Kumaha carana masang Windows 10 kanggo Mac kalayan Boot Camp Assistant

windows-10-mac

Ayeuna urang parantos ngagaduhan Windows 10 énggal, seueur diantara anjeun anu mikir ngadamel partisi dina Mac anjeun pikeun masangna. Pikeun ngalaksanakeun pamasangan naon anu langkung saé tibatan boot camp, sareng dinten ieu urang bakal ningali kumaha masang Windows 10 tina wizard OS X saderhana. Hal anu paling penting dina kasus ieu sareng nyingkahan masalah nalika masang Windows dina Mac kami, nyaéta gaduh ruang disk na cekap pikeun ngalaksanakeun pamasangan sistem operasi énggal sareng jelas gaduh file ISO asli Windows anyar sareng lisénsi na.

boot-camp-5

Spésifikasi anu diperyogikeun

Hal anu pangpayunna kedah jelas pisan ngeunaan sarat pikeun ngalaksanakeun pamasanganana nyaéta: gaduh vérsi OS X anu diénggalan kana vérsi anu pangénggalna, gaduh sahenteuna 2GB RAM sareng gaduh sakitar rohangan bébas 30GB dina hard disk atawa leuwih gumantung kana pancén anu kedah dilakukeun dina partisi urang sareng Windows, beuki seueur rohangan langkung saé kumargi ieu moal tiasa dirobih engké. 

Ayeuna anu paling penting nyaéta gaduh 16GB USB pikeun Windows 10 sareng sadaya driver diperyogikeun teras diunduh Windows 10 file ISO. Ieu tiasa dipendakan dina halaman wéb Microsoft tapi henteu ngandung lisénsi, éta kedahUrang kedah kéngingkeunana supados tiasa dianggo.

boot-camp-3

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sakali urang parantos siap-siap, urang ngalaksanakeun a cadangan Mac kami kalayan Time Machine atanapi anu sami pikeun nyingkahan masalah nanaon sareng data sareng inpormasi urang upami aya anu lepat. Ayeuna hayu urang buka Launchpad> Batur sareng urang muka asistén Boot Camp. Sakali di dieu urang badé ngadamel installer nganggo gambar ISO anu parantos dipiboga dina Mac sareng dina pilihan: Gambar ISO Kami milih Windows 10 ISO sareng dina disk tujuan kami milih USB kami.

Ayeuna kami nampi peringatan yén unit bakal diformat dimana sadaya driver anu diperyogikeun bakal diunduh, kami nampi sareng neraskeun. Tugas ieu éta tiasa janten sakedik lalaunan, sabar sareng ngantosan prosésna réngsé. Nalika réngsé éta bakal naros kami pikeun ngadamel partisi atanapi milih disk pikeun dipasang, ieu dimana kami nyarankeun 30 GB atawa leuwih supados henteu ngagaduhan masalah luar angkasa dina waktos payun, kami pencét on teraskeun sareng Boot Camp bakal nyiptakeun partisi diperyogikeun teras bakal ngabalikan deui Mac.

boot-camp-4

Pamasangan sareng konci Windows

Sakali Mac urang dihurungkeun deui dimimitian dina Layar pamasangan Windows 10. Ayeuna urang nuju kana prosés ngonpigurasikeun sistem nyalira dimana urang badé milih basa, format keyboard sareng konfigurasi sanésna salian ti milih partisi Boot Camp anu didamel sateuacanna pikeun instalasi sareng konci produk urang

Nalika Windows dipasang dina Mac, mesin bakal dihurungkeun deui sareng partisi anu parantos didamel. Urang mimitian ku Windows 10 sareng urang nambihan driver anu urang gaduh dina USB, pikeun ngalaksanakeun tugas terakhir ieu hungkul urang kedah ngajalankeun setup.exe qanu aya di jero. Nalika ieu réngsé éta reboot deui sareng terakhirna Mac na Kami parantos ngagaduhan Windows 10 anyar anu fungsina lengkep dina Mac kami

boot-camp-2

Calik! Kami parantos gaduh Windows 10 kanggo Mac dipasang.

