Kumaha cara ngadamel Memoji dina iPhone

Mémoji Apple

Salah sahiji pilihan anu kami sayogi dina ios sareng langkung khusus dina iPhone nyaéta ngadamel atanapi nyiptakeun Memoji kami sorangan. Memoji Apple sumping sababaraha taun ka pengker, khususna dina versi 2018 ios. Apple nambihan fitur anu disebut Animoji sataun sateuacana yén éta ngagunakeun sistem kaméra hareup alat pikeun peta karakter emoji populér dina raray urang sareng yén ieu bakal niru sikep.

Ieu ngamungkinkeun pikeun niru ekspresi raray dina rékaman sacara real waktos sareng tiasa ngirimkeunana ngalangkungan pesen téks atanapi bahkan ngabagikeunana dina aplikasi anu sanés. Kadatangan Memoji ngarevolusi jinis pesen ieu sakedik deui sabab diidinan nyiptakeun salah sahiji urang sorangan kalawan Tret urang atawa sipat sarupa babagi dina pesen. Jenis kartun animasi anu diciptakeun ku urang sorangan dina iPhone anu tiasa dibagikeun dina telepon pidéo, pesen téks bahkan dina aplikasi sapertos WhatsApp, leres, anu terakhir tanpa gerakan langsung.

Hal anu pangsaéna ngeunaan ieu nyaéta urang tiasa jieun Memoji anu cocog sareng kapribadian sareng wanda urang pikeun ngirim ku Messages atanapi FaceTime. Ieu tiasa didamel langsung sareng iPhone atanapi iPad Pro anu cocog, anjeun tiasa gaduh Memoji animasi kami nganggo sora kami sareng ngahasilkeun deui ekspresi wajah kami dina pesen téks.

Kumaha cara ngadamel Memoji dina iPhone

Édit Memoji

Kuring yakin yén Santa Claus heubeul alus dibawa loba anjeun a iPhone anyar jeung nu urang bisa rebab jeung Memoji jeung hal séjén. Dina hal ieu urang bakal ningali kumaha urang tiasa ngadamel Memoji sorangan dina iPhone, tapi ieu bisa diterapkeun sampurna dina hiji iPad. 

Pikeun ngamimitian kami bakal nyarios yén Memoji ieu kedah didamel langsung tina aplikasi Pesen, janten enya atanapi enya urang peryogi iPhone atanapi iPad anu cocog. Sakali kami boga eta dina leungeun kami klik dina pilihan nulis atawa nyieun pesen. Urang ogé tiasa nganggo paguneman anu parantos dibuka dina aplikasi Pesen.

  • Klik dina simbol App Store nu nembongan di sisi kénca ngan ka sisi kaméra
  • Teras dina tombol Memoji muncul raray kalayan kotak konéng teras urang geser ka katuhu sareng pencét tombol Memojis Anyar kalayan simbol +
  • Ti moment ieu kami geus mimiti ngaropea Memoji sarta kami boga rébuan pilihan sadia
  • Fitur utama Memoji kami ngalangkungan netepkeun warna kulit, gaya rambut, panon sareng seueur deui

Pikeun nyieun kreasi ieu urang bisa ngagunakeun sagala kapinteran urang jeung ngagunakeun parabot ditawarkeun ti aplikasi Apple sorangan. Memoji munggaran anu muncul dina nada konéng sareng raray anu botak, sareng ekspresi anu teu nyata. Dina rasa ieu, hiji-hijina hal anu alus nyaéta lamun urang nempo iPhone jeung nyieun sapuan raray (nempel kaluar létah, nutup hiji panon, jsb) urang tingali kumaha boneka ngabales sanajan urang keur diajak ngobrol, éta ngalir biwir na.

Urang mimitian ku nada kulit, teras urang ngaléngkah ka cukuran anu urang tiasa milih antara nambihan kuring atanapi henteu, teras urang angkat ka alis dimana nada warna tiasa dirobih dituturkeun ku panon, bentuk sirah. , irung, sungut, ceuli, bulu raray, kacamata, headwear kayaning topi, cap komo baju nu Memoji urang maké. Di dieu urang kudu unleash imajinasi urang tur urang bisa nyieun tina karakter nu Sigana mah urang ka karakter nu geus saukur dipaké pikeun pesen urang ngirim.

