Kumaha carana masang OS X El Capitan ti mimiti

el-capitan-install-1

Kami parantos gaduh didieu versi anyar tina OS X El Capitan 10.11 sareng seueur anjeun masih ngagaduhan ragu pikeun ngamutahirkeun atanapi install ti mimiti Versi sistem operasi anyar ieu pikeun Mac. Anu bakal kami tunjukkeun dina tutorial ieu nyaéta cara masang El Capitan ti mimiti on Mac kami, tapi kuring ngulang deui, ieu sanés sarat anu penting sareng éta tiasa diénggalan di luhur OS X Yosemite tanpa ado salajengna.

Dina kasus kuring, kusabab seueur tés anu kuring lakukeun pikeun blog sareng anu sanés, kuring biasana ngadamel pembaruan ti mimiti nalika urang ngaluncatan tina hiji sistem operasi ka anu sanés. Ati-ati, henteu dina unggal pembaruan yén Apple ngaleupaskeun tipe 10.10.3 dugi 10.10.4, upami henteu dina luncat sapertos ayeuna ti OS X Yosemite dugi ka OS X El Capitan. Ieu biasana aya gunana pikeun Mac kuring sabab kuring ogé parantos ngabersihkeun awal anu nyéépkeun mesin anu siap nampi OS X anu énggal tanpa nyered kasalahan atanapi sampah tina versi sateuacana. Ieu sababaraha Léngkah-léngkah sateuacanna pikeun anjeun laksanakeun sateuacan ngaluncurkeun pembaruan atanapi pamasangan ti mimiti sistem operasi anu anyar.

piringan-gunana

Nya, hayu urang ngamimitian bisnis sareng mimiti ngaunduh sistem operasi OS X El Capitan anyar ti Mac App Store. Sateuacan ngojay émut yén aranjeunna aya sababaraha padika anu sah pikeun ngalaksanakeun pamasangan ti mimiti dina Mac kami tapi kuring sacara pribadi sering nganggo anu sami, alat DiskMaker X. Janten upami anjeun hoyong nuturkeun tutorial ieu, anjeun kedah ngalangkungan ieu Halaman wéb DiskMaker sareng mimitian ku unduh alat ieu dina fase béta (éta sok saatos diluncurkeun) tapi éta tiasa dianggo sampurna sareng OS X El Capitan.

Prosés pamasanganna sami sareng dina vérsi sateuacana, janten upami anjeun parantos ngalaksanakeunana, kuring yakin éta bakal gampang dilaksanakeun. Detil anu penting dina kasus ieu nyaéta pamasangan langkung saé dilakukeun ku MacBook nyambung ka router liwat kabel sareng dina waktos anu sasarengan nyambung ka jaringan listrik.

Utiliti-disk

Format USB / SD

Hal anu pangpayunna sareng upami urang hoyong majukeun padamelan bari ngaunduh OS X El Capitan énggal dina Mac kami, nyaéta ngalaksanakeun format USB atanapi kartu SD 8GB atanapi langkung luhur anu urang peryogikeun pikeun instalasi bersih tina sistem operasi sareng ieu kami sambungkeun kana Mac. Prosésna saderhana sareng urang ngan ukur kedah lebet Utiliti disk anu aya dina Polder batur jeroeun Launchpad. Sakali di jero urang pilih USB / SD teras pencét mupus, urang tambihan el Format: Mac OS Plus (Journaled) sareng urang namina.

Kartu USB atanapi SD bakal lengkep dihapus, janten ati-ati.

diskmaker-yosemite

DiskMaker X

Sakali USB / SD urang siap, alat DiskMaker parantos siap sareng unduh OS X EL Capitan parantos siap, urang tiasa ngamimitian prosés na. Kalayan USB / SD nyambung ka Mac, pencét dina ikon DiskMaker X sareng dina pilihan pikeun masang OS X Yosemite (urang ngabayangkeun yén El Capitan bakal nembé nembé) tiasa dianggo saé teras pencét dina unduhan OS X El Capitan anu parantos dilakukeun dina folder aplikasi.

Kami nempatkeun kecap akses administrator sareng klik dina teraskeun. Ayeuna urang kedah ngantosan prosés pamasangan réngsé dina 8GB USB / SD upami diperyogikeun sakedik sepi, éta normal. Dina kasus henteu urang bakal nutup program, pegatkeun sambungan USB / SD atanapi mareuman alatna. Sakali réngsé urang tiasa ngamimitian prosés instalasi dina mesin kami.

osx-el-capitan-6

Masang OS X El Capitan

Sakali prosés DiskMaker X parantos réngsé urang tiasa kana pamasangan dina Mac. Pikeun ngamimitian prosésna saderhana mareuman Mac kalayan USB / SD sambung sareng nembé di mimitian urang tahan kenop Alt Pikeun nyandak menu mimiti, urang milih mémori USB atanapi kartu SD dimana kami ngagaduhan installer OS X El Capitan.

Ayeuna giliran urang mupus OS X Yosemite tina Mac kami sareng kanggo éta Kami milih pilihan Disk Utility sareng mupus partisi urang tina OS X ayeuna kami ninggalkeun dirina el Format: Mac OS Plus (Journaled). Kami ninggalkeun Disk Utility sareng neraskeun pamasangan OS X El Capitan.

Siap ayeuna urang tiasa ngaraosan OS X El Capitan énggal!

Juragan

Mamang naha masang sistem operasi ti mimiti atanapi henteu salawasna muncul sateuacan peluncuran vérsi anyar sareng sanaos leres yén éta henteu kedah diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun pamasangan anu bersih, éta bakal saé waé pikeun ngalakukeun hiji ti jaman ka jaman ku sabab dua alesan: Anu kahiji nya éta bakal nyegah urang tina beuratkeun kasalahan sareng kamungkinan kagagalan sistem operasi samemehna sareng anu kadua nyaéta kami bakal kaleungitan sieun ngalaksanakeun restorasi Mac kami sareng kami bakal sadar yén éta pisan saderhana sanaos sigana tugas rumit. Salami urang ngagaduhan cadangan dina bentuk cadangan tina file atanapi dokumén penting, kami moal ngagaduhan masalah naon waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

152 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jordi Giménez cenahna

    Éta didamel kanggo ngemutan upami 😀

    1.    David kalderon cenahna

      Kuring ngalaksanakeun sagala léngkah pikeun nyieun USB sareng sadayana lancar dugi ka kuring ngamimitian nganggo USB éta sareng ngamimitian bagian anu mimiti dimana utiliti disk sareng tombol pikeun masang némbongan, teras jandéla alitna nembongan ngagulung garis biru dugi ka réngsé sareng nyarios Éta otomatis bakal dihurungkeun deui tapi didinya tetep salamina tanpa masihan restart, nyaéta, éta henteu masang nanaon. Bakal kumaha, panginten installer anu turun tina El Capitan henteu kapake?

      1.    ralbenzl cenahna

        kumaha anjeun ngajawab masalah anjeun

      2.    Pablo cenahna

        David upami anjeun gaduh pamasangan sadetik ... hayu deui balikan deui Laptop abdi saatos 20 menit deui.

        1.    The Valen cenahna

          upami sanés koméntar ieu kuring bakal deui sareng deui sareng detik kadua ... hatur nuhun pisan ... éta 20 menit dikerjakeun hehe

    2.    Maxi cenahna

      Macintosh HD disk henteu nyumponan sarat pikeun masang pembaruan Kaptén 10.11.4. Naon tiasa

  2.   PB cenahna

    Naha Bootcamp attrition ngakuan éta saatos dipasang ti mimiti?

  3.   PB cenahna

    Hapunten, kuring hoyong nyarios upami partisi Bootcamp bakal mikawanoh éta saatos dipasang ti mimiti.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo PB, upami anjeun pormat disk sareng partisi Bootcamp aya di dinya, anjeun bakal leungit. Tapi henteu sadayana henteu saé, Apple ngamungkinkeun anjeun langsung nganggo gambar ISO anu diunduh ti Microsoft tanpa nganggo USB. Kami bakal nyiptakeun tulisan ngeunaan éta.

