Kumaha carana masang macOS Mojave dina Mac "henteu didukung"

Aya cara masang macOS Mojave dina komputer éta anu Apple henteu update sacara resmi sareng dinten ieu justru naon anu bakal urang tingali. Dina hal ieu, anu penting janten jelas yén éta mangrupikeun prosés anu rada rumit sareng éta moal janten saderhana upami Apple nyalira ngijinkeun pamasangan dina Macs kami anu henteu didukung.

Hal anu pangsaéna nyaéta pengembang parantos nyiptakeun alatna nyalira anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun pamasangan anu kirang rumit, tapi bahkan kalayan éta Éta sanés prosés saderhana sareng meryogikeun léngkah anjeun. Alat pikeun ngamutahirkeun tambalan anu disebut Patch Updater ogé ditambihan, hal anu ngaapresiasi dina kasus ieu.

Dina pidéo ieu tina dosdude1 urang tiasa ningali prosés dina cara saderhana dina ngan saukur satengah jam. Pikeun pamasangan macOS Mojave, sababaraha sarat diperyogikeun pikeun urang tinggalkeun pidéo sareng jelas tambalan anu didamel ku dosdude1 kanggo pamasangan anu peryogi installer USB 16GB. Urang bakal mendakan sadayana ieu dina pedaran pidéo sareng kami ogé ngantepkeun ieu di handapeun video.

 

  • Mac Pro, iMac, atanapi MacBook Pro 2008 sareng salajengna
    • MacPro3,1
    • MacPro4,1
    • iMac8,1
    • iMac9,1
    • iMac10, x
    • iMac11, x
    • iMac12, x
    • MacBook Pro4,1
    • MacBookPro5, x
    • MacBookPro6, x
    • MacBook Pro7,1
    • MacBookPro8, x
  • MacBook Air atanapi MacBook Unibody aluminium akhir-2008 atanapi engké
    • MacBook Air2,1
    • MacBookAir3, x
    • MacBookAir4, x
    • MacBook5,1
  • Bodas Mac Mini atanapi MacBook awal 2009 teras
    • Macmini 3,1
    • Macmini 4,1
    • Macmini5, x
    • MacBook5,2
    • MacBook6,1
    • MacBook7,1
  • Xserve ti mimiti 2008 atanapi engké
    • Xserve2,1
    • Xserve3,1

Daptar Mac anu TEU cocog bahkan sareng sistem ieu instalasi Aranjeunna:

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngamutahirkeun macOS Mojave
  • 2006-2007 Mac Pro, iMac, MacBook Pro sareng Mac Mini
    • MacPro1,1
    • MacPro2,1
    • iMac4,1
    • iMac5, x
    • iMac6,1
    • iMac7,1
    • MacBook Pro1,1
    • MacBook Pro2,1
    • Macmini 1,1
    • Macmini 2,1
    • Ukur 7,1 iMac2007 anu dirojong upami CPU parantos ditingkatkeun janten Core 2 Duo anu basisna Penryn, sapertos T9300
  • 2006-2008 MacBook
    • MacBook1,1
    • MacBook2,1
    • MacBook3,1
    • MacBook4,1 -MacBook Air ti taun 2008 (MacBookAir1,1)

Anu paling penting nyaéta gaduh alatna Patcher Alat kapanggih dina manual sareng dina pedaran pidéo. Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi atanapi gaduh léngkah anu caket, anjeun tiasa ningali halaman wéb pamekar dimana anjeun bakal mendakan detil sadayana manual instalasi ieu. Ayeuna anjeun gaduh sadayana anu diperyogikeun pikeun tiasa ningali Mac anjeun henteu didukung ku macOS Mojave sareng anjeun bakal tanggel waler mutuskeun naha pantes dilakukeun pamasangan ieu atanapi henteu.

Anu urang carioskeun ngeunaan prosés instalasi macOS Mojave ieu nyaéta ieu sanés kanggo sadaya pangguna mac Kusabab éta prosés pamasangan anu henteu saderhana sareng éta ogé henteu tiasa dianggo pisan ogé dina Mac kami kusabab masalah kasaluyuan sareng grafik, panginten aya gagal dina sambungan WiFi, Bluetooth, gagal dina trackpad atanapi mirip Ieu mangrupikeun hal anu dicarioskeun ku pangembang sareng panyipta tutorial éta, janten sanés hal anu kedah sumping deui ka kami upami gangguan macOS Mojave lumangsung.

Di sisi anu sanésna, kuring henteu mamatahan pamasangan dina alat-alat anu diperyogikeun pikeun dianggo sadidinten, damel atanapi anu sami pikeun anu kasebat. Janten mimiti nyarios yén salain ti éta janten pamasangan anu langkung saé tibatan normal, sadayana tiasa waé henteu sampurna dina Mac urang tanpa dukungan pikeun macOS Mojave. Éta tanggung jawab masing-masing pikeun ngalaksanakeun pamasangan atanapi henteu sareng tim Soy de Mac henteu tanggung jawab kana masalah anu tiasa timbul tina pamasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Josep Perez cenahna

    Alus soré,
    Mimiti sadayana hatur nuhun kana sumbangan anjeun.
    Nuturkeun léngkah-léngkah kuring parantos masang Mojave dina iMac 12,2 sareng padamelna parantos hasil, tapi saatos ngareset layar nunjukkeun sadaya warna dirobih.
    Kuring ngabayangkeun pasti aya sababaraha sauyunan sareng grafik komputer.
    Naha anjeun tiasa mikirkeun solusina?
    Nuhun sateuacanna.

  2.   Alex cenahna

    Patarosan bakal patut eta? sareng kaleungitan seueur kinerja? Kusabab nalika ngamutahirkeun, salian ti ngingetkeun urang yén éta bakal gagal sareng kedah ti mimiti, teu aya cariosan ngeunaan kinerja

  3.   Mary cenahna

    Kuring parantos dipasang dina Imac ti pertengahan 2010 sareng warna na dirobih sareng grafik na goréng. Nalika mindahkeun jandéla aranjeunna bakal dikonci.

  4.   Jose cenahna

    Hai Abdi gaduh masalah anu sami. Kelirna dirobih sareng beureum parantos ngaleungit. Aya solusina?

  5.   Andrew cenahna

    Abdi dina masalah anu sami, naha anjeun mendakan solusina?

  6.   pikuko cenahna

    Kuring ngiringan, hal anu sami kajadian ka kuring sapertos ka batur anu warna

  7.   Yesus cenahna

    Kuring gaduh éta dipasang dina telat 2009 MacBook Unibody sareng éta tiasa dianggo pisan. Kuring ogé masangkeunana dina MacBook Air 2010, sareng tiasa dianggo ogé. Naha anjeun nambalan pilihan anu disetél ku pamekar patch pikeun masing-masing modél dina akhir pamasangan?

  8.   David cenahna

    Leres, éta tiasa dianggo, éta henteu tiasa dianggo pisan, éta gumantung kana kumaha anjeun nganggo éta, sadayana bakal dianggo pikeun anjeun atanapi henteu. Éta kalem pisan, sareng sistem nabrak dina dinten munggaran. Ogé henteu tiasa dianggo paralel, atanapi ogé virtualbox, kecuali éta windows XP. Kuring kedah deui ka OS X El Capitan sareng sadayana sampurna deui, atoh hatur nuhun, anjeun kedah nyobian. MacBook Pro 17 ″ 5,2 Pertengahan 2009. SSD 8GB RAM anu paling tiasa dibekelan. Pikirkeun deui sateuacan dipasang. sambutan

  9.   David cenahna

    MacBook Pro 13 »akhir 2011,
    Gambar: Intel HD Graphics 3000 512 MB,
    Prosesor: 2,4 GHz Intel Core i5
    16gb ram sareng ssd.

    Dipasang tanpa masalah, tapi naon anu dicarioskeun ku pangguna sanésna, ku tambalan dina grafik kuring bahkan henteu sadar. Tapi upami pc, virtualbox sareng program pangwangunan atanapi desain anu langkung laun, kuring moal nyaritakeun anjeun.
    Abdi resep pisan tema poék anu aranjeunna ngenalkeun di Mojave, tapi, éta henteu pantes pikeun kuring yén kuring damel unggal dinten dina mac, éta kirang dioptimalkeun, pikeun laptop kuring.

    Kontribusi hébat pikeun pamekar tambalan +1!

  10.   Ruben Reyes cenahna

    Pangalusna Wasalam.
    Hatur nuhun input.
    Pasang Mojave dina Macbook pro 2011, modél 8.2. tanpa komplikasi utama. Kuring nuturkeun prosedur pamekar tambalan. Nanging, pikeun anu mutuskeun pikeun ngalakukeunana, saatos masang mojave, éta moal ngamimitian, aranjeunna kedah boot tina usb kalayan dipasang sareng ngajalankeun tambalan, éta aya di tungtung dina jandela anu muka di beulah kénca handap. Di dinya aranjeunna milarian modél Mac anjeun sareng nerapkeun tambalan anu saluyu. Memang, dina kasus modél kuring, grafik radeon khusus henteu tiasa dianggo kalayan akselerasi. Kuring nyobian masang final pro vérsi 10.4.5 sareng nyatakeun yén grafikna henteu didukung. Nanging, saatos tutorial anu sanés ti developer anu sami ieu kuring numpurkeun grafik radeon sareng voila kalayan grafik terintegrasi anu intel hd 3000, Final cut pro, versi pangahirna lumayan lumayan leres. Tapi enya, nalika nganonaktifkeun grafik anu didédikasikeun, kadali kacaangan henteu jalan atanapi ngagantung nalika nutupkeun tutupna. Hiji pikeun anu sanésna. Kasimpulanana, sadayana tiasa dianggo kecuali anu kuring nyebatkeun, anjeun masih tiasa ngantunkeunana tanpa nganonaktifkeun grafik tapi program sapertos potongan akhir anu peryogi akselerasi moal jalan. Anu sanés sapertos logika pro x tiasa dianggo saé sareng pagelaranana lumayan alus, sapuluh kali langkung saé tibatan mimpi ngalamun High sierra anu henteu pernah jalan bahkan sacara saé dina komputer kuring.

  11.   José Carlos cenahna

    MacBook Pro pertengahan 2009
    8GB RAM
    Fusion Girang 1,12 TB

    Éta jalan pisan. Masalah warna layar direngsekeun ku nyoplokkeun pilihan transparansi tina pilihan layar aksés.

    Hiji-hijina hal anu teu tiasa dianggo nyaéta kaméra iSight anu kadaptar salaku leungit.

    Kinerjaana lancar pisan, panginten kusabab grafik modél ieu mangrupikeun nVidia sanés ATI. Sésa komponénna hébat.

    1.    Alexander ,. cenahna

      Carlos, aya rekomendasi pikeun anjeun pikeun masihan kami tutorial ngeunaan kumaha ngalaksanakeunana? Abdi henteu tiasa ngakses grafik dina Akhir. Photoshoot pisan tapi kuring henteu tiasa ningali gambar na dina program éditan.

  12.   Kang Sobat cenahna

    Kumaha anjeun ngaunduh file instalasi? Dina AppStore éta ngawartosan yén éta henteu didukung sareng henteu ngijinkeun kuring pikeun ngaunduh.

  13.   Kang Sobat cenahna

    Oké. Kuring ngan ukur ningali yén éta tiasa diunduh nganggo patcher

  14.   ECM cenahna

    Hola
    Kuring gaduh macbook pro 2011, 13 ″ inci awal 2011
    prosesor: 2.3GH3 intel core i5
    Memori: 8GB 1333 mH3 DDR3
    Gambar: intel HD grapik 3000 512 MB
    MAVERICK OS X 10.9.5
    1TB
    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngarobih ti maverick janten mojave? Sareng upami éta tiasa, kumaha cara na nalika henteu sayogi pikeun diunduh ti App Store ???

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai, maksimal anu tiasa anjeun pasang dina komputer éta numutkeun Apple nyaéta:

      macOS High Sierra 10.13.6 (17G65)

      Saatos tutorial tulisan éta, kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngalirkeun Mojave dina tim éta, sanaos anjeun kedah

      Wasalam

  15.   Benjamin cenahna

    Éta dianggo sampurna pikeun kuring! Dina hawa Macbook pertengahan 2011 Core i5 sareng 2G ti Ram.
    Tambalan anu diterapkeun dianggo sareng sadayana henteu kunanaon, bahkan langkung saé tibatan tinggi Sierra

  16.   jacks cenahna

    Kumaha kuring ngaunduh salinan Mojave?

    1.    Julius cenahna

      Upami anjeun nuturkeun tutorial dosdude1.com, anjeun moal éléh. Anjeun tiasa ogé turun tina Mojave ti ditu.
      Kuring ngagunakeun éta dina MacBook Pro 2009 (16 Gb RAM sareng SDD) sareng kaleresan teu aya masalah ageung. Kuring kedah nyarios yén kuring henteu nganggo Office atanapi Photoshop atanapi anu sapertos kitu. Kanggo otomatisasi kantor sakedik anu kuring peryogikeun, kuring gaduh program Google dina méga, kalayan naon anu kuring sésa.

      Nanging, kuring gaduh patarosan: teras-terasan nyarios ka kuring yén kuring kedah ningkatkeun kana Big Sur, anu kuring teu hoyong, sahenteuna henteu. Sareng kuring gaduh mamang serius yén éta tiasa ngamimitian. Tapi ku henteu nampi pembaruan ieu, éta henteu ngamungkinkeun kuring ngaunduh sésana pembaruan anu bakal dipikaresep ku kuring (tambalan kaamanan pikeun Mojave, pembaruan Printer, jst ...). Aya saran?
      Hatur nuhun.