Kumaha cara nyieun stiker Memoji

Sajaba ti Memojis pikeun dipaké langsung dina pesen téks ogé urang tiasa ngadamel stiker Memoji urang. Hal ieu ngajadikeun eta otomatis jadi bungkusan stiker nu disimpen dina keyboard jeung bisa dipaké langsung pikeun ngirim dina Messages app, Mail jeung sababaraha aplikasi pihak katilu saperti WhatsApp.

Jelas sateuacan ngadamel stiker urang kedah nyiptakeun Memoji, Urang malah bisa langsung nyieun hiji Memoji ekslusif pikeun stiker, ieu gumantung kana unggal pamaké sarta naon maranéhna rék nyieun. Ayeuna hayu urang tingali kumaha ngadamel stiker tina Memoji:

  • Hal kahiji nyaéta gaduh Memoji kami teras buka kibor dina aplikasi Pesen teras klik dina Stiker Memoji (sababaraha gambar Memoji muncul babarengan)
  • Kami milih stiker anu kami hoyong kirimkeun teras klik dina éta sareng panah kirim
  • Siap

Memoji ieu tiasa diédit iraha waé kalayan gampang tina aplikasi pesen ku ngaklik Memoji salaku stiker kami bakal nganggo tilu titik anu muncul di sisi kénca pikeun ngédit Memoji. Pilihan anu ditawarkeun nyaéta Memoji énggal, édit, duplikat sareng ngahapus sami. Saatos tindakan parantos réngsé, urang ngan saukur pencét OK sareng éta.

Kirimkeun stiker Memoji dina WhatsApp

Ayeuna urang parantos nyiptakeun Memoji dina bentuk stiker, urang tiasa langsung ka aplikasi WhatsApp sareng ngabagikeunana ka saha waé anu dipikahoyong. Pilihan ieu dilakukeun ku cara anu saderhana sareng ngan ukur diperyogikeun saméméhna geus nyieun stiker.

Pikeun ngirim Memoji urang kudu klik dina ikon Emoji nu nembongan di handapeun kibor iPhone, gulung ka katuhu jeung klik dina tilu titik nu nembongan. Di dieu urang bisa milih antara stiker béda dijieun saméméhna, pikeun ieu urang pindah ka luhur ku swiping jeung ramo sareng sadaya stiker anu kami simpen muncul.

Saméméhna jeung versi heubeul tina ios urang kungsi nyandak screenshot sarta éta leuwih pajeulit tapi Ayeuna langkung gampang sareng langkung gancang ngirim stiker Memoji kami langsung tina iPhone dina WhatsApp, aplikasi Telegram sareng anu sanésna.

Kumaha ngagunakeun Memojis animasi dina Pesen atanapi FaceTime

Stiker pikeun Pesen sareng Memoji

Di sisi séjén, urang ogé boga pilihan pikeun ngirim Memojis animasi jeung Messages atawa aplikasi FaceTime. Naon ieu teu ngirimkeun jenis video sareng Memoji pribadi urang atanapi Memoji Apple, unicorns, puppies, jsb. Hiji-hijina hal anu urang kedah laksanakeun nyaéta gaduh alat anu cocog sareng kisaran ieu ti iPhone X ka model iPhone 13 ayeuna sareng ti iPad Pro 11 inci ka iPad Pro ayeuna.

Kami muka aplikasi pesen teras klik nyiptakeun pesen énggal atanapi langsung paguneman anu tos aya, teras urang kedah toél tombol Memoji sareng raray sareng kotak konéng sarta kami geser pikeun milih Memoji a.

Sakali dipilih kami toél tombol Rékam anu muncul kalayan titik beureum sareng kotak beureum pikeun ngeureunkeun ngarékam. Anjeun tiasa ngarekam dugi ka 30 detik pidéo pikeun dibagikeun. Pikeun make Memoji sejen kalawan rekaman nu sarua, ketok Memoji sejen nu geus dijieun. Pikeun nyieun stiker Memoji, pencét jeung tahan Memoji tur sered kana seratan seratan. Pikeun mupus Memoji, pencét tombol sampah sareng éta

Ayeuna urang tiasa ngirim Memoji animasi ieu ku sora urang sareng ngadamel sagala jinis sikep raray. Fitur ieu ngan ukur tiasa dianggo dina Pesen atanapi FaceTime.

Pikeun ngalakukeun hal anu sami dina telepon FaceTime anu kedah urang laksanakeun nyaéta muka panggero FaceTime asup langsung, klik dina tombol épék ditémbongkeun ku jenis béntang tur pilih Memoji nu urang hoyong pake. Urang tiasa klik tombol Tutup pikeun nuluykeun tanpa Memoji atawa balik deui ka menu FaceTime.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.