Tomb Raider: Underworld, dijual pikeun waktos terbatas

Makam Raider Underworld

Astana Raider: di dunya diturunkeun a 75%, biasana ngagaduhan harga biasana tina 19,99 €, sareng ayeuna ngan ukur 4,99 € Tiasa milik anjeun. Kaulinan na nyaéta sagemblengna dina basa Spanyol sareng kami mamatahan anjeun maca éta syarat minimum naon anu diperyogikeun ku Mac, saatos maca dina kami nempatkeun sarat ieu.

Ahli purbakala petualangan Lara Croft ngamimitian ékspédisi pikeun milarian dunya beuleum handapeun Laut Arktik. Tina cai beningna kristal tina Thailand shores ka anu hujan leuweung Méksiko sareng sajabina, Lara moal liren dugi anjeunna muka panto rusiahna. Jelajah sadayana, lirén nanaon.

Perjalananna bakal ngadukung anjeunna ngalawan musuh anu kuat anu milari hadiah anu sami, sareng anjeunna bakal peryogi sadayana kaahlian atletik, karakter sareng kamampuan nepi ka dinya heula. Sapertos Lara, pamaén bakal ngalaman a tingkat interaksi fisik anu mengesankan sareng dunya anu pikaresepeun, teu tiasa diprediksi sareng khianat dina platform kaulinan anu canggih anu henteu pernah katingali sateuacanna.

Fitur utama:

  • Teuleum kana petualangan paling poék dina sajarah Lara nalika nyanghareupan lawan hantu ti jaman baheula anjeun, netepkeun skor lami sareng mendakan kumaha jauhna anjeunna daék kabeneran.
  • Ngagabungkeun licik anjeun sareng kamampuan atletik Lara pikeun méréskeun teka-teki epik sareng multistage.
  • Maké kauntungan tina gerakan anyar tina Lara, sapertos luncat témbok, ayunan katrol sareng nanjak gratis dinamis.
  • Anggo hook de Lara pikeun ngungkulan cangkang, turun lamping batu sareng ngamanipulasi alat abad pertengahan kuno.
  • Ilubiung dina gelut spektakuler nalika anjeun ngalawan macan, hiu sareng hantu viking.
  • Ngalambatkeun waktos sareng Mode Adrenalin, pikeun ngagunakeun manuver anu ngabunuh pati dina momen anu penting.
  • Panggihan titilar disumputkeun anu ningkatkeun kasihatan Lara, sareng mendakan khazanah pikeun muka konci gambar konsép sareng papan carita.

Inpormasi penting ngeunaan Tomb Raider: Underworld:

  • Sarat minimum: Prosesor: 1.8 GHz, RAM: 3GB, Kartu Grafis: 128MB, Hard Drive: 8GB.
  • Kartu grafis ieu henteu dirojong: ATI X1xxx, seri NVIDIA 7xxx sareng séri Intel GMA.
  • Kusabab masalah sareng pengendali, kartu grafik Intel HD 3000 aranjeunna henteu cocog sareng sistem anu dipasang OS X Lion 10.7.5. Pamaén anu nganggo OS X 10.8 Mountain Lion henteu kapangaruhan.
  • Kaulinan ieu ayeuna henteu cocog sareng jilid anu diformat salaku Mac OS Plus (case sensitif).

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • Dipasang: 14 / 06 / 2012
  • Versión: 1.0
  • ukuran: 7.06 GB
  • basa: Español, Jérman, Perancis, Inggris, Italia, Belanda

Undeur:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.