Kumaha cara ngarékam sora dina Mac kami

Rékam audio dina Mac

Ayeuna aya seueur pilihan sareng aplikasi pikeun ngarékam audio dina Mac urang sareng éta henteu diragukeun mangrupikeun titik anu positip pikeun pangguna. Abdi émut lami pisan yén pilihanna wajib pikeun nganggo mikropon pihak katilu sareng bahkan kartu sora disambungkeun via USB pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ngarékam sora ieu sareng sanaos leres yén ayeuna ogé solusi anu hadé pikeun ngarékam sora dina Mac kami, éta sanés deui kabutuhan anu penting. Leres upami anjeun bakti diri pikeun propésional atanapi semi-propésional, naha ku gaduh podcast, saluran pidéo atanapi jinis média naon waé anu anjeun peryogikeun kualitas audio anu saé, anjeun kedah "nanem modal" sakedik artos, tapi dina prinsipna «sareng Mac polos»Urang tiasa ngadamel rékaman audio kalayan sampurna.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngarékam audio dina Mac anjeun mangrupikeun dua hal anu saderhana pisan ayeuna-ayeuna: Parangkat Lunak (anu bakal kami tingali bahkan diintegrasikeun kana Mac anu ayeuna) sareng perangkat keras, Mikropon anu masing-masing dipiboga ku Mac. Anu bakal kami tuju tingali utamina dina tulisan ieu aya hubunganana sareng parangkat lunak sareng urang badé nyarioskeun perkawis Aplikasi Quicktime Player anu mangrupikeun pamuter multimedia standar anu dipasang OSX dina sadaya Mac anu ayeuna.

Kumaha cara ngarékam audio dina Mac

Anggo waktos gancang kanggo ngarékam audio dina OS X

Pikeun ngamimitian sareng tanpa hoyong ngahesekeun diri pikeun ngarekam kami gaduh cukup pikeun gaduh Mac. Rékamanana saderhana pisan pikeun dilaksanakeun sareng sakali sora urang dirékam ngan ukur perlu ngarobah file Audio MPEG-4 anu disimpen, kana format anu urang pikahoyong upami urang kedah ngarobihna.

Ngarekam audio sareng Quicktime

Pikeun ngamimitian ngarékam kami ngan kedah muka aplikasi QuickTime Player naha tina Launchpad urang, tina Finder> Applications atanapi tina Spotlight. Sakali kabuka kami bakal pencét dina File> New Audio Recoding. Ayeuna urang ngan ukur kedah ngarékam audio langsung sareng nyimpenna dina folder atanapi dimana waé urang hoyong. 

Headphone sélulér

Apple_EarPods

Mimiti sadayana nyarios yén pilihan sateuacanna pikeun ngarékam audio kami dina Mac henteu meryogikeun alat éksternal sapertos anu parantos kami sebatkeun sateuacanna. Jelas aya kamungkinan ngagunakeun cara sanésna pikeun ngarékam audio sareng sanaos kami nganggo aplikasi anu sami pikeun Mac, urang tiasa nganggo contona earphone sareng mic anu ditambihan dina iPhone ayeuna (EarPods) atanapi bahkan dina telepon pinter ayeuna. Dina hal ieu operasi na sami tapi nyambungkeun headphone sareng jack 3,5mm na.

Mikropon khusus

Yeti Mikropon

Dina hal hoyong nganggo mikropon khusus pikeun ngarékam audio dina Mac, urang peryogi Micro anu gaduh konektor jack 4-pin (tilu belang dina konektor TRRS) kumargi upami nganggo jack 3-pin (dua garis dina konektor TRS) éta henteu ngagaduhan kaluaran mic sahingga teu kéngingkeun rékaman. Dina mics anu paling propésional atanapi di luar naon anu biasa aya headphone anu nganggo mikropon alat sélulér, kaluaran konektor biasana XLR sareng jenis mic ieu peryogi adaptor jack 3,5mm upami anjeun henteu ngagaduhan papan campuran nyambung ka Mac.

Méja campuran

Jack mikropon

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta rékam ku cara anu propésional atanapi semi-propésional, saranna nyaéta pikeun méja campuran pikeun nyambung ka Mac. Di pasar ayeuna aya sababaraha jinis sareng hal anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa sambungkeun. ngalangkungan USB ka Mac teras dina tabel sambungkeun mic sareng konektor XLR anu disebatkeun di luhur. Sanaos kitu, urang tiasa neraskeun nganggo perangkat lunak OS X asli anu sami kusabab éta nawiskeun gampang pikeun panggunaan sareng kanyamanan nalika urang rék ngarékam audio.

