Kumaha Mindahkeun Memo Sora tina iPhone ka Mac Ngagunakeun iTunes

Meureun seueur anjeun henteu nganggo aplikasi anu seueur (sigana teu aya nanaon) Catetan Sora yén iPhone kami dibawa sacara standar, nanging aplikasi ieu pohara kapaké pikeun ngarékam ideu jalma-jalma anu datang ujug-ujug, teu kakantun kumaha manpaatna pikeun blokade sareng wartawan anu ngalaksanakeun wawancara komo pikeun murid (cobi catetan diri anjeun maca topikna salah sahiji anu anjeun parantos ujian ayeuna sareng anjeun bakal ningali éta masihan anjeun hasil anu saé). Upami anjeun pasti wani ngamimitian ngagunakeun Catetan Sora Dinten ieu kami bakal nyaritakeun kumaha mindahkeun éta rékaman kana Mac anjeun nganggo iTunes, sanaos aya cara sanés anu kuring ogé bakal nyaritakeun anjeun di tungtungna.

Pikeun mindahkeun Catetan Sora ti iPhone ka Mac nganggo iTunes, mimiti sadayana sambungkeun Anjeun iPhone kana komputer nganggo kabel USB, buka aplikasi iTunes dina Mac anjeun sareng pilih iPhone anjeun.

Kumaha Mindahkeun Memo Sora tina iPhone ka Mac Ngagunakeun iTunes

Pilih pilihan Musik.

Kumaha Mindahkeun Memo Sora tina iPhone ka Mac Ngagunakeun iTunes 2

Dina Singkronkeun Catetan Sora, pilih "Sadayana" teras pencét "Larapkeun".

Kumaha Mindahkeun Memo Sora tina iPhone ka Mac Ngagunakeun iTunes 3

Sakumaha anu kuring carioskeun di awal, aya cara séjén pikeun mindahkeun anjeun Catetan Sora ti iPhone anjeun ka Mac anjeun. Salah sahijina saderhana ngirimkeunana ku email. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun pilih catetan sora anu dimaksud dina aplikasi iPhone anjeun, pencét tombol Bagikeun teras pilih Kirim ku eMail.

Tapi anjeun ogé tiasa mindahkeun éta Catetan sora kana Mac anjeun anggo AirPlay. Kanggo ngalakukeun ieu, turutan prosedur anu sami anu ditétélakeun di luhur, milih alat anu anjeun badé kirimkeun rékaman anjeun. Émut yén dina hal ieu kadua alat (iPhone sareng Mac) kedah aya dina jaringan Wi-Fi anu sami.

Émut yén di Applelizados anjeun tiasa konsultasi deui seueur trik, tip sareng naséhat pikeun alat ios sareng OS X anjeun ku ngadatangan bagian kami Tutorials.

SUMBER | iPhone Kahirupan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cablesmac.es cenahna

    Alus terang pikeun nyegah mémo sora tina leungit atanapi nganggo rohangan luar dina iphone.