Pilihan pikeun mindahkeun poto tina alat Android kana Mac

Mindahkeun file android mac

¿Kumaha cara mindahkeun poto tina Samsung mobile kana komputer? Sanaos perséntase pangguna Mac anu luhur pisan gaduh iPhone, aturan ieu henteu 100% leres. Dina sababaraha kasempetan, utamina kalayan waktos nyandak perusahaan di Cupertino pikeun ngaluncurkeun alat kalayan layar anu langkung ageung, anu kajantenan ku datangna iPhone 6 sareng 6 Plus di 2014, seueur anu pangguna anu sateuacan diluncurkeun modél ku 4,7 sareng layar 5,5 inci parantos parantos bosen layar 4 inci, anu ogé lambat dugi ka pasar.

Apple henteu kantos dikenal pikeun berinovasi dina hal ukuran layar, tapi katingalina yén gagasan yén ukuran 5 inci mangrupikeun idéal numutkeun perusahaan anu diklaim dina iklan, kusabab ku jempol sareng ku hiji leungeun urang tiasa aksés sadaya pilihan ditampilkeun dina layar. Khususna, kuring ampir kalebet kana kelompok jalma éta nalika perusahaan ngaluarkeun iPhone 5s kalayan ukuran layar anu sami henteu sami dibandingkeun sareng naon anu disayogikeun ku pasanggiri.

Ayeuna duanana sacara asli sareng ti aplikasi pihak katilu urang gaduh sababaraha pilihan anu ngamungkinkeun urang nimba sadaya poto sareng sambungkeun Android kana Mac. Parangkat lunak anu ditawarkeun ku pabrik pikeun nyalin eusi kana telepon pinter Android, salami éta ngagaduhan aplikasi pikeun Mac, ngan ukur ngamungkinkeun kami nyalin file kana alat, sanés nimba éta, janten éta moal janten jalan kaluar anu asli pikeun kabutuhan urang ekstrak poto sareng pidéo anu dipiboga dina smartphone kami.

Sambungkeun Android ka Mac pikeun mindahkeun poto

Para mindahkeun file tina Android ka Mac, mimiti sadayana urang kedah nyambungkeun alat Android urang ngalangkungan sambungan USB alat. Teras, gumantung kana vérsi Android anu parantos kami pasang dina Smartphone kami, kami bakal ditingalikeun sababaraha pilihan, sahingga urang tiasa milih jinis konéksi anu badé didamel ku Mac.

Dina hal ieu anu nyandak urang urang gaduh dua pilihan pikeun dipilih: Mindahkeun file (MTP) sareng mode Panyimpenan massal (MSC). Kadua pilihan ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun kontén tina telepon sareng kartu SD ka Mac urang. Sakali kami nyambungkeun alat kana Mac kami sareng kami parantos milih salah sahiji dua pilihan, dina sababaraha terminal ngan ukur hiji pilihan anu némbongan, urang bakal ngaléngkah. salah sahiji pilihan ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Layar Mac Eunteung kana TV Smart

Mindahkeun poto tina Android ka Mac nganggo Capture Gambar

kumaha cara mindahkeun poto tina samsung mobile kana komputer

Aplikasi Gambar Capture anu dipasang sacara asli di OS X, ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun gambar anu urang disimpen dina alat naon waé anu urang sambungkeun kana Mac kami, kalebet scanner. Pikeun ngalakukeun ieu urang buka Launchpad> Batur teras pencét dina Capture Gambar.

Jandéla aplikasi teras bakal ditingalikeun, dimana nami alat anu nyambung bakal ditingalikeun di sisi katuhu sareng sisi kénca sadaya gambar bakal némbongan anu ayeuna aya dina alat.

Ayeuna urang ngan ukur kedah milih sadaya gambar sareng pidéo anu urang hoyong sasari tina Smartphone Android urang sareng ngalihkeun kana folder tempat urang badé nyimpenna ngan nyeret aranjeunna. Atanapi urang tiasa ngimpor langsung kana albeum Gambar dina Mac urang ku pilihan anu ditingalikeun di handapeun aplikasi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pormat flash drive ku sistem FAT atanapi exFAT

Kirim poto ti Android ka Mac Kalayan aplikasi Poto

sambungkeun android ka mac pikeun ngalirkeun poto

Aplikasi Poto mangrupikeun pilihan sanés anu tiasa urang anggo nimba eusina tina Smartphone Android kami. Upami kami henteu nganonaktifkeun aplikasi Poto sahingga éta otomatis dibuka unggal-unggal urang nyambungkeun alat anu ngandung matéri fotografik atanapi pidéo, nalika urang nyambungkeun smartphone kami Android sacara otomatis bakal muka aplikasi Poto sareng éta bakal nunjukkeun ka kami eusi alat anu mana kami hoyong nimba eusi dina bentuk pidéo atanapi poto.

