Kumaha balik deui ka OS X Yosemite ti OS X El Capitan

meunang-turun-kaptén-yosemite

Pasti langkung ti hiji diantara anjeun panginten badé balik kana sistem operasi Mac anjeun ... Ieu mangrupikeun salah sahiji kaputusan anu kuring sacara pribadi henteu kabagi kusabab éta langkung saé diperbarui dugi ka énggal sareng sistem operasi anjeun sareng hilap ngeunaan masalah d Kaamanan sateuacana sareng masalah sanésna, tibatan nyimpen pérsi lami dina Mac. Jelas aya nuansa dina hal ieu sareng upami anjeun teu tiasa ngapdétkeun kusabab alesan hardware atanapi kusabab masalah kasaluyuan sareng aplikasi atanapi alat padamelan anjeun, disarankeun turun kana vérsi anu sateuacanna.

Kuring parantos nyarios sateuacana yén anu pangsaéna pikeun sok diperbarui kana anu énggal, naha éta OS X, iOS atanapi sistem operasi anu sanés, langkung parah dina kasus kabutuhan pédah balik deui, dinten ayeuna hayu urang tingali kumaha cara turun tina OS X EL Capitan ka OS X Yosemite.

Naon anu urang butuhkeun pikeun balik ka OS X Yosemite?

Mimiti, gaduh Mac nganggo OS X El Capitan 10.11.x sareng cadangan sistem operasi Apple sateuacana dina Time Machine. Dina hal ieu naon anu bakal urang lakukeun nyaéta balik deui ka OS X Yosemite anu sateuacanna tina salinan Time Machine. Aya sababaraha pilihan pikeun mulang ka OS X anu saacanna tapi dinten ayeuna urang bade pokus kana anu ieu, anu saderhana pisan sareng efektif berkat Time Machine.

Sakali kami parantos mastikeun yén upami urang gaduh cadangan dina Mesin Waktos kami, léngkah-léngkahna saderhana pisan.

Yosemite-beta-terminal-developer-0

Léngkah-léngkah pikeun balik deui ka OS X sateuacanna

Hal anu pangpayunna kedah dilakukeun nyaéta sacara manual ngalakukeun cadangan sistem anu sanés sateuacan ngamimitian nanaon. Pikeun ieu urang tiasa nganggo Mesin Waktos langsung sareng pencét dina "Jantenkeun cadangan ayeuna" kanggo nutupan tonggong urang. Sakali cadangan parantos réngsé urang bakal mareuman Mac.

Lengkah saterusna nyaéta boot Mac ku mencét cm + r terus asupkeun mode pamulihan. Sakali di jero urang tiasa langsung milih pilihan balikkeun tina Time Machine sareng ieu dimana urang bakal milih hard drive dimana ayana cadangan sareng OS X Yosemite.

Penting pikeun niténan tanggal, waktos sareng versi OS X sateuacan mencét naon waé disimpen salaku cadangan sabab pastina urang gaduh sababaraha Mavericks bahkan. Pikeun milih vérsi anu leres urang tinggalkeun salaku rujukan yén OS X 10.8.x ti Mountain Lion, dina kasus Mavericks nyaéta OS X 10.9.x, Pikeun Yosemite, anu salah sahiji anu dipikaresep ku urang, éta bakal OS X 10.10.x (janten vérsi 10.10.5 anu pangénggalna aya) pasang dina kasus kami.

Pilih vérsi teras pencét dina mulangkeun Éta mangrupikeun hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun ayeuna. Prosés ieu peryogi waktos sabab sadayana anu disimpen dina cadangan éta bakal dimuat sareng tiasa lami. Ogé penting hubungkeun Mac anjeun kana jaringan WiFi upami waé (upami nganggo kabel langkung saé) sareng kana konektor kakuatan Janten anjeun henteu kakirangan daya batre nalika prosés.

Siap!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Antonio cenahna

    Hai, nalika angkat ti El Capitan ka Yosemite, kuring gaduh masalah dina aplikasi Poto, éta henteu mikawanoh perpustakaan poto sabab didamel kalayan vérsi anu langkung énggal tibatan anu di Yosemite ... ..
    Naha éta kajantenan ka batur?
    Aya solusina?
    hatur nuhun

    1.    vicente asencio cenahna

      Ieu kajantenan kuring yén nalika ngahontal 95% restorasi éta nyatakeun yén éta mendakan masalah
      sareng henteu teraskeun
      aya solusina

  2.   Jordi Giménez cenahna

    Hai Juan, anéh anjeun masihan koméntar ningali lamun batur ngagaduhan solusi (kuring henteu turun ka Yosemite sareng kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun)

    cobian aksés poto-poto ti HD Macintosh-Users- «Pangguna anjeun» -Pameran-Poto Perpustakaan sareng ti dinya tombol katuhu sareng «Tembongkeun eusi rangkep» -Masters

    Upami polder poto némbongan, maka anjeun kedah milarian pilihan atanapi versi Poto sateuacanna ...

    wartoskeun ka kami!