Jelas pikeun ngadamel rékaman tunggal tepat waktu, langkung saé nganggo headphone nganggo mikropon atanapi langsung mikropon Mac, tapi upami anjeun bakalan ngahaturanan nyalira kami nyarankeun yén méja campuran anu saé sareng mikropon anu saéna éta tiasa ditambihan atanapi dipiceun gain langsung ti éta salian ti sanggup ngalakukeun tugas ieu tina mixer éta nyalira. Dina kasus ieu, anu software produsén mixer Pikeun tiasa ngarékam audio anu berkualitas, ayeuna aya seueur modél sareng mérek anu nawiskeun solusi pikeun sadaya pangguna.

Sacara pribadi, kuring henteu tiasa nyatakeun yén kuring pangguna rékaman audio dina Mac naon waé, tapi akhir-akhir ieu kuring kolaborasi dina podcast kolega kami ti Actualidad iPad (anu ti dieu kuring nyarankeun anjeun ngupingkeunana) sareng mimitina kuring nganggo hiji sareng EarPods, Sanaos leres yén aranjeunna nawiskeun kualitas anu langkung ti ditarima, kuring resep kana sésa-sésa mikropon anu langkung didaptarkeun dina pasaran. Henteu lami ka tukang kuring nampi mikropon anu kuring ngantosan marios pikeun kuring ti Mac, éta mangrupikeun mikropon kalayan fitur anu cukup terbatas tapi berkat kartu audio tina sababaraha iCemat Siberia anu kuring kantos di bumi, éta sacara signifikan ningkatkeun kualitas audio.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   maeltj cenahna

    Hatur nuhun. Ayeuna kuring terang naha headphone kuring nganggo mic henteu jalan. Hayu urang tingali upami dina payuneun Media M kuring mendakan naon-naon.

    SAlute.

  2.   anatolio vazquez cenahna

    Halo, kuring gaduh macBookock MacBook5,1 sareng kuring hoyong éta ngadamel studio rékaman sareng dugi ka ayeuna kuring teu acan tiasa ngalakukeun éta, kumargi kuring henteu terang kumaha nempatkeun audio na, aya anu ngawartosan yén éta moal mungkin sabab éta henteu ngagaduhan palabuhan kembang api atanapi kuring henteu terang naon sababna masukan mikropon anjeun henteu tiasa nganggo USB, janten kuring naros, macboock ieu henteu cocog pikeun studio rékaman.

    Kuring miharep aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah ieu.

    Wasalam

  3.   Francesc Boqueras cenahna

    Salam!
    Abdi nyerat skripsi doktor. Abdi kedah nyerat pisan, tapi kuring rada kagok sareng laun. Naha aya program pikeun MacBook Air kuring anu tiasa mikawanoh sora kuring sareng nyerat naon anu kuring ngarahkeun dina layar, langsung kana file Word anu kuring anggo?
    Kuring nyerat skripsi dina Catalan.
    Hatur nuhun pisan.
    Tulus, F. Boqueras

  4.   Blanca cenahna

    Hai Francesc
    Naha anjeun mendakan program pikeun ngarékam sora anjeun dina dokumén kecap?
    Kuring ogé kedah nyerat pisan
    hatur nuhun
    Blanca

  5.   Francesc cenahna

    Halo Blanca:

    Ayeuna kuring teu acan mendakan program kanggo ngarékam sora dina format nyerat langsung dina Wotd. Urang kedah teras-terasan milarian.

    salam
    Francesc

  6.   miguel20 cenahna

    halo, kuring gaduh masalah sareng garage band 3. Abdi hoyong ngarekam sora dina sababaraha pangkalan instrumen sanés anu parantos dirékam. Kuring gaduh pro track gancang sareng persépsi akg mikro 220, sareng nalika kuring nyobian ngarékam sora di garasi, program mikawanoh mikropon, tapi henteu ngawaskeunana ... Kuring parantos ningali karesepna, kuring nyandak kana tingali naha éta rusak jsb ... tapi teu aya nanaon, naha aya anu tiasa méréskeun masalah kuring?

  7.   jaca101 cenahna

    Pariksa yén phantom (48v) maudio diaktipkeun pikeun kakuatan mic, modél éta dijalankeun.
    parios yén saluran input mangrupikeun panganteur éksternal maudio. Ieu dina preferensi audio gband anjeun ngagaduhan.
    Kuring henteu acan nyobian antar muka tapi kuring terang yén éta dirojong ku audio inti mac janten kedah jalan tanpa masalah sareng tanpa kedah nempatkeun driver tambahan

  8.   edblood cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan masalah anu sami, sareng pikeun nyambungkeun mikropon profesional atanapi bahkan mixer, kuring mésér kartu audio usb, disebat imic, tina griffin sareng éta tiasa dianggo kalayan saé

  9.   mikel cenahna

    Halo, kuring nembé mésér mac pro sareng kuring hoyong terang upami aya anu mendakan program rékaman sareng éta ditulis langsung dina kecap atanapi kantor terbuka. Kuring angkat ka universitas sareng éta saé pisan pikeun kuring

  10.   Supy cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan Imic, mangtaun-taun, sareng kuring ngalakukeun anu hadé. Mangrupikeun alat leutik, éta henteu kedah driver sabab Mac langsung terang, sareng anjeun tiasa nyambungkeun mikropon naon waé. Salaku parangkat lunak kuring nganggo RecordPad, anu ngahasilkeun file mp3, sareng éta lumayan pikeun kuring ogé. Kuring nyambungkeun sababaraha headphone nganggo mikropon Labtec sareng tarik, pikeun ngarekam nganggo kualitas propésional ampir, atanapi ampir henteu.

  11.   catetan cenahna

    Kuring gaduh mac osx salami 6 bulan, kuring hoyong ngarekam di garasi band sora dina sababaraha lagu anu parantos kuring ciptakeun, (bass, perkusi, loop ...), ogé ayeuna kuring hoyong ningali kumaha cara-cara na pikeun ngarékam sora, upami kuring kéngingkeun mikropon (anu mana?) sareng éta sora dilebetkeun ku lagu-lagu sanés anu parantos aya atanapi nempatkeun éta parantos dirékam dina mp3 (atanapi naon waé anu langkung saé) sareng langsung nempatkeun salaku hiji deui lagu .

    Sareng naon cara pikeun kéngingkeun kualitas sora anu pangsaéna?

    Abdi kagok sareng Abdi peryogi bantosan… ngadesek.
    1000 hatur nuhun sateuacana 😉

  12.   jaca101 cenahna

    Upami anjeun badé nyanyi, langkung saé kéngingkeun mixer alit sareng mikropon anu saé. Anjeun tiasa nempatkeun tabel ngaliwatan input garis Mac anjeun.
    Catetan, langkung saé ti garageband, dina jalur anu anyar.

  13.   Edgar garcia cenahna

    Punten patarosan kuring ngagaduhan mixer sareng abdi gaduh 8 audio audio interface tapi kuring henteu terang kumaha cara ngarékam sora dina mac tibatan antar muka punten bantosan

  14.   jaca101 cenahna

    Kuring henteu terang antarbeungeut Audio 8 DJ tapi kuring ningali yén di dieu aranjeunna nyarioskeun hal éta http://www.native-instruments.com/forum/showthread.php?t=72794

  15.   Luis cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, kuring angkat ka preferensi sistem> sora> input sareng kuring ngan ukur ngagaduhan pilihan mikropon internal, kuring henteu ngagaduhan pilihan input audio line

    batur tiasa ngabantosan abdi

    Abdi gaduh macbookpro 13 ″ sareng macan tutul os

  16.   nix cenahna

    ombak !! Abdi gaduh pro macbook 13 ″ kalayan macan tutul os sareng kuring hoyong mendakan cara nyerat ngalangkungan mikropon. Kuring kedah nyerat pisan sareng éta bakal ngabantuan upami komputer nyerat sadayana anu kuring carioskeun. éta bakal ngahemat kuring poé! Abdi ageung pisan pikeun saha waé anu tiasa ngabantosan kuring

  17.   jaca101 cenahna

    Éta tiasa gumantung kana modél cakewalk tapi dina prinsipna enya, langkung saé anjeun nyandak modul ka resél apel di daérah anjeun pikeun nguji éta sareng ningali kumaha jalanna.

  18.   TONIA cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kualitas rékaman mac, ayeuna kuring ngagaduhan pentium 4, kalayan kartu sora mic sareng cakewalk roland anu saé, tapi kuring mendakan yén kualitas rékamanna tiasa pisan dihasilkeun. Naha kuring tiasa nganggo kartu sora nganggo IMAC? éta cocog?
    Hatur nuhun.

  19.   Alcides cenahna

    Hatur nuhun kana bantosan anjeun, mangbulan-bulan berjuang pikeun mac kuring pikeun mikawanoh mikropon éksternal sareng ayeuna kuring terang naha éta henteu hasil hatur nuhun parantos ngabantosan seueur ... di dunya.

  20.   dalia cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, macbook kuring henteu mikawanoh mikropon headphone kuring, sareng kuring parantos parios deui nganggo iPhone sareng upami éta tiasa dianggo nalika kuring ngalakukeun éta, karesepna kedah ditingali ... bantosan

    Ku jalan kitu kuring meryogikeunna pikeun ngarahkeunnana téks ka kecap ... kuring ngagaduhan Macspeech Diktator ... rada mahal tapi sigana éta pantes, kuring ogé kedah seueur nyerat ...

  21.   bagel cenahna

    Pikeun naon pantesna, kuring atos pusing tina hal anu sami. Kuring parantos badé mésér headset USB pikeun tiasa ngalakukeun videoconferencing nalika ujug-ujug, maca manual Mac Pro, kuring sadar yén audio hareup OUT tina headphone ngamungkinkeun sambungan jack 4 arah headphone sareng mikropon, contona hiji anu hadir sareng iPhone. Kalayan ieu anjeun bakal ngagaduhan mikro, sareng langkung mirah. Sing salamet.

  22.   mugia cenahna

    Abdi peryogi pisan bantosan. Kuring gaduh macbook, mixer allien & heat sareng mikropon AKG sareng abdi hoyong ngadamel rékaman ngalangkungan usb sareng éta moal ngantep kuring nguping lagu anu munggaran anu parantos dirékam, nyaéta lagu nalika kuring muka saluran kadua teras sambungkeun usb…. lagu anu munggaran lirén sareng moal ngantep kuring ngupingkeunana, bantosan kuring punten kuring bakal hatur nuhun salami hirup abdi nuhun

  23.   Jaca101 cenahna

    Numutkeun ka parangkat lunak. Logika pro sareng garasi band ngantepkeun anjeun ngalakukeun éta. Logika anu pangsaéna kanggo Mac sareng éta pasti cocog sareng kartu anjeun.

  24.   Franco cenahna

    Bantosan geuwat !!! Kuring ngarékam pidato dina mini mac kuring anu teu langkung ti kaluaran audio pikeun spéker atanapi headphone, abdi ngalaksanakeunana sareng adaptor usb sareng kuring parantos nyambungkeun mikropon kuring sareng bahkan headphone kana ieu, kualitasna henteu goréng tapi éta ngagaduhan noise floor anu abdi hoyong hapus punten anu anjeun nyarankeun kuring, éta ngadesek ... Nuhun sateuacana

  25.   jaca101 cenahna

    Tes ku nyambungkeun bagian logam luar tina mic atanapi adaptor kana taneuh. Upami ieu henteu ngaleungitkeun noise, anjeun kedah ngarobih alat pikeun langkung pro.

  26.   Franco cenahna

    Sobat, kumaha anjeun nyarankeun kuring nyieun sambungan darat? Kalayan sababaraha kabel atanapi naon? Nuhun kana bantosanana…

  27.   Malaikat Gonzalez cenahna

    Kuring kedah ngarekam di garasi band sareng mic éksternal sareng gitar listrik, tapi macbook pro ngan ukur gaduh kaluaran audio. Kuring parantos maca yén éta kaluaran / input sareng anjeun tiasa ngalih kana panel preferensi sora tapi kuring ningali dimana ngalaksanakeunana.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  28.   Juan Almer cenahna

    Halo, pikeun nempatkeun audio kana mac anjeun tiasa mésér mikropon kalayan input USB, di Mexico, aya ti 800 pesos di tengah Mexico City atanapi anjeun tiasa mésérna sacara online. ngan pastikeun nuturkeun rute di handap ieu preferensi 1-sistem 2 audio 3 pilih input USB, tangtosna nalika anjeun parantos nyambungkeun mikropon. Unggal waktos aranjeunna ngarékam nganggo garageband, anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami tapi dina waktos ieu anjeun angkat ka 'preferensi' Garageband, kuring bakal muka tab, ikon anu kadua nyarios audio / MIDI sareng di sana anjeun milih input USB. Mikrofon USB ngagaduhan antar muka alit anu diintegrasikeun ku USB. audio anu anjeun pikahoyong jelas bakal langkung saé tibatan mikropon internal, tapi tetep moal sapertos kamar audio profesional. upami anjeun hoyong audio anu langkung saé anjeun kedah investasi di antar muka kalayan kaluaran USB sareng mikropon ... tong ngahesekeun mésér mikropon USB, aya seueur mérek, sadayana bakal kadéngé langkung saé tibatan audio terpadu, salam

  29.   Lourdesvising cenahna

    hatur nuhun

  30.   Vicente cenahna

    Kuring gaduh mac pro 13 sareng kuring ngarencanakeun ngarékam lagu ku ngenalkeun audio tina konsol anu gaduh kaluaran usb, dina konsol kuring badé masang mikropon anu saé, kuring naroskeun naha éta tiasa dianggo…. Abdi nyungkeun bantosan anjeun .......

  31.   Angel Fernandez Martinez cenahna

    Kuring parantos nyandak kursus bahasa Inggris tina metode Vaughan. Dugi ka ayeuna, rékaman sora kuring dina latihan anu kuring kedah lakukeun kalayan hadé. Pikeun ieu éta dipénta kuring pikeun ngaktipkeun Adobe Flash. Tapi ujug-ujug éta moal ngadukung kuring sanaos kuring parantos masang sababaraha kali. Naha aya cara séjén pikeun ngagunakeun aplikasi séjén pikeun ngarékam sora dina kursus?

  32.   Hey cenahna

    Hatur nuhun pisan kuring ayeuna tiasa ngarékam.