Upami éta henteu kabuka, urang kedah klik dina aplikasi Poto supados sadaya eusi anu disimpen dina kartu SD terminal kami ditampilkeun. Tina aplikasi éta sorangan urang tiasa milih eusi anu disimpen sareng ngimpor kana folder anu urang putuskeun, sacara standar anu disebut Impor. Sakali impor parantos réngsé, tina Poto urang tiasa neraskeun hapus sadaya file anu kami impor kana Mac kami. Urang ogé tiasa nyéredkeun eusi telepon pinter urang kana folder dina Mac urang.

Ngaliwatan Pratinjau

Aplikasi Pratinjau anu sayogi dina Launchpad ogé ngamungkinkeun kami kéngingkeun gambar anu disimpen dina alat kami. Pikeun ngalakukeun ieu kami ngan ukur kedah muka aplikasi sareng buka File> Impor tina "nami kartu SD". Satuluyna sadaya gambar anu disimpen dina alat bakal ditayangkeun sareng kami bakal neraskeun dina cara anu sami sareng pilihan anu sanés, milih gambar sareng pidéo anu kami hoyong sasari sareng seredkeun kana diréktori tempat kami hoyong nyimpen.

Transfer File Android

android-file-transfer

Google nyayogikeun kanggo pangguna Mac aplikasi Transfer File Android, aplikasi anu ngamungkinkeun kami nyambungkeun alat Android kami, naha éta mangrupikeun tablet atanapi smartphone ka PC atanapi Mac sahingga tiasa nimba kontén anu disimpen di jerona. Sateuacan masang sareng ngajalankeunana urang kedah buka Preferensi Sistem> Kaamanan sareng privasi sareng dina pilihan Ngidinan aplikasi diunduh tina: Situs naon waé, kusabab upami kitu urang moal tiasa ngajalankeun aplikasi Transfer File Android.

Dina raraga nimba eusi tina Smartphone Android kami, urang ngan ukur kedah milih elemen anu urang hoyong sasari teras sered kana folder Finder dimana urang badé nyimpenna. Aplikasi ieu nyaéta hiji-hijina cara urang kedah ngaksés eusi alat kami upami éta tempat kami nyimpen poto sareng pidéo anu urang hoyong transferkeun sanés dina kartu mémori.

Wireless sareng AirMore

airmore

AirMore mangrupikeun aplikasi pikeun ékosistem Android anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur henteu ngan ukur poto sareng video alat Android kami, tapi ogé ngamungkinkeun kami ngatur sagala jinis file anu disimpen dina smartphone atanapi tablet kami Android sareng ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun seueur inpormasi kalayan gancang kalayan henteu nganggo kabel.

Urang kedah ngaunduh aplikasi dina terminal urang sareng muka Website AirMore. Sakali dibuka urang kedah nyeken kode anu nembongan dina browser pikeun ngaitkeun Mac sareng smartphone. Éta penting sareng di sisi anu sanés logis, éta kadua alat disambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sami.

Sakali dikaitkeun, browser bakal nunjukkeun kami sadaya inpormasi anu kami atos disimpen di terminal Android kami diurutkeun dumasar katégori, naha éta poto, pidéo, musik, pilem, kontak, talatah ... Sakali kami parantos milih gambar anu urang hoyong sasari, urang kedah klik kana unduhan supados aranjeunna mimiti unduh dina Mac kami.

DoubleTwist Sync

ganda-pulas-singkronisasi

doubleTwist Sync mangrupikeun aplikasi anu operasi na mirip pisan sareng iMazing langkung dikenal ku nami DiskAid, anu ngamungkinkeun aksés ka sadaya eusi alat kami saolah-olah éta iPhone. Aplikasi ieu ngamungkinkeun kami nimba sadaya eusi alat kami kalayan gancang sareng gampang, sapertos pilihan sanésna, nyered sadaya gambar sareng video anu urang hoyong unduh dina Mac kami.

Langsung tina kartu SD

Prosés ieu paling gancang sareng panggampangna sadayana, sabab urang ngan kedah nimba SD mikro teras lebetkeun kana adaptor kanggo kartu SD anu langkung ageung teras lebetkeun kana Mac kami. Teras ikon kalayan nami kartu data anu urang lebetkeun bakal muncul dina desktop Mac urang. Ku ngaklik éta, polder anu béda bakal ditingalikeun, dimana sadaya data alat kami disimpen. Kamungkinan ageung, poto sareng pidéo disimpen dina folder DCIM, dimana sadaya poto anu urang tampi ngalangkungan WhatsApp, Telegram, email ogé biasana disimpen ...

Alternatipna pikeun mindahkeun poto tina sélulér kana komputer

Nalika ngeunaan sababaraha gambar ...

Nalika urang ngan ukur hoyong nimba dua, tilu atanapi opat poto tina smartphone kami, sigana yén ngalakukeun sadayana ieu mangrupikeun repot, sareng kami peryogi solusi gancang pikeun tiasa ngabagi atanapi nyimpen poto éta. Upami ieu halna, hal anu paling saé anjeun tiasa laksanakeun kirimkeun aranjeunna gambar ku mail sareng unduh éta kana Mac anjeun.

Anggo Poto Google

Poto Google

Pilihan anu pangsaéna pikeun gancang konsultasi sareng aksés kana sadaya poto anu kami candak nganggo terminal Android kami nyaéta nganggo aplikasi Google Photos di terminal kami. Aplikasi ieu unggah sadaya poto sareng video anu kami candak ti terminal kami ka awan Google, Google Drive, sahingga urang tiasa aksés gancang tina Mac tina panyungsi favorit urang.

Google ngamungkinkeun urang nyimpen dina awan na sadaya gambar anu didamel tina smartphone kami taya salami éta henteu ngaleuwihan 16 mpx résolusi. Salaku tambahan kami ogé tiasa nyimpen sadaya pidéo anu kami rekam. Dina hal ieu aya watesan, kumargi sadaya eusi anu kacatet dina kualitas 4k bakal sacara otomatis dirobih janten resolusi Full HD upami urang hoyong neraskeun nyimpenna gratis dina akun Drive kami.

Dropbox, OneDrive, Mega ...

Upami anjeun henteu hoyong nganggo Google, sabab éta ngalawan gangguan anu teras-terasan dina privasi kami unggal-unggal ngirim atanapi nampi email, anjeun tiasa nganggo jasa panyimpenan awan anu sanés sapertos Dropbox, OneDrive, Mega, kotak Éta ogé ngamungkinkeun kami sacara otomatis ngamuat sadaya poto anu kami candak ti terminal kami pikeun tiasa aksés ngalangkungan pangotéktak. Hanjakalna, hiji-hijina layanan anu nawiskeun panyimpenan teu terbatas pikeun sadaya poto sareng video kami dina resolusi Full HD nyaéta Google.

Naha anjeun nganggo cara anu sanés pikeun mindahkeun file tina Android ka Mac? Caritakeun kumaha anjeun ngalakukeun sareng prosedur anu anjeun turutan pikeun mindahkeun poto tina sélulér kana komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Toni cenahna

    Alatna henteu némbongan, ku alatan éta, kuring henteu terang kumaha ngalakukeunana ... hatur nuhun dina sagala hal.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Toni, alat naon éta? Naha anjeun nyobian aplikasi Transfer File Android? Naon OSX anjeun gaduh?

      Wasalam

  2.   pep cenahna

    android 2.3.6

  3.   Fransisco cenahna

    sampah tong nyéépkeun waktos anjeun, kuring gaduh Galaxy S5 sareng Macbook Air generasi terakhir sareng teu salah sahiji pilihan dina forum ieu henteu jalan. tong nyéépkeun waktos anjeun di dieu.

    1.    Karin cenahna

      Kuring parantos ngagaleuh Galaxy S5 sareng Abdi hoyong terang kumaha anjeun ngarengsekeunana. Hatur nuhun.

  4.   Gustavo cenahna

    Wilujeng wengi Jordi, kumaha kuring tiasa ngaunduh poto-poto tina rok besi motorola abdi ka mac pro teras unduh dina pendrive ti ayeuna hatur nuhun pisan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Pilihan anu pangsaéna ayeuna sigana mah PhotoSync, kami bakal ngiringan tulisan 😉

      Wasalam

  5.   Paola cenahna

    Halo! Kuring nganggo "Transfer file Android" tapi kuring henteu tiasa ningali gambar gambar leutik pikeun terang mana anu kuring hoyong lulus. Naon anu abdi lakukeun?

  6.   YANETT cenahna

    Héi anu di dinya!!! Kumaha cara kuring mindahkeun poto tina Android kana MacBook ngalangkungan Bluetooth?

  7.   deiby cenahna

    Kuring ngalirkeun poto di tengahna sareng hal anu paling parah nyaéta kuring mikeun éta pikeun mupus nalika ngalirkeunana .fffff kuring kaleungitan ampir sadayana kalayan gambar poto. Mac ieu ngabosankeun kuring kusabab henteu kasaluyuan sareng anu sanésna. M ……

  8.   bajag cenahna

    Masalah anu sami. Alatna henteu nembongan, éta ngan ukur ngeusi batre. Transfer file android henteu kapake. Nalika éta ngakuan alat (biasana android lami) Pilihan pikeun ngarobih kana hard disk sareng dipasang dina desktop tanpa masalah némbongan dina android, dina pilihan anu disebut aktipkeun massal. Kituna anjeun teu kedah aplikasi tambahan pikeun dianggo sareng folder normal. Dina waktos éta kajantenan kuring di Galaxy tab 2, telepon anyar ti Woxter ... sareng pastina aya anu moderen. Abdi gaduh tablet anu henteu dikenal ti fnac anu tiasa dianggo ti Pm.

  9.   wasit amolestalo cenahna

    Alus pisan !! Hatur nuhun pisan, tarikan méwah, hiji-hijina detil anu tetep janten diklarifikasi nyaéta kedahna di telepon «sambungan PC ngalangkungan USB, dina modeu Kaméra (PTP), sahenteuna dina ZTE Blade V580. sareng ku éta tanpa aya masalah mindahkeun éta dimimitian.

  10.   juankografi cenahna

    Dina sumbangan kuring anu handap pikeun nyebatkeun yén kuring henteu nyobian sadaya alternatif anu anjeun paparinkeun dina jabatan, saé pisan di sisi séjén, tapi kuring bakal ngalaan formulir kuring ayeuna kusabab kuring dina kaayaan anu sami (mac-android).

    Kuring nganggo sadayana ngalangkungan browser Chrome éta nyalira, kuring nambihan perpanjangan / aplikasi "airdroid" sareng upami anjeun ngalakukeun dina sési Chrome anjeun langkung saé tapi atanapi éta penting, pikeun nyebatkeun yén éta ogé ngagaduhan aplikasi na pikeun mac, tapi kuring nganggo éta salaku aplikasi Chrome, anjeun ogé kedah gaduh airdroid dipasang dina android, teras anjeun muka aplikasi dina Chrome, kabuka dina android, sareng nempatkeun url atanapi langkung saé sapertos anu kuring nganggo scan code qr anu di-mobile app ( airdroid) Kuring nyeken kode anu nembongan dina layar Chrome dina mac sareng "vuala" sadaya gambar mobile folder gambar, dokumén, pangendalian ponsel éta sareng ampir sadayana anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan sélulér tanpa butuh kabel salami handphone aya sareng mac dina jaringan anu sami, kumargi kuring henteu nyambungkeun aranjeunna nganggo kabel. (anu ogé tiasa dilakukeun)

    Tina sudut pandang kuring éta rada lengkep sareng ogé épéktip pisan, kuring sateuacana nganggo sistem anu sanés sareng sahenteuna 1 taun ieu cara kuring sareng kuring henteu ngarobih kusabab upami anjeun nganggona dina Chrome salaku perpanjangan, éta ngan saukur pikeun buka sési anjeun dina pc atanapi mac dunya mana waé sareng anjeun parantos siap alat,) éta sababna kuring nyarios sateuacan anjeun naha ngagunakeun éta kalayan sési anjeun langkung saé, tapi éta henteu wajib.

    Pikeun ngaraosan kelirna sareng pastina pangguna sanés bakal muka anu langkung saé, tapi ieu anu kuring nyarankeun anjeun sahenteuna coba.

    Salam sareng naon anu nyarios postingan saé pisan

  11.   Aldo cenahna

    Hatur nuhun pisan kana penjelasanana, tapi kuring gaduh masalah anu sami sareng ampir sadayana. Galaxy Android (anyar) sareng hawa Macbook (ogé) teu nanaon ………. Apple henteu langkung ngartos tibatan Apple.
    Kanggo sésana, anjeun kedah teras-terasan nganggo trik anu anéh atanapi batur anu jelas pisan ngeunaan éta.
    Salam.-.

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Pikeun ngalakukeun tulisan éta kuring nyobian sadaya pilihan nganggo Xperia Z3 sareng Smartphone normalisasi sareng Android 4.4. Android File Transfer henteu dianggo pikeun anjeun ogé? Éta tiasa dianggo dina sadaya terminal tanpa masalah.

  12.   Adrian gonzalez cenahna

    Coba Sunshine, saleresna mah kuring saé pisan antara Samsung S5 sareng Mac. Éta henteu nganggo jasa cloud janten anjeun tiasa mindahkeun file langkung gancang sareng aranjeunna disimpen dina alat. Tapi teras, sapertos dina méga, anjeun tiasa ngaksés file-file tina hapé tanpa diunduh. Bener nyaéta Sunshine saé pisan

  13.   Gaby muñoz cenahna

    Halo ! Kuring parantos nyobian mindahkeun poto-poto éta tina smartphone kuring, Samsung J7, kana mac desktop kuring, kuring bahkan ngaunduh aplikasi "Android File Transfer" sareng gambarna atanapi preview kuring henteu kaluar, henteu dina poto, atanapi dimana waé ... tiasa anjeun ngadukung? Hatur nuhun!

  14.   Caro cenahna

    Hai, kumaha poto kuring ngalirkeun ka Mac kuring nalika ningali éta, éta katingalina leutik, aya solusina, nuhun

  15.   Laura cenahna

    Éta parantos bantosan pisan, hatur nuhun.

  16.   Hugo Pineda cenahna

    Kuring nganggo AirMore sareng éta ngumbar naon anu kuring henteu kantos tiasa ngalakukeun naon waé atanapi saha waé pikeun waktos anu lami. Hatur nuhun pisan kana rekomendasi na !.

  17.   Jorge cenahna

    henteu aya gunana, masalahna nyaéta alat android henteu némbongan nalika kuring nyambungkeun kana mac.

  18.   laucli cenahna

    Ieu henteu kunanaon, tapi sateuacan kuring kedah nonton sababaraha tutorial YouTube dugi ka mendakan konci pikeun Huaweii kuring kanggo ditingali dina Mac. Ayeuna tungtungna, ieu tiasa dianggo pikeun kuring. Ku jalan kitu, kuring masih anyar pisan kana mac sareng kuring henteu jelas. Dimana poto impor kedahna disimpen?

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Éta sadayana gumantung kana metode mana anu anjeun anggo. Upami anjeun sasari langsung tina smartphone anjeun tiasa nyalin sareng némpélkeun dimana waé anjeun pikahoyong, desktop tanpa ngaléngkah teras mindahkeun éta dimana anjeun hoyong.
      Upami anjeun nganggo aplikasi Poto, poto anu diimpor bakal tungtungna dina aplikasi éta, sanaos tangtosna, anjeun engké tiasa mindahkeun éta dimana waé anjeun hoyong.

  19.   Nyonya cenahna

    Halo, kuring rada teu percanten kana ieu sareng kuring hoyong bantosan, kuring gaduh tab sansung galaxi 2 sareng peryogi nyandak poto sareng mindahkeun kana kartu éksternal tapi kuring henteu sanggup, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan éta pisan

  20.   Lucy cenahna

    Kuring parantos nyobian AirMore sareng Xiaomi sareng Mac sareng éta sampurna!
    Hatur nuhun pisan kana postingan na 🙂

  21.   Nohelia cenahna

    Éra pisan yén dipercaya aranjeunna ngabantosan kuring tapi saur aranjeunna henteu ngartos kuring, kuring gaduh telepon sélulér merek Huawei,

  22.   Navarro cenahna

    Saé pisan, kuring nyobian sarébu cara sareng ngaunduh aplikasi sareng teu nanaon, kuring ngalaksanakeunana ku gambar gambar sareng sadayana sampurna. Hatur nuhun pisan.

  23.   shareitjava cenahna

    Kuring nganggo aplikasi anu langkung praktis anu disebut shareit, kuring nganggo éta pikeun mindahkeun file tina platform naon waé ka telepon kuring kalayan gampang pisan, éta henteu meryogikeun kabel upami sanés jinis pasangan antara alat-alat, sami sareng bluetooh tapi kalayan kecepatan anu langkung luhur, upami anjeun hoyong unduh bagikeun Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta ti play store sabab éta gratis sareng tanpa iklan anu ngaganggu

bool (leres)