  3.   Solomon cenahna

    Sanaos sanés poko anu kuring nawiskeun hapunten sateuacanna, kuring hoyong terang kumaha balikkeun WatchOS2 kuring ka anu awal, supados tiasa dianggo sapertos anu sateuacanna.
    Hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Salomon,

      sistem operasi Apple Watch teu tiasa didownload.

      Wasalam

  4.   Yang cenahna

    Halo, kuring miharep kuring henteu lepas tina garis besar, tapi kusabab kuring ngapdet ka Capitan, kuring ngagaduhan masalah anu pas. Kuring gaduh MacBook aluminium ti akhir 2008, sareng kuring parantos ningkatkeun ti Leopard ka Yosemite tanpa aya masalah; sadayana saé dugi ka sababaraha minggu ka pengker kuring masang El Capitan sareng soanten ujug-ujug mimiti kaluar distorsi, euweuh urusan naon kuring ngadangu; naha CD, musik s, iTunes, pilem Quick Time, atanapi VCL, sadayana kadéngéna henteu saé, sapertos radio anu parah. Nanging, nalika kuring nganggo headphone, sadayana hurung sampurna sareng henteu aya masalah. Naha aya anu tiasa ngawartosan kuring upami ieu kajantenan kusabab kuring parantos ngapdet Kaptén?

    Hatur nuhun pisan.

    1.    Drako cenahna

      Éta kajadian ka kuring persis sarua! Kuring milarian, milarian sareng milarian, sareng teu aya anu masihan kuring solusi ……

  5.   Christopher cenahna

    Abdi gaduh patarosan naha kuring henteu ngagaduhan cadangan. Abdi tiasa ngalakukeun ieu ku balik ka Yosemite tanpa kaleungitan. File atanapi data anu penting. kumargi kuring ngamutahirkeun kaptén sareng anu leresna kuring ngagaduhan masalah sareng kontroler Dj henteu mikawanoh supir sareng mariksa halaman resmi a. Teu aya pembaruan sareng éta ngadorong kuring damel deui

    1.    peujit cenahna

      masalah komputer anu sami masalah .. Kuring milarian internét sareng seueur jalma anu gaduh masalah anu sami tina macbook pro akhir taun 2008 sareng teu aya jalan kaluarna

  6.   Jack cenahna

    Kuring gaduh masalah pembaruan AL CAPITAN sareng éta henteu cocog sareng sababaraha program sareng driver anu kuring anggo. Éta pisan sababna naha kuring hoyong balik kana versi YOSEMITE sareng mupus sadayana disk tapi kuring henteu ngadamel cadangan sareng ayeuna teu aya anu némbongan nalika ngahurungkeun MACBOOK PRO, kuring peryogi bantosan. Abdi énggal pikeun MAC sareng leres henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

  7.   facundo vidal cenahna

    Hai abdi hoyong uih deui ka yosemite tapi kuring henteu kantos ngadamel cadangan dina mesin waktos, naha aya cara séjén pikeun balik ti el capitan ka yosemite? hatur nuhun

  8.   roberto cenahna

    halo upami kuring henteu ngagaduhan salinan cadangan?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Anjeun tiasa mulangkeun ti mimiti upami anjeun gaduh USB bootable.

      Wasalam

  9.   Vicente. cenahna

    soré alus
    Kuring gaduh Imac anu diénggalan ka Os X El Capitan sareng saprak pembaruan ieu HP Scanjet 4850 Scanner lami parantos lirén damel sareng kuring henteu tiasa mendakan driver naon waé pikeun nyaruakeun cenah scanner kana sistem operasi. Naha anjeun tiasa nyayogikeun kuring sareng solusi?

  10.   doodleacces cenahna

    Hai Jordi,

    Abdi gaduh macbook (sanés pro) éta ti 2008-2009. Kuring ningkatkeun sistem ka El Capitan sareng kuring ngalakukeun anu parah ... komputer parantos lami teuing. Abdi hoyong uih deui ka Yosemite tapi kuring henteu gaduh cadangan ti sateuacan ibukota, kuring ngagaduhan saatosna.

    Leres, kuring terang ... nyatana, naha aya pilihan pikeun nolak El Capital sareng uih deui ka Yosemite?
    Upami teu aya pilihan, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ningkatkeun kinerja komputer kuring? upami kuring gaduh dua program muka éta nabrak bari.

    sareng akhirna, kuring masang sistem operasi anu anyar kusabab Microsoft Office 2011 nabrak sareng henteu jalan. Kuring kedah ngaleungitkeun tina komputer kusabab éta henteu jalan. Janten ayeuna kuring ogé henteu ngagaduhan Kantor. ./

    Tips na? Tulung? mujijat?
    hatur nuhun pisan!