      Wasalam

      1.    pacoberu cenahna

        Kumaha upami kuring nganformat ngan ukur partisi pikeun masang El Capitan ti mimiti, ninggalkeun partisi BootCamp? naha anjeun bakal mikawanohna engké?
        Abdi resep kana ISO langsung ti BootCamp. Éta tina konfigurasi BootCamp nyalira?
        Hatur nuhun

  4.   Dani cenahna

    Kuring parantos nyobian masang kana luhureun sapi anu saencanna sareng éta masihan kuring kasalahan "error extracting Essents. Pkg package" ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngabalikan sareng ngamimitian pamasangan deui dugi ka gagal deui.

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Installer kedahna salah diunduh

  5.   Santiago51 cenahna

    Hai Jordi,
    Patarosan, kami anu parantos nuturkeun program os x Capitan béta, kami parantos masang versi 10.11.1, saur anjeun disarankeun pikeun masang vérsi anu Apple dileupaskeun kamari (10.11)?
    Kuring ngarti yén 10.11.1 langkung maju tibatan 10.11, éta ngabingungkeun kuring yén Apple ngaleupaskeun hal anu langkung telat tibatan anu urang uji, terang yén aya sababaraha bug dina 10.11 anu kuring anggap aranjeunna parantos dilereskeun.
    hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Santiago,

      Masalah utama anu kuring tingali dina anu anjeun carioskeun nyaéta anjeun nganggo versi béta salaku sistem operasi utama. Ieu tiasa janten panyabab masalah tapi masing-masing ...

      Jelas OS X 10.11.1 langkung saé tibatan vérsi anu dileupaskeun kamari, tapi éta masih béta sareng kuring henteu terang dugi ka mana anu disarankeun pikeun digawe sareng éta. Kuring nuturkeun kursus pembaruan alami sareng kuring nganggo béta dina partisi atanapi disk di luar sistem operasi utama, anu mangrupikeun salah sahiji anu leres-leres tiasa dianggo.

      Wasalam

  6.   Jonathan M. cenahna

    Halo, kumaha cara kieu:

    Kuring ngaunduh sareng masang pembaruan sareng saatos éta kuring ngan ukur ngabalikan deui pikeun muka menu mimiti.

    Kuring formatna hard disk, kuring balik kana ménu mimiti sareng ngamimitian pamasangan. Naha leres ieu?

    Hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Upami anjeun pormat sakali El Capitan dipasang, anjeun bakal éléh installer El Capitan sareng anjeun moal tiasa masang deui.

      1.    Jonathan M. cenahna

        Tapi maksud kuring pikeun ningkatkeun teras masang ti mimiti.

        Kalayan kecap séjén, anu kuring pilari nyaéta ti mimiti ménu kuring tiasa milih pikeun masang El Capitan sabab ayeuna masihan kuring pilihan Yosemite.

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Pikeun masang ti mimiti anjeun tiasa nganggo metodeu ieu atanapi metode paréntah ngalangkungan Terminal, tapi dina dua kasus upami anjeun hoyong dipasang ti mimiti anjeun peryogi USB Bootable

          Wasalam

  7.   Simon cenahna

    Halo. Abdi dina prosés tapi kuring cicing dina bagian anu anjeun carioskeun pikeun ngaleungitkeun Yosemite dina disk utiliti. nyaéta yén kuring aya dina léngkah éta sareng kuring henteu ningali dimana Yosemite nyarios. Kuring ningali disk éksternal kuring sareng kapten sareng disk internal anu dingaranan Toshiba sareng Macintosh HD. Naha salah sahiji ti dua éta bakal dihapus? hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Biasana sistem operasi na dina Macintosh HD

      Wasalam

  8.   Joan raga cenahna

    Halo. Kuring nembé masang El Capitan sareng sadayana henteu kunanaon dugi ka kuring mutuskeun ngahanca komputer kuring (pikeun ngarobih basa) sareng Mac moal ngamimitian. Layar piksel kosong. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Abdi rumaos kaleungitan mesin pikeun hoyong mutahir.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Coba boot kana Safe Mode pikeun ningali naha éta ngalereskeun masalahna, tapi éta anéh.

      https://www.soydemac.com/como-arrancar-el-mac-en-modo-seguro-para-solucionar-problemas/

      Anjeun carioskeun ka kami!

  9.   sodm cenahna

    Abdi gaduh masalah !! Kuring nuturkeun sadaya léngkah sareng nalika éta masang éta lirén sareng ngawartosan * yén teu mungkin pikeun masang os x dina komputer * volume * ngandung os x instalasi anu tiasa janten karusakan * ... masalah anu parantos ngaleungitkeun yosemite sakumaha tulisan, jadi kuring macet upami tiasa nganggo macbook pro ... naon anu kuring tiasa laksanakeun ????? punten ngabantosan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Pareuman Mac teras boot ku USB anu didamel nganggo DiskMaker X sambung teras pencét tombol alt. Masalahna sigana kusabab OS X El Capitan anu diunduh gaduh masalah.

      Wasalam

      1.    sodm cenahna

        Jordi parantos pareum sareng kuring nyobian deui sareng teras gagal. naon solusina? naha installer deui nganggo disikmaker? Masalahna nyaéta ieu mangrupikeun hiji-hijina Mac anu kuring gaduh sareng henteu aya gunana ayeuna, naha kuring kedah kéngingkeun Mac anu sanés pikeun ngalakukeun prosés kalayan diskmaker? hatur nuhun

  10.   Rubén cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku Joan. Kuring parantos ngaunduh El Capitan sareng kuring parantos ngamimitian masang éta sareng parantos mimiti hurungkeun deui sareng layar na parantos kosong sareng sapertos ieu parantos lami….

  11.   Josh cenahna

    Nalika kuring ngaunduh OS X El Capitan sareng masangkeunana, batréna MacBook Pro abdi béak teras pareum. Nalika kuring ngahurungkeun deui, éta henteu ngalangkungan layar dimana éta nanyakeun kecap akses kuring dugi ka installer OS X El Capitan dimimitian tapi kuring ngahapus sadaya dokumén Yosemite kuring, kuring gaduh instalasi ti mimiti tapi kuring henteu hoyong, Kuring bahkan henteu nuturkeun léngkah tutorial, naha anjeun terang kunaon ieu?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Josh,

      éta pasti henteu dipasang leres. Dina mobil kuring parantos nyebatkeun yén dina kasus ieu pamasangan atanapi langkung saé éta nyaéta Mac nyambung kana arus listrik. Hayu urang tingali naha urang tiasa méréskeunana!

      Tuah!

      1.    Pantun cenahna

        Hai Josh, hal anu sami kajadian ka kuring, solusi naon anu anjeun mendakan atanapi naon anu anjeun tiasa nyarankeun?

  12.   Oscar cenahna

    Dina kasus kuring, éta update .. Éta sadayana leres, dugi ka ngabalikan sistem bar kamajuan ngahontal tungtung tapi henteu luncat kana layar wilujeng sumping, kuring parantos nganggo disk perbaikan sareng teu nanaon…. Aya saran? , Hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Oscar anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta masang deui, mungkin aya anu lepat salami prosés na sabab éta Mac henteu ngamimitian. Salam!

  13.   Gorka cenahna

    Hai Jordi, abdi hoyong ngapdet MacBook Air abdi siang ieu, sareng kuring hoyong ngabersihkeun ogé, tapi patarosan kuring nyaéta: Naha éta ngabantuan pikeun ngalakukeun pembaruan jenis ieu upami engké kuring mendakan salinan TimeMachine anu kuring aya di luar hard drive? Hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Gorka saé,

      enya tangtu éta jalan! Pikirkeun yén sadaya cache, sésa-sésa aplikasi, program sareng 'hal-hal' sanés anu parantos anjeun simpen tanpa sadar dina versi Yosemite bakal dileungitkeun upami anjeun ngalakukeun pamasangan anu bersih.

      Ngunggah cadangan ngan ukur aplikasi, kecap akses, kontak, email sareng data sanés anu henteu janten masalah pikeun Mac anjeun.

