Kumaha carana masang aplikasi pihak katilu dina macOS Mojave

Saatos ampir tilu bulan diuji ku pangembang sareng pangguna tina program béta umum, jalma-jalma ti Cupertino parantos ngaluarkeun versi akhir macOS Mojave, sistem operasi anu henteu cocog sareng komputer anu sami sareng versi anu saacanna, kusabab éta ngan ukur cocog sareng alat-alat anu didamel ti 2012.

Salami tilu taun, Apple dina usahana na pikeun ningkatkeun kaamanan sistem operasi desktop na, sahingga maksa pangguna pikeun ngagunakeun Mac App Store, henteu sacara alami ngamungkinkeun aplikasi pihak katilu dipasang, ku ngaleungitkeun pilihan Kaamanan éta sareng pilihan Privasi. Untungna, ngalangkungan paréntah Terminal anu saderhana, urang tiasa ningalikeun pilihan éta deui.

Kalayan ngaleupaskeun macOS Sierra, Apple Éta ngan ukur ngamungkinkeun kami masang aplikasi anu sayogi dina Mac App Store atanapi ti developer anu sah. Pilihan Kamana waé ieu musna. Upami anjeun hoyong tiasa masang aplikasi naon waé di luar Mac App Store sareng anu henteu acan didamel ku pangembang anu sah, urang kedah neraskeun sapertos kieu.

  • Mimiti urang kedah ngakses Terminal, ngalangkungan Peluncur atanapi ku mencét tombol Komando + Spasi sareng ngetik dina kotak search Terminal.
  • Teras, urang kedah lebetkeun kode ieu: sudo spctl –master-nonaktipkeun
  • Punten perhatoskeun: Sateuacan ngawasaan, aya dua tanda hubung (-), henteu aya saurang ogé. Teras, urang nyerat kecap konci tim kami.
  • Teras, urang kedah ngahirupkeun deui Panimu supados parobihan tiasa diterapkeun, ngalangkungan paréntah Killall Panimu
  • Teras we sirah Kahoyong sistem.
  • Pencét kana Kaamanan sareng Privasi.
  • Tungtungna jero pilihan Ngidinan aplikasi diunduh tina, pilihan anyar kedah némbongan Kamana waé, Pilihan yén urang kedah milih pikeun tiasa nga-instal aplikasi pihak-katilu anu diunduh tina Internét, bahkan upami pamekar henteu diidinan ku Apple sakumaha dipercaya.
Tulisan anu aya hubunganana:
Pupus program atanapi aplikasi dina Mac anjeun

Upami pilihan Dimana waé henteu némbonganAnjeun kedah ngalakukeun tés ku cara masang aplikasi anu anjeun henteu tiasa sateuacana. Dina waktos éta, macOS bakal naros ka kami upami urang badé masangkeunana, masihan kami opsi pikeun ngalakukeunana (pilihan anu henteu nembongan sateuacanna) atanapi sabalikna, batal pamasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vicente Mañas cenahna

    Teu nanaon, sadayana tetep sami

  2.   Jorge cenahna

    Dina mojave éta ngamungkinkeun kuring ... tapi sakali anjeun nutup Sistem Preferensi sareng muka deui, éta dibalikan deui, ngaleungit pilihan anu dituduhkeun

  3.   Marta Carvalho cenahna

    Halo Ignacio, hatur nuhun pisan !!
    Éta jalan sampurna. Kuring ngitung léngkah-léngkah anu kuring kedah nuturkeun saatos anu dipedar ku Ignacio. Sakali komputer parantos dihurungkeun deui, anjeun nyobian muka program, anjeun kéngingkeun pesen anu nyarios yén Mac henteu tiasa muka éta bla bla bla. Teras anjeun buka Kaamanan sareng Privasi sareng éta naroskeun naha anjeun badé mukakeunana. Ti dinya, éta !! hatur nuhun pisan

  4.   Alejandro cenahna

    Gawé sampurna di Mojave !! hatur nuhun

  5.   Vic cenahna

    Kuring ngahargaan panjelasan anjeun, tapi kuring parantos nyobian sadidinten sareng teu aya nanaon, teu aya jalan kuring parantos diénggalan kana macOS Mojave 10.14.6 sareng teu nanaon, ieu kajantenan kuring sateuacan ku driver samsung printer sareng ayeuna mah sareng printer hp