  11.   Lra cenahna

    HELLO JORDI, pamundut ... Abdi henteu nyalin salinan pikeun dituturkeun, naha kuring tiasa lakukeun cara anu sami? Maksad abdi, mupus duanana cakram.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Lra, upami anjeun henteu nyimpen éta dina Time Machine, anjeun moal tiasa nganggo cara ieu, anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta masang sistem operasi anu kagungan Mac nalika anjeun mésér.

      Wasalam

  12.   nelson pacheco cenahna

    Kuring henteu gaduh hawa 2009 sareng ieu sareng kaptén sareng kuring henteu gaduh sora dina spékerna ngan ukur dianggo ku headphone, aya anu masihan kuring, punten pisan.

  13.   Juan cenahna

    Halo, kuring gaduh iMac sareng kaptén, éta tiasa dianggo sampurna pikeun kuring tapi kuring parantos ngadamel pembaruan anu henteu ngamungkinkeun kuring masang program fotografi Nikon NX2, tapi upami kuring tiasa balik deui kumaha kuring gaduh ti pabrik tanpa éta pembaruan terakhir kuring tiasa masangna teras pikeun Terakhir dirobihkeun kana vérsi anu kuring gaduh anu bakal 10.11.3 ieu (15D21)

    1.    Andrés cenahna

      Hai, pasang ieu ti situs resmi Nikon (milarian google): ViewNX-i (kalebet Capture NX-D sareng Picture Control Utility 2). Kalayan direngsekeun, sateuacanna kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng anjeun. Salam sareng kasuksésan.

  14.   Cristian cenahna

    Halo. salam séhat salaku jalma sanés anu parantos ngantunkeun koméntarna di dieu, kuring ogé hoyong ningkatkeun kinerja mac kuring sareng kaptén. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Nuhun kana bantosanana

  15.   Alina cenahna

    El Capitan parantos janten musibah pikeun kuring.

  16.   Andrés cenahna

    Hai, meureun aya anu tiasa ngabantosan kuring.

    Kuring ngagaduhan Macbook aluminium akhir 2008 - 15 inci, sareng saprak ningkatkeun ka El Capitan sora na parantos distorsi tina speaker internal. Naon waé kadéngéna goréng, naha éta pidéo YouTube, musik iTunes atanapi CD kuring sorangan, musik atanapi pilem, (kadéngéna henteu saé, sapertos nalika ngadéngékeun radio anu salah); tapi nalika kuring nganggo headphone éta sora na sampurna sareng garing sapertos biasa.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ?. Jigana éta masalah masalah pembaruan parangkat lunak sareng supir, tapi kuring henteu yakin pikeun méréskeunana. Ti parantos hatur nuhun pisan.

    Mac Pro, OS X El Capitan (10.11.2)

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Andres, anu lucu nyaéta panyaturna disada goréng sareng headphone na disada saé. Naha anjeun nyobian nyambungkeun Mac kana TV sareng ningali kumaha sora na? upami tv ngupingkeun ogé éta masalah hardware, nyaéta, speaker Mac.

      Wasalam

      1.    Andrés cenahna

        Halo Jordi, hatur nuhun pikeun ngaréspon. Abdi badé nyobian hal TV.
        Éta nyaéta bau aneh pikeun kuring yén ti hiji waktos ka waktos anu sanés speaker internal mac kadéngé parah, (sakumaha teu dikenal). Kusabab kitu kuring keukeuh masalah software (bug, driver…). Tapi hég, éta ogé aya dina pilihan (sapertos sadayana dina kahirupan), anu kadaluarsa sareng kedah ditukeurkeun pikeun anu sanés, dina jasa téknis.

        Salam!

  17.   Patricio cenahna

    Halo, kuring henteu terang naha bakal aya tempat anu sanés pikeun nyebarkeun ieu, upami aya, kuring nyungkeun hapunten tapi henteu mendakanana, kuring bébéja: kaponakan awewe kuring ngaunduh sareng ngamutahirkeun yosemite kana hawa kuring 2009, naha kuring tiasa ngalakukeun downgrade ?

    Halo, abdi gaduh Macbook Air satia abdi pertengahan 2009, éta komputerna lambat pisan ayeuna parantos diropea! sareng nalika nyobian ngalakukeun pamulihan ku cm + ro cm + alt + r éta masihan kuring ngan ukur pilihan Hard disk awal, ngan nalika mencét alt masihan abdi pilihan pamulihan tapi ku versi 10.10.5 anu mangrupikeun versi Yosemite. Kuring nuju marios dina tutorial anjeun sareng henteu tiasa narik éta.