      Salam!

      1.    Gorka cenahna

        Hatur nuhun! Abdi bade tumaros 😉

  14.   Tirso cenahna

    Dear, kuring masang sistem operasi El Capitan ti mimiti, pormat disk sareng unduh sistem operasi tina internét. Saatos sajam éta dipasang, tapi nalika nganggo bootcamp pikeun masang windows 8.1, bakal aya waktos nalika notebook dibalikan deui sareng kosong. Naon anu tiasa janten?

  15.   Leonardo cenahna

    Dear, Kumaha carana anjeun tiasa ngadamel "Bootable DVD" sareng El Capitan ??, kuring parantos milarian tapi sadayana ku USB, dina kasus kuring, kuring hoyong gaduh cadangan nyalira dina cakram DVD Kaptén ... hatur nuhun !!

  16.   Carlos cenahna

    Ngagaduhan Imac Fusion Drive, naha ngan ukur SSD anu diformat?
    Hatur nuhun pikeun blog anjeun, ti mana kuring diajar pisan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Carlos, pormat disk dimana anjeun ngagaduhan OS X Yosemite 🙂

      Wasalam

  17.   Javi cenahna

    Diskmaker nyandak waktos anu lami pikeun nyalin kaptén, sabaraha lami waktosna pikeun anjeun rata-rata?

    1.    sodm cenahna

      muhun kuring tungtungna ngatasi masalah kuring sareng kuring nyerat tina macbook pro kuring sareng kaptén ... pembongkar bakal nyandak kuring antara 5 sareng 10 menit henteu langkung ... mac abdi sapertos batu! Kuring kedah nginjeum mac ti rerencangan kanggo tiasa nga-download kaptén deui, sareng ngajalankeun éta liwat diskmaker deui nganggo hard drive luar ... saatos éta réngsé, mac abdi ngahiang deui sareng installer énggal sareng lumpat sampurna! salam

    2.    Gorka cenahna

      Halo, butuh waktu kuring kira-kira 15 menit. Éta gumantung kana USB anu anjeun gaduh. Sapertos harita pamasangan El Capitan, kusabab USB henteu gancang pisan, kuring parantos nyobian sababaraha kali percanten yén prosésna parantos dipeungpeuk sareng akhirna kuring parantos mutuskeun ngantunkeun sareng ngadoa yén nalika kuring balik éta réngsé, sareng leres, Abdi peryogi waktos anjeun. Abdi parantos dipasang.

  18.   Jorge jiménsia cenahna

    halo sobat, pamundut kuring ieu di handap. dinten anu sanés kuring mimiti ngaunduh "el capitan" tapi kuring kedah ngareureuhkeun kusabab unduhan éta lambat pisan. Ayeuna kuring nyobian neraskeun unduh deui tapi éta "ditahan" sareng teu aya jalan pikeun neraskeun unduh. Naon anu kuring tiasa lakukeun? upami aya anu tiasa dilakukeun?
    Sateuacanna hatur nuhun pisan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Jorge,

      Abdi nyarankeun anjeun ngaunduh sadayana OS X deui.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  19.   Chestnut ESTEBAN cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun pembaruan kusabab filevault anu kuring kedah lakukeun upami henteu kéngingkeun nganonaktifkeun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Esteban anjeun kedah mareuman Filevault pikeun ngalaksanakeun prosésna.

    2.    Antonio Rcar cenahna

      Hal anu sami parantos kajantenan kuring sapertos ka Jorge Jiménez, tapi nalika kuring angkat ka toko aplikasi kuring masih "ditahan". Éta moal ngantep kuring ngamimitian ti mimiti.

  20.   pacoberu cenahna

    Sakali pamasangan parantos dilakukeun ti mimiti sareng data tina salinan Time Machine parantos disimpen deui, naha urang kedah ngadamel salinan lengkep Time Machine atanapi tiasa urang teraskeun sareng salinan TM anu parantos dipiboga ku urang?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Nalika sadayana dipasang anjeun tiasa muka cadangan tanpa masalah teras ngadamel salinan sapertos biasana.

      Wasalam

      1.    PB cenahna

        Leres, kuring parantos mulangkeun cadangan data sareng program, tapi ayeuna éta ngan ukur ngamungkinkeun kuring nyalin salinan Time Machine anyar, nyaéta, éta henteu ngantep kuring neraskeun salinan anu saacanna. Oh kitu? Kuring kedah ngamimitian ngadamel salinan ti mimiti atanapi naha kuring tiasa neraskeun anu kuring parantos kagungan?
        hatur nuhun

  21.   juanlb cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami. MBP kuring henteu ngamimitian éta tetep sareng bilah tanpa dimuat. Sababaraha naséhat, kuring parantos nyobian sadayana sareng kuring henteu acan tiasa ngamimitian komputer

  22.   Fogunazo cenahna

    Naha USB anu sami tiasa dianggo pikeun masangna dina pc sanés Mac?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Leres, anu tiasa bootable pikeun Hackintosh tiasa dianggo tapi PC peryogi sababaraha syarat 'khusus' pikeun mesin anjeun sareng USB kedah sahenteuna 16GB saur kuring.

      Wasalam

  23.   Carlos cenahna

    Kuring nembé masang el capitan sareng ayeuna protokol masihan kuring masalah. Batur parantos sami?

  24.   mario cenahna

    Halo, kuring parantos nyobian sababaraha kali masang os x el capitan, tapi kuring ngagaduhan kasalahan «Salin ieu aplikasi installer os x el capitan henteu tiasa diverifikasi, éta panginten tiasa rusak atanapi dimanipulasi nalika diunduh ...» ; Kuring parantos ngaunduh aplikasi 10 kali sareng hal anu sami kaluar, kuring parantos ngareset PRAM, kuring ngarobih tanggal sareng waktos di terminal, kuring parantos ngadamel USB sareng installer sareng kaluarna sami, kuring masang deui yosemite, sareng éta teras-terasan kaluar sami, Naon anu janten salajengna, kuring sieun pormat hard disk sareng nalika kuring masang kuring nampi kasalahan anu sami, anu anjeun nyarankeun. Kuring ngantosan koméntar anjeun, hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo mario,

      upami anjeun gaduh cadangan anjeun henteu kedah sieun nanaon. Kuring henteu ngartos ngeunaan ngarobih tanggal sareng waktos Terminal ... Nalika anjeun nyarios yén anjeun damel USB sareng installer sareng hal anu sami kaluar, naha anjeun hartosna saat ngaunduh éta masihan anjeun kasalahan? éta henteu diunduh ogé? Éta sigana sigana masalah unduhan pikeun kuring sareng kuring bakal nyobian ngaunduh deui sareng nuturkeun prosés tutorial.

      Tuah!

  25.   mario cenahna

    Halo Jordi, upami kuring gaduh salinan cadangan, kuring mendakan modifikasi tanggal sareng waktos di Google milarian kasus anu sami sareng anu kajadian ka kuring sareng di sababaraha tempat aranjeunna nyebatkeun yén éta direngsekeun ku cara nuliskeun terminal sareng menerkeun tanggal sareng waktos anu tiasa dianggo sareng éta, tapi upami kuring henteu hasil, dina situs sanésna aranjeunna nyarios yén kuring kedah ngalereskeun disk tina utiliti disk sareng kuring ogé parantos ngalaksanakeunana sareng éta henteu acan damel, di situs sanés anu sami hal anu kajantenan aranjeunna aranjeunna nyarioskeun pikeun ngareset pram anu kuring parantos parantos na henteu kuring masih tiasa masangna, kalayan usb kuring gaduh installer tapi éta nyarios sami nalika masangna, saolah-olah kuring ngaunduh deui sareng AppStore, sadayana ieu kajantenan kuring nalika kuring hoyong nganyahokeun bebeneran kuring henteu hoyong install deui ti mimiti, nyatana hal terakhir anu kuring lakukeun nyaéta masang ulang Yosemite sabab dina halaman wéb aranjeunna nyatakeun yén kasalahan ieu panginten kusabab sababaraha file sistem operasi éta rusak, tapi pamasanganana henteu direngsekeun, éta bakal teras éta aplikasi anu henteu diunduh ogéInternét kuring lambat pisan atanapi naha sambung pisan sareng kuring henteu sadar? Naha kuring kedah ngaunduh ti tempat sanés nganggo internét anu langkung gancang? Sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Nya, kuring henteu tiasa masihan terang ka anjeun Mario tapi panginten anjeunna henteu ngaunduh sistemna kalayan saé sahingga masihan anjeun masalah. Sanaos kecepatan unduh anjeun lambat, éta henteu aya hubunganana sareng cara damel El Capitan.

      Wasalam

      1.    Xavier cenahna

        Éta dianggo pikeun kuring ku ngajantenkeun parobihan tanggal tina aplikasi terminal anu nembongan dina pamasangan.
        Paréntah anu kuring anggo nyaéta:
        tanggal {bulan} {dinten} {jam} {menit} {taun}

        contona:
        1 Nopémber 2015 12:00
        kaping 1101120015

        1.    Álvaro cenahna

          Upami éta tiasa dianggo ngarobah tanggal, tapi ka 2016 ku paréntah ieu anu aranjeunna pasihkeun di luhur:

          tanggal {bulan} {dinten} {jam} {menit} {taun}

          contona:

          1 Nopémber 2016 12:00

          kaping 1101120016

  26.   Javier cenahna

    Wilujeng siang, kuring parantos masang El capitan dina macbook pro kuring tapi saleresna éta lambat pisan. Ti salju macan tutul anu kuring kantos dugi ka ayeuna, kuring ningkatkeun ka Yosemite, sareng kamari ka El capitan. Naha kauntungan laptop kuring upami kuring dipasang ce

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Javier, upami anjeun henteu pernah ngalakukeun pamasangan anu bersih, pastina éta bakal henteu kunanaon tapi upami Mac anjeun tiasa dianggo saé saatos pembaruan normal maka tong ditoél 🙂

      Salam!

  27.   Yesus cenahna

    Hai, Kuring parantos masang el capitan ti mimiti ti disk utiliti pormat disk. Saatos éta diunduh sareng dipasang tibatan boot normal, éta sacara otomatis nyandak kuring ka utiliti disk. Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun kéngingkeun layar sambutan? Kuring parantos nga-instal deui tilu kali kanggo ningali aya kajadian tapi tetep sami. hatur nuhun pisan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Sakali anjeun ngamimitian, tingali dina preferensi sistem> Boot disk> kanggo ningali naon anu anjeun kéngingkeun

      Anjeun parantos nyarios ka kami,

      1.    Yesus cenahna

        Halo Jordi, kuring parantos ningali boot disk tapi teu aya anu kaluar, kuring ngan ukur ngagaduhan partisi anu kuring gaduh tina windows, pikeun ayeuna kuring masih kénéh masih kénéh loop: /

  28.   Carlos cenahna

    Halo, salaku batur sapagawean anu masihan kuring éror "error extracting package essentials.pkg" ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngabalikan sareng ngamimitian pamasangan deui dugi ka gagal deui.
    Kuring nyobian sagala rupa usb sareng baki sd install dina komputer anu sanés salaku disk luar
    Kuring ngaunduh deui gambar kapten dina Mac anu sanésna anu kuring leungit

    1.    Jordi Giménez cenahna

      OS X El Capitan nyalira masihan anjeun masalah dina folder anu penting, kuring bakal nyobian ngaunduh OS X deui sareng ngulang prosés instalasi.

      Wasalam

    2.    Ion Sanchez cenahna

      Hai Carlos,

      Upami anjeun henteu ngumbar kasalahan, cobi perobihan kana RAM, kuring dipasang 2x2gb saatosna sareng ieu masihan kuring kasalahan dina pembaruan. Ayeuna kuring nembé masang El Capitan nganggo 1x2gb, pas prosés na réngsé, kuring bakal balik deui ka 2x2gb.

      salam

      1.    Carlos betancourt cenahna

        Hatur nuhun, kuring parantos nyerat ka anu getol sareng aranjeunna henteu ngajawab kuring nganggap yén dina bagian aranjeunna henteu hormat pikeun henteu ngalereskeun kasalahan, kumargi kuring nganggap yén apel ngagaduhan kakuatan pikeun ngapdet sareng ningkatkeun sistem operasina, kumargi anu resep pisan éta anu saluyu sareng éta Salaku prioritas, kirimkeun pembaruan anjeun ka pangguna pikeun ngalereskeun kasalahan ieu. Kuring resep seueur anu mésér protokol langkung ti 600 dolar, sareng kanggo damel, unggal dinten anu ngalir janten artos henteu diala. Mudah-mudahan avi réngsé ngalereskeun ieu. Hatur nuhun.

  29.   Petrush cenahna

    Halo. Diénggalan pertama kalina. Sadayana gampang sareng saderhana. Hatur nuhun pisan Jordi kana padamelan anjeun. 🙂

  30.   Carlos cenahna

    Éta parantos diuji sareng sanés ayeuna salaku kabaruan tared 19 menit dina nyiapkeun pamasangan sareng nalika ngan aya 1 detik deui peryogi jam tanpa kedah tamat
    Kuring kedah angkat ka jasa téknis sareng nyéépkeun €

  31.   Miguel Dahuabe cenahna

    Saatos ngantep pembaruan tiasa dianggo nyalira sareng nyéépkeun seueur waktos dina "ngantosan" kuring berhasil ngapdet tapi kuring mendakan yén kuring nyandak disk anu kuring gaduh "Time Machine" sareng kuring mupus sadaya cadangan anu kuring gaduh sareng ngan ukur anu terakhir. Kuring tumaros sareng pembaruan Terakhir ieu sareng kuring kedah uih deui sabab aya sababaraha halaman penting dina internét anu henteu tiasa dianggo sareng versi panganyarna tina Versi Safari 9.0 (11601.1.56) sareng nalika nyobian balik sareng Safari éta henteu tinggaleun kuring kalayan vérsi kuring gaduh OS X.
    Naha aya cara pikeun cageur cadangan anu kuring gaduh ti Time Machine sareng / atanapi cara naon waé pikeun balik deui sareng Safari?

  32.   Paulina cenahna

    Halo, pasang OS X The Captian 10.11, sareng sadayana saé pisan, kecuali Mail, éta ditutup teu disangka saatos sababaraha detik, kuring parantos nyobian sababaraha pilihan anu muncul dina forum, sapertos ngahapus file anu aya, ngédit inpormasi tina akun mail , tapi Éta henteu jalan, kuring nyobian ngaunduh pembaruan 10.5.6 tina mail tapi nalika masang éta ngawartosan yén macintosh HD disk henteu nyumponan sarat pikeun masang pembaruan ieu, naon anu kuring tiasa laksanakeun ???

  33.   José Manuel cenahna

    Halo. Kuring nyobian ngalakukeun pamasangan ti mimiti nyiptakeun usb bootable sareng diskmaker x. Kuring henteu terang naha éta normal tapi anjeunna bakal program anu ieu nyandak sakitar 45 "kalayan pesen diskmaker nyiapkeun disk anjeun ... punten antosan. Abdi henteu terang naha éta normal
    Kuring miharep éta réngsé sababaraha dinten pikeun neraskeun pamasangan ti mimiti sareng kuring miharep éta henteu masihan kuring masalah.
    Abdi parantos ngawartosan anjeun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      hihihi Kuring ngabayangkeun yén dina waktos ieu anjeun bakal gaduh, tapi upami teu kitu cobian ngadamel anu bootable dina USB anu sanés, sigana janten masalahna.

      Wasalam

    2.    Maxi cenahna

      Macintosh HD disk henteu nyumponan sarat pikeun pembaruan 10.11.4 dina Kaptén. Naon tiasa

  34.   Luis Carlos cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah sareng ngadeteksi disk instalasi USB. Kuring parantos nganggo paréntah terminal disk x5 terminal, sakumaha anu dituduhkeun ku Apple tapi nalika mencét ALT USB henteu némbongan, ogé dina "boot disk". Kuring parantos ngaunduh El Capitan 5 kali, kuring parantos ngaganti USB, tapi upami kuring ngajalankeunana, pamasanganana tiasa dianggo tapi éta henteu tiasa dianggo salaku USB anu tiasa bootable. Abdi henteu terang naon anu tiasa kuring laksanakeun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Luis Carlos,

      Kuring bakal nyobian ngadamel bootable tina stick USB anu sanés sareng sambungkeun kana port anu sanés dina Mac. Upami USB henteu kunanaon, éta kedah dideteksi upami atanapi upami Mac kami.

      anjeun parantos ngawartosan kami

  35.   renzo cenahna

    Ngalakukeun pamasangan ti mimiti ngahapus program?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Sadayana dipiceun

  36.   Jose cenahna

    Halo, saatos ngaunduh, hard drive internal henteu nembongan, naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Upami anjeun hartosna éta henteu muncul dina desktop anjeun tiasa ngaktipkeun pilihan éta tina Finder> Finder Prefers> General

      Salam!

  37.   délf cenahna

    Halo. Abdi gaduh béta
    10.11 béta (15A279b)

    Kumaha kuring ngamutahirkeun kana VERSI PENUH 10.11

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Disarankeun nuturkeun prosés sareng ngapdet ti mimiti ku nuturkeun tutorial sabab anjeun moal sono versi panganyarna anu aya sabab éta dina béta éta.

      Wasalam

  38.   Sara cenahna

    Halo,

    Kuring nembé ningkatkeun mac na ka El Capitan tapi sanés ti 0, nyaéta, kuring nembé ningkatkeun éta. Tapi kumargi hawa macbook abdi parantos diénggalan éta lambat pisan sareng kipas na seueur sora. Kuring henteu terang naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngalereskeunana sabab sateuacan éta jalan sampurna

    Hatur nuhun pisan!

  39.   Miguel Hormazabal cenahna

    Halo, kuring masang OSX EL CAPITÁN 10.11, mail henteu jalan ... teu nanaon, éta tetep dina jandéla anu nyarios nyiapkeun basis data surat anjeun ... salamina, atanapi dina ningkatkeun perpustakaan anjeun ... salamina. Abdi peryogi email !!!!!
    Kuring ogé perhatoskeun yén ngahurungkeun volume musik atanapi anu ngahurungkeun polumeu nepi, tapi suara bip anu biasa henteu disada.

  40.   Susana cenahna

    Kuring ngan ukur masang pamasangan kaptén EL, tapi dina akhir pamasangan layar beku sareng henteu hurung deui, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  41.   Adriana cenahna

    Tulung!
    Tadi wengi kuring ngagaduhan ideu anu hadé pikeun ngapdet OS X Capitan, kuring ngamutahirkeun di luhur anu sateuacanna, sadayana henteu kunanaon dugi ka beku sareng kamajuan pembaruan satengahna tanpa nyarioskeun deui waktos sésana. Kuring parantos nga-restart deui tapi teu nanaon, kuring nyobian nganggo ALT + Command + R tapi kuring ngagaduhan sadaya jaringan Wi-Fi kecuali milik kuring, kuring nyobian ngalebetkeunana sacara manual sareng henteu mikawanohna, janten éta henteu neraskeun pamulihan internét software saméméhna. Kuring ogé nyobaan boot dina modeu aman tapi éta henteu jalan ogé. Kuring gaduh mesin anu diblokir ku pamasangan satengahna anu henteu maju atanapi dibalikkeun !!!! Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, abdi kedah nganggo komputer kuring mendesak !!!! Bantosan kuring, kuring nekat, éta henteu pernah kajantenan kuring sateuacanna!

  42.   Enrique cenahna

    saatos pembaruan kana OS X Capitan henteu kéngingkeun émutan luar anu katingalina ngan ukur ukur bacaan
    tiasa saha ngabantosan sahenteuna terang upami anjeun gaduh solusi
    Gracias

  43.   téktron cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, sambungan anu laun, kuring parantos ngusahakeun pikeun ngaunduh langkung gancang tapi tetep "ditahan" salamina, kuring henteu terang kumaha ngabalikan unduhan atanapi ngaleungitkeun anu samentawis atanapi sapertos kitu.

    1.    Harry cenahna

      Pasang OX El Capitan
      Éta henteu ngijinkeun kuring nyimpen dokumén naon waé dina hard drive éksternal atanapi maca-ukur naon-naon sareng kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana
      hatur nuhun

      1.    Jordi Giménez cenahna

        Naon format disk éksternal?

  44.   pepe_y2k cenahna

    Saatos tutorial ieu kuring parantos nyiptakeun USB bootable abdi sareng OSX el Capitan, kuring ngamimitian prosés dina mac kuring (Macbook Pro 13 inci pertengahan2010) sareng saatos ngamimitian prosés nyiapkeun deui konténna, nalika anjeun kedah ngabalikan sistem pikeun ngamimitian pamasangan, éta henteu sateuacanna deui, nyaéta dimana jalanna ...
    Saméméhna kana mesin ieu kuring ningkat tina Yosemite ka El Capitan sareng mimiti gagal, éta ngamuat sistem tapi éta henteu ngamimitian, éta kénca sareng layar sateuacan ngamimitian desktop, kalayan diterbitkeun deui warna sareng ti dinya éta henteu kajadian; Kuring maca dina internét yén aya résiko masalah ieu upami éta diénggalan tibatan masang sistem ti mimiti, tapi ayeuna kuring ngalaksanakeunana, kuring ogé henteu hasil.
    Saha anu tiasa ngabantosan abdi?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Pepe,

      Sateuacan ngamimitian prosésna, bersihkeun Mac anjeun sakedik sareng ngalaksanakeun perbaikan disk sareng verifikasi. Éta tiasa ngalereskeun masalah.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  45.   Artur cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah anu sami, sababaraha dinten ka pengker kuring ngabalikeun deui MacBook Pro pertengahan taun 2012 sareng sistem operasi OS X kaptén, hanjakalna mesin kuring janten lambat teuing, kuring biasa éta gancang sareng kuat, milarian dina Sorotan janten ngimpina, nyimpen pdfs kitu, kuring bakti ka seni audiovisual sareng nalika nganggo suite Adobe abdi hoyong miceun mesin kuring, nalika nyimpen dokumén dina Illustrator butuh langkung ti menit pikeun nyimpen éta sareng teras-terasan, kuring bosen sareng angkat deui masang OS X yosemite dina komputer kuring, kuring miharep upami hal anu sami kajadian ka kuring, anjeunna bakal masihan terang kuring upami anjeunna tiasa ngalereskeun sareng ngajelaskeun ka kuring kumaha carana, samentawis éta kuring bakal tetep nganggo Yosemite sabab éta ngojay saé pisan. Naha perlu pikeun ngapdet kana sistem operasi anu anyar? Kuring henteu ngaraos bénten ageung, sabalikna.
    Salam.

  46.   Sebas cenahna

    Halo, éta kajantenan kuring sapertos seueur anjeun. Kuring parantos masang Modal salaku pembaruan tapi nalika kuring mareuman komputer sareng ngabalikan deui, layar kosong nembongan nganggo apel sareng palang di handap ieu anu henteu ngalih sareng peryogi jam. Kuring masang deui sadayana nganggo Cmd + R sareng teras-terasan kajadian anu sami, kuring masang deui pembaruan mimiti El Capital sareng anu sami. Kuring parantos nyobian nganonaktipkeun SIP kaamanan anu sami. Kuring henteu weruh naon anu kudu dilakukeun tanpa kudu ngaliwatan salinan bersih sareng Mesin Waktu. Aya ideu naha ieu kajantenan? Naha anjeun kedah mareuman program antivirus atanapi vuze jinis atanapi bahkan Java? Hatur nuhun.

  47.   Jürgen cenahna

    Hai kumaha kabarna??? Naon halaman anu saé ,,, patarosan ... Kuring masang kaptén tanpa ningali nanaon sateuacanna, ayeuna komputer kuring macet sabab kuring henteu tiasa masang kaptén sabab éta nyatakeun yén kuring henteu gaduh mémori anu cekap, sareng kuring henteu tiasa ngaksés disk pikeun mupus sababaraha hal anu tiasa mupus. Kuring nempatkeun disk luar sareng éta moal ngantep kuring ogé. Kumaha kuring tiasa ngarengsekeun ieu? punten hatur nuhun ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Upami nalika ngamimitian éta ngamungkinkeun anjeun masang deui, laksanakeun sareng balikan deui prosésna, éta mangrupikeun hiji-hijina hal anu kajantenan ka kuring.

      Anjeun parantos ngawartosan kami!

  48.   Axel cenahna

    Réréncangan ngabantosan masang ios el capitan tapi kuring gaduh macbook6.1 sareng ayeuna kuring laun, sadayana kusabab abdi hoyong énggal, bantosan kuring, kuring nyungkeun bantosan! Ngahurungkeun ngabutuhkeun 10 menit

  49.   Arom cenahna

    Wilujeng énjing, kuring ngarepkeun kéngingkeun MAC, tapi kuring hoyong nyobian OS heula tina komputer kuring ayeuna (Dell 17R 5737 win10pro) kanggo nyarios yén ayeuna kuring parantos dipasang VMware WorkStation 12. Dimana kuring tiasa ngaunduh OS X 10.11 Masang dina mesin virtual. Abdi ngarep pisan rekomendasi. Salam!

  50.   Alejandra cenahna

    Halo dinten anu saé sadayana, kuring gaduh patarosan kumaha kuring tiasa nyabutinstall Kaptén OS tanpa tiasa masang. Kuring meunang kasalahan instalasi sareng kuring kedah masang deui. Sareng leres, kuring henteu tiasa ngamimitian boot disk abdi Peque nyarios yén éta henteu tiasa dianggo.
    MacBook abdi kosong

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Upami anjeun henteu hasil, cobian mimitian ku cmd + r teras pencét dina pasang deui.

      Salam sareng wartoskeun ka kami!

      1.    Alejandra cenahna

        Teu acan nanaon! Henteu tiasa masang deui atanapi ngahapus atanapi naon waé. Abdi gaduh masalah hard drive sigana mah! Nuhun sami

  51.   Oscar cenahna

    Abdi hoyong masangkeun OS X El Capitan ti mimiti, vdd parantos diénggalan bari sareng teu pormat

  52.   Hector Fabian Aravena cenahna

    Halo, naséhat anjeun saé pisan. Masalah kuring nyaéta kieu, kumargi kuring ningkatkeun ka Kaptén, kuring henteu tiasa ngarekam dina hard drive luar kuring, kuring parantos mésér program tuxera ntfs, anu tiasa dianggo saé, ayeuna kuring henteu terang naon anu lumangsung, hal anu sami kajadian dina dua macbooks kuring.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Hector, masalahna tiasa langsung sareng parangkat lunak Tuxera sareng kuring henteu nganggo éta ... Hayu urang antosan sareng tingali naha aya anu ngawartosan yén éta tiasa atanapi langsung ngahubungi para pamekar alat pikeun ningali naha aranjeunna langkung seueur kasus tina sauyunan.

      Salam sareng wartoskeun ka kami.

  53.   Lola cenahna

    Hai, kuring nuju ningkatkeun ka El Capitan, nalika komputer bip (anu kuring henteu terang naha éta normal) teras di-boot deui. Apel kaluar abu dina latar bodas, sareng palang waktos, tapi ayeuna ngan ukur layar kosong sareng kursor di luhurna. Teu aya anu sanés. Butuh sapertos satengah jam. Naha anjeun terang naha éta normal? Atanapi kumaha kuring tiasa ngalereskeunana? nuhun sateuacanna

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Lola, kuring bakal nyobian masang sistem deui dina tempat anjeun. Hal bip meureun aya hubunganana sareng RAM. Anjeun parantos ngawartosan kami.

  54.   Fransiskus Lopez cenahna

    Hai, hatur nuhun pikeun tutorial na. Kuring ngalaman masalah sareng nalika masang kaptén dina imac fusion drive Mac kuring parantos teu tiasa dipasang, sareng ayeuna hard disk normal sareng SSD nembongan nyalira. Kuring parantos nyobian ngalereskeunna via terminal tapi gagal nalika ngahijina duanana disk.

    Aya ideu naon anu kuring tiasa lakukeun?

    Hatur nuhun pisan!!

  55.   Yesus hs cenahna

    Suksés !!! Kuring parantos ngamutahirkeun MacBook Air ti Méi 2015 sareng Yosemite tanpa masalah, sabab kuring hoyong ngajual komputer sareng kuring hoyong éta bersih tina data rahasia. Salaku data pamasangan, kuring bakal nambihan hal-hal ieu: 1.- Upami pamasangan ti USB réngsé, éta tetep dieureunkeun dina layar "hiji detik kénca", salami 15 menit. 2.- Maka éta tetep dieureunkeun dina layar «0 detik pikeun muka», salami 2 menit. 3.- Teras komputer dibalikan deui nyalira, sareng ningalikeun layar ku «apel», sareng pesen «Masang: Kinten-kinten 20 menit deui» (anu saleresna butuh 40 menit). 4.- Nalika di luhur réngsé, éta dihurungkeun deui sababaraha kali sareng apel dina layar, sareng tungtungna halaman Sambutan nembongan ngonpigurasi (saolah-olah anjeun nembé ngagaleuh komputer). Ngeunaan ngicalna, saha anu resep, wartoskeun ka kuring, sabab komputerna ngagaduhan jaminan sareng sadayana aslina, kotak, invoice, sareng sajabana, sareng kuring ngan ukur nga-4 ngeusi batre na. Ieu mérek anyar sareng nganggo «El Capitan» !!! Abdi di Valencia. Harga pikeun disawalakeun.

  56.   Yesus hs cenahna

    Éta parantos dijual. Ku cara kitu: Komputer badé gancang-gancang, kalayan sistem operasi anu énggal. Komputer kuring nyumponan sagala sarat pikeun dipasang, sabab éta umurna ngan ukur sababaraha bulan ti saprak kuring ngagaleuh. Kuring nyarios (kuring henteu terang), yén seueur masalah anu ditepikeun di dieu tiasa kusabab henteu nyumponan sarat minimal pikeun pamasangan? (Kuring henteu weruh, éta ngan ukur ngomong kuring). Hatur nuhun pikeun nyebarkeun halaman ieu, Jordi. Éta ngabantosan kuring pisan. Salam.

  57.   Manuel cenahna

    Wilujeng énjing, kuring ngamutahirkeun kaptén sababaraha bulan kapengker tapi kuring henteu ngalakukeun hal usb janten éta sapertos pembaruan normal tina Aplikasi. Ayeuna lumayan lumayan pikeun kuring sareng kuring badé angkat ka toko Apple janten aranjeunna tiasa ngawartosan naon anu kuring tiasa lakukeun. Naha anjeun tiasa mikirkeun hal anu kuring tiasa lakukeun?
    hatur nuhun

  58.   Oscar Aguilar cenahna

    Kuring parantos tiasa nga-update OSX El Capitan, tapi Mac parantos janten laun sareng, sajabina, éta mikawanoh hard drive éksternal kuring sareng kuring tiasa ngekstrak file, nalika abdi hoyong ngahematna, dina disk luar anu sami, éta henteu ngamungkinkeun kuring. Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun méréskeun masalah ieu? Naha aya kajadian anu sami sareng batur?

  59.   Tototupper cenahna

    Halo, pasang El Capital ti mimiti .. Sadayana saé kalayan pendrive .. Masalahna nyaéta kuring pormat, restart sareng mimitian masang sareng sadayana henteu kunanaon dugi ka dugi ka 10 menit deui sareng didinya ampir 3 jam ka pengker .. . ngarobah antara 10 sareng 11 menit unggal sering tapi kuring hoyong terang naha kuring ngantosan atanapi aya anu lepat.

    Tulung!!!

  60.   Mª Jose cenahna

    Kuring parantos masang OSX el capitan, kuring tumaros sahingga dibuka «sawangan», anu kuring henteu tiasa mukakeunana. Sareng saatos dipasang, ayeuna kuring lambat sareng di luhur éta, éta masih teu tiasa muka »sawangan» sareng pemindai ogé moal tiasa dibuka .... Abdi nekat

  61.   Nilton Reyes cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring gaduh Yosemite, tapi ayeuna Juragan nyarios ka kuring yén pembaruanna aya di dieu, tapi nalika kuring nitah anjeunna ngaunduh sareng masangkeunana, kuring nampi inpormasi tagihan, kuring ngartos yén pembaruan ieu gratis, anjeun terang alesan kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring, salam

  62.   Eduardo Mtz cenahna

    Halo atuh, legenda ieu nembongan. Teu aya bungkusan anu cocog pikeun anu dipasang, mangga ngahubungi pabrikan parangkat lunak pikeun pitulung

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Eduardo, vérsi parangkat lunak na rusak. Kuring bakal ngaunduh OS X ti anjeun deui.

      Wasalam

      1.    Phyto cenahna

        Halo Jordi, hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun, sesah milari dina kasus-kasus ieu, kuring ogé ngagaduhan legénda Teu aya paket anu pas anu dideteksi sareng os x parantos dipasang ti HD anu sami dina lapses kuring anu sanés, ngan ukur dina hiji kagagalan kaluar Kumaha kuring tiasa menerkeun éta? mimitina, Nuhun

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Hai Fito,

          Nya, upami anjeun berhasil masang parangkat lunak ieu dina mesin sanésna, henteu kunanaon, janten anjeun henteu ngagaduhan masalah dina masangna dina Mac anu sanésna. Dina kasus kuring, kuring ngalaksanakeun instalasi dina sababaraha Mac nganggo USB sareng éta bakal jalan saé. Upami éta henteu tiasa dianggo, balikan deui dina prosés unduh OS X sareng janten USB bootable énggal

          Anjeun parantos ngawartosan kami

  63.   jeffry cenahna

    halo unduh mac os x el capitan sareng mimitina sadaya startup janten laun nalika anjeun nempatkeun tombol load bar nembongan, maka batréna langkung lami kurang, gim anu kuring pernah maénkeun dina supa lumayan lambat sareng akhirna kacaangan layar mah béda, sadayana katingali béda. nuhun sateuacanna

  64.   Nacho cenahna

    Dina Imac kuring ti pertengahan 2007 kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng Mario. Kuring ngagaduhan pesen "Salin ieu installer os x el capitan aplikasi henteu tiasa diverifikasi, éta panginten tiasa rusak atanapi dimanipulasi nalika diunduh ..." sareng tungtungna mah direngsekeun ku ngaunduh El Capitan deui dina iMac anu sanés sareng ngajantenkeun USB nuturkeun léngkah anjeun. Ayeuna masang sareng kuring ngarepkeun tanpa masalah. Salam

    1.    sergioivanrs cenahna

      Halo Nacho.

      Abdi gaduh masalah anu sami. Kuring parantos ngareset pram SMC sareng Vram sareng diinfusikeun kuring ngarobih waktos dina sistem tina terminal sareng kuring masih henteu ngumbar. Éta bakal ngabantosan pisan upami anjeun ngalaporkeun upami anjeun ngalereskeun kasalahan ku ngaunduh osx ti Mac sanés.

      Salam.

    2.    Maxi cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring kusabab anu kuring ningali nyaéta kasalahan dina salinan Mac OS anu anjeun unduh. Abdi nyimpen deui. Formatie sareng ogé dina naséhat dukungan téknis Apple nganggo pilihan pikeun pormat partisi salian ti ngahapus sareng éta dipasang leres tina usb

  65.   yhesmy perdomo polania cenahna

    kumaha carana masang sadaya sistem operasi os x dina hard disk anu tiasa dicabut nganggo aplikasi diskmaker? ambéh aranjeunna bootable. hatur nuhun

  66.   jorse cenahna

    Tutorial anu saé hatur nuhun pisan!

  67.   Heiner castro cenahna

    kolega dimana kuring tiasa ngaunduh OS el capitan anu sanés ti halaman Apple atanapi App Store
    hatur nuhun

  68.   Jorge cenahna

    Kuring gaduh versi mac 10.6.8 sareng mémori 2GB Abdi tiasa ngamutahirkeunna ku cara masang kapten anjeun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Jorge, upami anjeun tiasa kusabab sarat umum nyaéta: OS X 10.6.8 atanapi engké, 2 GB RAM sareng 8,8 GB ruang disk.

      Wasalam

  69.   Jovanny cenahna

    Wilujeng wengi Jordi, kuring ngadamel format kana macbook kuring sareng El Capitan, kusabab kuring gaduh kasalahan sareng kuring parantos nyobian nginstal na langkung ti sabulan tapi teu acan réngsé diunduh, aya kalan-kalan dugi ka 20 menit kanggo ngaunduh os x sareng ti saprak éta paréntah pikeun ngaunduh tina app store. Logico ayeuna teu aya aplikasi sabab sistem operasi henteu dipasang. Kuring gaduh maverick dina hard drive luar sareng kuring henteu ningali kumaha cara masangna. Abdi ngantosan waleran anjeun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng énjing Jovanny,

      Naha anjeun pormat sateuacan ngaunduh sistem? Sistem mana anu anjeun ayeuna?

      Upami anjeun ngagaduhan mavericks bootable anjeun tiasa langsung masangna ku nuturkeun léngkah-léngkah dina tutorial ieu tapi nganggo Mavericks, éta sami.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  70.   mikiren cenahna

    Pormat total disk ayeuna nalika masang OS El Capitan henteu katingali hard disk dimana waé nembongan folder anu ngagaduhan simbol interogasi? sabab kuring ngalakukeun éta kuring tiasa masang OS.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng enjing mikyren,

      Kuring ngantunkeun anjeun tautan di dieu di handap ieu sareng solusina

      https://www.soydemac.com/me-aparece-un-signo-de-interrogacion-en-una-carpeta-al-arrancar-mi-mac/

      Wasalam

  71.   Carolina cenahna

    halo
    Kuring pormat mac na ayeuna kuring masang deui os x el capitan tapi butuh sababaraha jam sareng pesen "ngaunduh komponén tambahan ..." Kuring bahkan henteu kénging waktos anu sono: ((((

    1.    Luiser cenahna

      Naha anjeun tiasa méréskeunana?

  72.   Eduardo cenahna

    Halo babaturan, air macbook kuring mid2011 lambat sareng saur kuring kusabab hard diskna ampir ampir pinuh, naha anjeun nyarankeun format sareng mimitian ti mimiti?

  73.   Maria cenahna

    Hai, kuring langsung ningkatkeun ti applestore ka ElCapitan (macbookpro kuring ngagaduhan 10.6.8 sareng nyumponan sarat). Nanging, dua menit saatos réngsé dipasang, layar hideung nembongan kalayan sagala jinis log kasalahan. Méré pilihan pikeun masang deui, nyimpen log atanapi mareuman. Kuring ngamimitian deui instalasi dugi ka genep kali kalayan hasil anu sami. Anjeun hoyong ngadamel usb bootable pikeun ngalakukeun instalasi anu bersih. Kuring gaduh mac anu sanés (ogé 10.6.8) anu kuring nyobian ngadamel installer usb tapi Terminal masihan kuring kasalahan (sareng Diskmaker henteu aya pikeun OS ieu) ... aya solusi kreatif?
    Maria

  74.   Victor Mtz Pederiva cenahna

    Kuring ngalaksanakeun pamasangan el capitan ti mimiti sareng kuring ngaunduh sadayana ayeuna cicing di "unduh komponén tambahan, komputer bakal dihirupkeun deui sacara otomatis" sareng ti ditu éta henteu ngan ukur naek waktos ngantosan, naon anu kuring tiasa laksanakeun, kuring parantos ngantosan sababaraha jam sareng éta henteu ngan ukur waktos ngantosan naék

  75.   Miguel Angel cenahna

    éta méré kuring kasalahan «Kasalahan parantos lumangsung nalika nimba file tina paket Essentials.pkg, sanaos kuring unduh deui éta selalu ditungtungan ku kasalahan anu sami sareng ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngabalikan sareng kasalahan deui

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng énjing Miguel Angel,
      pasihan kami inpormasi lengkep ngeunaan Mac anjeun ... panginten salinan OS X lepat

      Wasalam

      1.    Miguel Angel cenahna

        Nuhun Jordi, éta kumaha éta.
        Salinan El Capitan anu diunduh ti Apple Store rusak, kuring kedah mésér USB anu tiasa dieksekusi nganggo OS X El Capitan sareng voila !!…. Direngsekeun. Hatur nuhun pisan kana indikasi na.

  76.   Erykco cenahna

    Salam.

    Kami pangguna OS X 10.6.8 sareng hajat kuring badé ningkatkeun kana OS X 10.11.5
    Sateuacan ngamimitian kuring ngantepkeun data komputer kuring supados anjeun ngagaduhan konsép anu langkung saé, éta mangrupikeun MacBook 13 »dina 2GHz Intel Core 2 Duo kalayan 8Gb DDR3 sareng modél na A1278.
    Nya, dina AppStore nyarankeun yén kuring ngalakukeun pembaruan ku cara ngaunduh sareng kuring tumaros: Kuring unduh sareng dina prosés pembaruan éta salawasna masihan kuring kasalahan sareng kasalahan. Kuring nganggap yén installer henteu diunduh leres. Kuring nyobian ngadamel USB bootable (nganggo Disk Utility di Snow Leopard) nuturkeun léngkah-léngkah anu jéntré (kuring didasarkeun kana tutorial pikeun Mavericks) sareng nalika nyobian masang deui kasalahan: "gagal nimba file tina paket anu penting. Kg. ".

    Anu kuring lakukeun ayeuna nyaéta ngaunduh OS X 10.9 (Mavericks) pikeun ngapdet teras mulai masang OS X 10.11
    Patarosan abdi: Naha aya anu kuring lepat dina ngamutahirkeun ti 10.6.8 dugi ka 10.11.5? Naha kuring tiasa nganggo program anu sami sareng DiskMaker atanapi anu sami tapi di Snow Leopard?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Erykco saé,
      anu penting nyaéta taun MacBook éta, tapi hayu, upami Mac anjeun cocog https://www.soydemac.com/estos-son-los-mac-compatibles-con-os-x-el-capitan/ anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun ngapdet.

      Di sisi anu sanésna, naha anjeun ngarobih RAM kana Mac? sababaraha pangguna Mac anu langkung lami ngalaman masalah masang kusabab éta

      anjeun parantos ngawartosan kami

  77.   Miguel Angel Sanudo cenahna

    Kuring turun deui El Capitan sareng éta masihan kuring kasalahan anu sami. Kuring nyumponan sagala sarat, masang ti mimiti sareng sia .... ayeuna kuring kéngingkeun pérsi Leopard 10.6.8 anu lami sareng komputerna satengah rusak ... ..App Store henteu ngantep kuring ngaunduh El Capitan deui (error akun anu nyebatkeun kumaha goréngna ieu dibuka nalika éta) ogé kuring henteu tiasa ngajalankeun satengah tina program kusabab éta dina versi anu langkung modérn tina OS X. Naon anu kuring lakukeun? Kuring ogé henteu tiasa nganggo Disk Maker X pikeun nyiptakeun YSB anu tiasa di-boot sareng El Capitan kumargi Disk Maker henteu tiasa dianggo sareng vérsi OS X anu lami ieu ... janten kuring dina jalan buntu ... .AYUUUUUDA !!

  78.   Janus cenahna

    Halo, masalah kuring nyaéta kuring mésér Kingston UV300 SSD pikeun ngarobih HD anu sumping sacara standar. Kuring gaduh MacBook Pro 2010 inci pertengahan 13 sareng masalahna nalika kuring badé masangkeun OS X tetep 13 menit sateuacan dipasang sareng ti dinya éta henteu kajantenan, kuring parantos ngantunkeun sapeuting sareng neraskeun dina cara anu sami. Kuring ogé mengklasifikasikan disk nganggo Carbon Copy Cloner sareng nalika Booting sadayana tiasa dianggo saé, tapi nalika éta parantos dipasang dina mesin éta bakal tetep dimuat sareng henteu lebet kana sistem. Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng punten upami kuring manjangan tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Nuhun sareng dinten anu saé.

  79.   Gabo Romero cenahna

    Halo Jordi, unduh El Capitan parantos 2 kali ti Imac 27 inci - Akhir 2012 dina USB anu diformat sareng Disk Utility teras DiskMaker X 5 dipasang di dinya pikeun nempatkeun kana MacBook Pro 17 inci 2011 sareng nalika nyobian masang kuring Spanduk ¨ Salin aplikasi ieu henteu tiasa diverifikasi Pasang OS X El Capitan. Éta panginten tiasa rusak atanapi dirusak nalika diunduh.
    sareng tong ngantep kuring ngalakukeun anu sanés ...
    Dupi anjeun ngadukung kuring punten ...
    Wasalam

    1.    Miguel Angel cenahna

      Gabo,

      Nya éta pisan anu kajantenan, salinanna rusak, anjeun kedah nyobian ngaunduh deui atanapi milari tempat sanésna. Unduhan online kedah ngagaduhan hal anu kuring henteu terang upami nagara anu anjeun unduh sareng dimana anjeun ngadaptarkeun Mac atanapi dimana anjeun ngagaleuh, éta ogé kuring gélo ku éta, kuring ngaunduh 20 kali, kuring nyobian pikeun masang sarébu cara sareng teu aya anu sanksi, dugi ka kuring milih mésér usb bootable sareng El Capitan online (ebay) sareng sadayana direngsekeun.

  80.   Po cenahna

    Hal anu paling hadé nyaéta nyalin undeuran installer ti Mac anu parantos ngagaduhan El Capitan ku cara kieu anjeun ngajauhan kasalahan sareng kagagalan

  81.   Rony V. Calero cenahna

    masang mac os x dina macintosh hd disk sésana waktos: sakitar 8 menit aya kumaha sajam sareng teu kaluar deui Kuring ngantosan sareng masih sami anu nyarioskeun kuring naon anu lumangsung

  82.   David cenahna

    Halo abdi gaduh MacBook Air 15 ″, kuring nyobian masang sierra, masalahna éta kuring naroskeun ka colokkeun kana jaringan sareng kuring teras dipasang deui kumargi batréna parantos lami parantos maot, kumaha carana Kuring ngajawab masalah sareng neraskeun masang?

  83.   Tony Barragan cenahna

    Kuring parantos ngalakukeun installer dina usb, tapi henteu némbongan saatos nyepeng konci pilihan, ngan ukur ikon Macintosh HD anu nembongan

  84.   Francisco cenahna

    createinstallmedia: paréntah teu kapendak, anu katingalina ku kuring, naha aya kasalahan atanapi naha kuring kedah ngantep mac sareng prosésna pikeun waktos anu lami? mac abdi mangrupikeun macbook pro 2010, éta parantos masang sistem YOSEMITE 10.10, kuring hoyong ngapdet ka kaptén, kuring ngalakukeun léngkah-léngkah dina postingan ieu tapi nalika kuring masang USB kuring ngagaduhan layar prosésna tapi dina tungtungna éta pesen, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring sareng ngawartosan Naon anu kedah dilakukeun, naha kuring ngaunduh kaptén deui, naha kuring ngalakukeun éta dina SD anu sanés?

  85.   Mendoza cenahna

    Kuring parantos ngadamel usb bootable sareng El Capitan, tapi nalika kuring ngahurungkeun sareng masihan opsi nganggo konci alt, kuring henteu kéngingkeun USB drive. kuring sareng apel, sareng henteu dieusian lengkep ...