Pikeun milih hiji atanapi sistem operasi anu sanés, ngan urang kedah pencét alt dina mimiti Mac urang sareng pilih OS X atanapi Windows sabab cocog sareng urang. Pikeun sadayana anu badé masang pérsi Windows anu langkung lami kedah terang éta ti jaman baheula sasih Maret éta parantos Windows 7 henteu dirojong di Boot Camp. Upami anjeun hoyong masang Windows 8 atanapi Windows 10 tapi Mac anjeun henteu ngagaduhan pilihan pikeun nyiptakeun USB instalasi Windows sareng masangna tina USB, aya trik anu saderhana anu anjeun bakal mendakan dina ieu tutorial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Halo, kuring ningkat tina Windows 8.1 ka Windows 10 kalayan partisi Bootcamp.

    Sadayana ok, tapi Magic Mouse lirén ngagentos tombol "tengah" zum.

    Naon waé cara pikeun menerkeun ieu?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng enjing Carlos,

      Leres tangtosna éta tiasa dilakukeun upami anjeun parantos masang versi sateuacanna

      Pikeun Mouse Sihir anjeun ningali dina karesep> Mouse anu anjeun parantos ngaaktipkeun Zoom?

      Wasalam

  2.   Carlos cenahna

    Nya, kaleresan kuring ningali preferensi Mouse sareng teu aya nanaon anu aya hubunganana sareng zum muncul.

    Naha anjeun terang naha éta kaluar normal? Moal tiasa yén Windows 10 ayeuna henteu cocog sareng Magic Mouse?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Zoom jalan di OS X sareng Safari sareng Chrome, pilihan ieu tiasa waé henteu jalan dina Windows 10

      Wasalam

  3.   Miguel cenahna

    Tutorial ieu sapinuhna, téori vérsi anu saacanna kusabab metode ieu henteu tiasa dianggo sareng sakali usb diciptakeun nalika ngabalikan deui éta bakal ngalungkeun kasalahan sareng moal ngijinkeun masang dina partisi Bootcamp, éta nyatakeun yén éta henteu cocog sareng jinis partisi. yén Bootcamp nyiptakeun.

    Punten lereskeun tutorialna sareng solusina, atanapi cobian anu ieu sareng anjeun bakal ningali yén kuring leres.

  4.   Toni cenahna

    Miguel anjeun leres tapi éta cekap pikeun mupus partisi sareng nyiptakeun deui nganggo wizard instalasi windows anu sami. Kuring henteu terang asal tina kasalahan ieu tapi éta leres.
    Éta ogé kedah disebatkeun yén tutorial ieu pikeun urang anu henteu ngagaduhan drive optik henteu jalan sareng aya ogé kasus anu mac kami henteu ngijinkeun kami masang via USB atanapi USB drive optik. jalan kaluarna upami urang parantos ngagaduhan bootcamp ieu: http://www.intowindows.com/how-to-boot-from-usb-drive-even-if-your-pc-doesnt-support-booting-from-usb/

  5.   Gatonejo ™ cenahna

    Hiji mamang, dina waktos sanés aranjeunna nyebatkeun iraha bade lebet lisénsi. Bisi kuring gaduh PC anu nganggo Windows asli 7, naha kuring tiasa nganggo lisénsi anjeun? Upami kitu, kumaha kuring kéngingkeun lisénsi sareng iraha kuring nempatkeun nalika masang?

  6.   Fabian cenahna

    Patarosan anu sigana henteu pati relevan nyarioskeun boot camp sareng anu ngagunakeun paralel, naha kuring ogé tiasa ngagaduhan permainan sapertos di boot camp? Hatur nuhun

  7.   josep cenahna

    Tingali, kuring henteu hoyong mésér hal anu moal dianggo pikeun kuring (éta kajantenan ku OEM Windows 7 anu kuring mésér sareng kuring henteu tiasa nga-instal sareng BootCamp). Naon pastina kuring kedah mésér DvD kalayan Windows 10 sakumaha anu dijual di Fnac? Unduh salinan ti Microsoft sareng mésér lisénsi nyalira?
    USB sareng supirna didamel ku Bootcamp?
    Mac nyaéta nou de fa uns quatre mesos (15 macbookpro retina), tapi kuring henteu terang persis naon anu kedah dibeli atanapi mésér-ho. Moltes gràacles.

