Kumaha cara ngahalangan kontak dina Surat ku cara anu saderhana

pos

Pasti langkung ti hiji diantara anjeun nampi email, iklan atanapi bahkan anu nyobian nyolong inpormasi kami. Nya, dinten ieu urang bakal ningali pilihan Surat anu ngamungkinkeun urang langsung sareng ku klik saderhana ngahalangan kontak.

Pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu perlu dipasang vérsi panganyarna tina sistem operasi Apple, tah macOS Catalina diperyogikeun Sanaos leres yén vérsi anu kami lebet henteu janten masalah sabab pilihan ieu muncul dina sadaya vérsi Catalina salaku anyar.

Léngkahna saderhana pisan sareng pangguna naon waé tiasa ngalaksanakeun tindakan ieu. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaksés email anu aranjeunna kirimkeun ka kami teras pencét dina panah turun-turun (atanapi tombol katuhu) pikeun kéngingkeun pilihan di luhur nami pangirim:

Alamat email

Sakali urang ngalaksanakeun tindakan «Blok kontak», pesen ieu bakal muncul: «Pesen ieu ti pangirim anu diblokir«. Ayeuna kami moal nampi deui email ti pangguna ieu. Nalika pesen ngahalangan muncul urang tiasa pencét «Preferensi» di palih katuhu sareng urang bakal ningali sadaya kontak anu diblokir, bahkan nomer telepon anu kami blokir tina iPhone salami urang nganggo ID Apple anu sami, tangtosna. Ku cara kieu urang bakal lirén nampi email ti anu ngirim ieu.

Hiji cara saderhana pikeun meungpeung tanpa seueur teuing usaha sadaya alamat email anu henteu dipikaresep ku urang sareng éta saatos teu langganan teras-terasan ngirim email. Jelas, upami urang hoyong nampi deui email ti anu ngirim deui, urang tiasa ngalaksanakeun léngkah-léngkah tibalik atanapi aksés langsung kana Karesep surat sareng aya dina kontak hapus tina daptar alamat anu diblokir anu urang hoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.