Kumaha cara balik deui ka Mac OS X Kaptén ti MacOS Sierra

downgrade-macos-sierra-to-macosx-capitan Sagala sistem operasi anu anyar henteu ngan ukur nyandak sajumlah ageung fitur sareng fungsi énggal anu diintegrasikeun kana sistem sareng ningkatkeun pangalaman sadidinten urang. Upami henteu ogé paningkatan anu penting dina kaamanan sareng tangtosna, apriori anu mana waé pamasangan anyar nyababkeun ngahapus file anu ningkatkeun sistem.

Najan kitu, sakapeung urang hoyong balik kana sistem anu sateuacanna. Ieu biasana lumangsung kusabab dua alesan: pikeun sababaraha alesan sistem anyar henteu ngajalankeun sakumaha kuduna atanapi mawa sababaraha jenis masalah. Kamungkinan anu sanésna nyaéta sababaraha jenis perangkat lunak henteu diadaptasi 100%, ngabalukarkeun kasalahan. Kasus anu munggaran biasana direngsekeun ku a instalasi beresih, sareng dina kasus anu kadua, disarankan pikeun henteu ngapdet pikeun nyegah sauyunan. Upami pikeun hiji alesan atanapi anu sanés anjeun hoyong balik deui ka Mac OS X Capitan ti MacOS Sierra, kami bakal ngajelaskeun kumaha.

Salaku prasyarat urang kedah gaduh cadangan anu dilakukeun dina Time Machine.

Ayeuna urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Sambungkeun hard drive ngandung salinan Time Machine.
  2. Balikan deui Mac, ku tombol Cmd + r diteken pikeun boot kana modeu recovery.
  3. Dina layar "MacOS Utilities", pilih opsi na "Pulangkeun tina cadangan Mesin Waktos" teras pencét Teraskeun. utiliti-macos
  4. Urang angkat kana jandéla anu nunjukkeun "Pilih sumber", penting pikeun henteu ngalakukeun kasalahan teras pencét pilihan na "Mesin Waktos"
  5. Urang dugi ka layar dimana urang milih cadangan anu ti saprak éta kami hoyong mimitian ku sistem anu sateuacanna. Éta dipesen ku tanggal sareng sistem operasi. Upami anjeun henteu émut tanggal sareng waktos anu pasti dina pembaruan (éta normal) ngawartosan yén vérsi pangénggalna Mac OS X Kaptén nyaéta 10.11.6
  6. Layar salajengna naroskeun ka kami naon ari éta tujuan disk. Kami umumna hoyong nganggo drive utama urang, anu dina kaseueuran kasus disebat Macintosh HD. Sakali dipilih, urang pencét dina Malikeun.
  7. Tangtosna, layar salajengna naroskeun kami pikeun mastikeun tindakan anu sateuacanna, sabab saatos mastikeun hard drive bakal diformat sareng urang moal tiasa kéngingkeun inpormasi.

Ti waktos éta teh prosés restorasi anu bakal tungtungna ngantep komputer dina titik anu sami sareng salinan anu sateuacanna, tangtosna, ku sistem operasi anu dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nurdiana (@nurdiana) cenahna

    Naha cara ieu kabuktosan?

  2.   kolotna firsts dieu Ricardo cenahna

    Halo, kuring masang sierra tapi janten rada laun macbook abdi, kuring badé uih deui ka kapten, tapi kuring henteu hoyong nganggo Time Machine,
    jauh, unduh deui kaptén ti toko aplikasi tapi éta nyarios yén vérsi na lami teuing sareng éta moal ngantep kuring masang. Dupi anjeun ngagaduhan naséhat?