    Pikeun sadaya ieu, kuring nyandak kana jasa téknis anu otorisasi sareng aranjeunna ngeusian kuring seueur artos kanggo ngalebetkeun éta, sareng aranjeunna henteu masihan jaminan yén aranjeunna tiasa ngalakukeun hiji hal sareng kuring kaleungitan artos.

    Di dieu di Chili aranjeunna ukur distributor anu berwenang, teu aya toko APPLE.

    Abdi ngahargaan pisan bantosan anjeun tiasa masihan ka kuring!

  18.   Roberto Avalos cenahna

    Kuring gaduh Imac anu ngamutahirkeun OS ka kapten, éta ngagaduhan 20 gig ram sareng sanaos monitor kagiatan nunjukkeun yén kuring gaduh seueur kenangan gratis pikeun dianggo, program desain Adobe ditutup, masalah anu kuring henteu ngagaduhan sadayana sateuacan ngapdet, salian ti anu sanés sapertos sambungan jaringan wif unggal-unggal kuring lirén nganggo 5 menit, kalem pisan nalika muka aplikasi, jst. Sababaraha tip pikeun ieu, kuring henteu tiasa nurunkeun sabab kuring henteu nganggo mesin waktos kalayan cadangan.
    Salam sareng hatur nuhun kana koméntar anjeun

  19.   Cecilia cenahna

    Halo! Sae pisan postingan na! Abdi hoyong naroskeun ka anjeun, kuring gaduh cadangan dina disk éksternal anu nganggo mesin waktos. Nalika kuring nyobian mulangkeun éta ngawartosan yén éta moal mendakan cadangan nanaon. Sistem kuring anu sateuacanna nyaéta Singa. Éta masalahna?

  20.   David alzate cenahna

    halo

    Naha mungkin pikeun masang Yosemite (10.10) nalika kuring nuju ngagaleuh iMac anu asalna ti pabrik sareng El Capitan (10.11)?

    Kuring nyobian ngalakukeunana tapi éta henteu mungkin sareng dukungan Apple nyarios ka kuring yén éta moal mungkin jadi alat-alat na asalna ti pabrik kalayan El Capitan. Kuring kedah gaduh Yosemite sareng kuring ngaraos resep ngagaleuh goréng ku henteu sanggup ngalakukeun prosés ieu.

  21.   Joseph cenahna

    Halo masalah kuring nyaéta nalika kuring masang El Capitan éta lirén henteu terang disk éksternal Toshiba kuring. Pesenna nyarios yén LEMAH henteu cocog. Tapi sateuacan ieu kuring nganggo éta tanpa masalah dina PC sareng Mac.Hatur nuhun

  22.   carmelo cenahna

    Juragan
    Éta parantos nyandak kami musibah, Mboxpro henteu mikawanoh kuring sareng éta tarik, hayu urang tingali naha aranjeunna ngajawab seueur masalah anu diciptakeun

  23.   Daniel cenahna

    Halo Saha anu tiasa ngabantosan abdi? Abdi anyar kana Mac sareng ngagaleuh layar MAC BOOK PRO RETINA 120GB kanggo nganggo Pro Tools (parangkat lunak rékaman profesional) sareng Final Cut Pro (parangkat lunak ngédit video) ogé anu banyol nyaéta nalika kuring ningkatkeun ka Kaptén, éta henteu didukung Ku panganteur sareng sareng program alat Pro, éta henteu ngadeteksi perangkat keras kuring, ogé kuring henteu ngagaduhan titik anu sateuacanna balik sareng Yosemite, kuring teras-terasan ngadamel cadangan kanggo naon waé ogé kuring ogé ngagaduhan dokumén kuring dicadangkeun dina hard drive luar kuring , teras kuring ngahapus eusi hard disk tina MAC sareng éta parantos naros ka kuring pikeun masang Yosemite tanpa masalah, patarosan abdi: Parantos dipasang Yosemite, tiasa cadangan anu ngandung parangkat lunak anu saacanna kuring dipasang dina kaptén dipasang dina Yosemite nerapkeun cadangan? Misalna Final Cut Pro? Kuring henteu hariwang perkawis alat pro sabab kuring gaduh disk aslina tapi kuring henteu ngagaduhan cakram Cut Final alreadyaaaaaaaaaa ... aranjeunna nginjeumkeun ka kuring.

  24.   Ady Paulin Velásquez García cenahna

    Abdi hoyong terang upami pitunjuk ieu ogé nerapkeun ka kuring mac mésér sakedik, ti ​​saprak éta henteu kantos ditingkatkeun tapi parantos datang sareng kaptina, sareng ngan ukur kumaha kuring tiasa ngajantenkeun protokol ti saprak éta henteu cocog sareng vérsi anu pamungkas . Nuhun sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan abdi