  8.   tagihan cenahna

    Halo kuring boga masalah; Kuring masang Windows 10 dina Mac kuring tanpa masalah, tapi nalika kuring nganggo windows mouse abdi ajaib lirén damel, mung tombol kénca anu tiasa dianggo. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngabenerkeun ieu !!

  9.   Daniel cenahna

    Halo ... Kuring gaduh windows 10 dipasang dina mac sareng jalan hébat, éta sapertos kieu salami sababaraha bulan, tapi kuring gaduh masalah anu kajantenan kuring nembe, kuring masang VMware supados tiasa nyandak Bootcamp salaku mesin virtual sahingga ngajalankeun jandéla anu sami tina asli (bootcamp) sakumaha virtualized (VMware) tapi saatos sababaraha dinten, nalika kuring ngamimitian ku VMware, windows kaleungitan lisénsiana, kuring nganggap yén éta sabab nalika kuring ngaliwat mesin virtual, éta "mikawanoh" sumberdaya hardware virtualisasi anu masihan VMware ... upami ieu leres ... kumaha carana nyegah ieu kajantenan?

    salam!

  10.   Diego cenahna

    Sobat Goodnight. Kuring masang windows 10 pro tanpa kubu stan, kuring beresih sareng sadayana tiasa dianggo sampurna kecuali keyboard backlit kuring henteu hurung ,,, anjeun terang naon waé ngeunaan éta? Salam

  11.   Jose Antonio cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Kuring masang Windows 10 home sareng boot camp sareng nalika kuring nempatkeun driver boot camp di Windows nalika kuring boot deui kuring ngagaduhan kasalahan anu henteu ngantep kuring lebet, éta nempatkeun kuring nyiapkeun réparasi atanapi sapertos kitu .. . Kuring parantos nyobian 6 kali sareng sami, kuring parantos formatna ngaluarkeun iMac sareng anu sami…. Naon anu tiasa kajantenan? Batur nyarios ka kuring upami anjeun terang naon waé punten

  12.   Karloz Mario Perez cenahna

    install sadayana detil rupa ukur tandaan yén kuring henteu tiasa nganggo audio

  13.   Max cenahna

    Wilujeng wengi. Kuring gaduh Macbook Pro 2011 Early (core i7 8gb 1600mhz), ogé éta nyaéta kuring kedah masang Windows 8.1 atanapi Windows 10 sareng kuring henteu tiasa, tétéla ayeuna di Boot Camp kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun nyiptakeun USB bootable, kuring nyobian ngalaksanakeun parobihan eusi na dimana kuring ngagaduhan masalah nalika hoyong masihan idin, ngan ukur sistem, roda sareng pilihan saha waé anu nembongan, nalika kuring muka padlock sareng nambihan pangguna kuring atanapi masihan ijin nyerat éta ngawartosan yén kuring henteu ngagaduhan ijin perlu. Kuring henteu pati terang ngeunaan sistem ieu sareng kuring bakal gélo. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring nyobian ngiringan sési salaku root sareng ngalangkungan terminal salaku Administrator sareng éta henteu ngantep kuring ngadamel perobihan ogé, punten upami aya anu ngabantosan kuring bakal pisan ngahaturkeun nuhun.

  14.   Jose luis cenahna

    Éta henteu ngantep kuring masang windows 10, kuring ngagaduhan Catalina sareng nalika éta kedahna réngsé, éta ngawartosan yén alat kuring henteu gaduh cukup rohangan, sareng éta peryogi 45gb sareng gaduh langkung ti 200gb gratis hard drive abdi sareng pendrive abdi 16gb sareng kuring parantos nyobian 10 kali sareng éta sok sami, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun.