Kumaha carana ngarobah nami ka Apple Watch

Upami anjeun nembé dipasihan Apple Watch atanapi upami anjeun mésér nyalira, salah sahiji hal anu biasana dilakukeun nyaéta ngonpigurasikeun kana ukuran sareng rasa masing-masing. Urang tiasa milih panempatan aplikasi, sakaligus atanapi dina sél, bahkan urang tiasa milih pigeulang mana anu urang anggo sareng di luhur sadayana urang milih bal. Hiji hal, lamun urang milih hiji lapisan kalawan loba komplikasi, tugas konfigurasi nyokot leuwih lila, saha anu geus diusahakeun eta bakal ngarti kuring. Sadaya anu parantos dilakukeun, aya hiji deui anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngaraos yén Apple Watch anu kami anggo unik. Nyaéta ngeunaan ngaganti ngaran jam jeung nempatkeun hiji urang hayang. Urang ngabejaan ka maneh kumaha eta dipigawé.

Nalika ngamimitian Apple Watch pikeun kahiji kalina sareng masangkeunana sareng iPhone urang, urang bakal sadar yén aplikasi telepon anu dikhususkeun pikeun jam tangan bakal ngabantosan urang sareng urang kedah nganggo sababaraha kali, sahenteuna sababaraha kali. , nepi ka urang boga arloji urang siap. Leres yén seueur fungsi anu urang tiasa ngarancang sareng nyaluyukeun kana kabutuhan sareng karesep urang tiasa dilakukeun tina jam tangan sorangan, tapi ti iPhone biasana leuwih nyaman jeung leuwih visual. Meureun sabab boga layar badag.

Ti dinya, tina aplikasi éta, urang tiasa ngonpigurasikeun lingkup sareng komplikasi anu urang pikahoyong sareng hal-hal sanés, kalebet ngarobih nami Apple Watch. Nyatana, ti dinya urang kedah ngalakukeunana. Sakumaha anu kami nyarios, pertama kali urang ngaitkeun iPhone sareng Apple Watch, urang bakal sadar yén sacara standar, jam tangan éta ngagaduhan nami anu sami sareng telepon. Biasana "Apple Watch of ..." nempatkeun ngaran anjeun dina elips. Tapi naon anu bakal kajadian upami kuring hoyong ngarobih atanapi upami kuring gaduh sababaraha jam tangan sareng kuring hoyong ngabédakeunana?

Hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngaganti ngaran jam. Ku jalan kitu, tetep dina pikiran yén éta téh operasi pisan basajan pisan, tapi nu bakal ngawula ka anjeun engké pikeun loba hal séjén. Dina pangalaman pribadi kuring, kuring gaduh dua Apple Watches sareng sambungan sareng iPhone otomatis. Kalayan kecap séjén, kuring teu boga hal pikeun ngalakukeun hiji atawa karya sejenna, mobile saukur terang eta ti momen kuring nempatkeun arloji dina pigeulang kuring jeung muka konci éta kalayan kode numeris, hal kacida dianjurkeun, Kuring geus ngingetkeun. Nalika kuring geus duanana dimuat sarta kudu nedunan sababaraha operasi kalawan salah sahijina, éta alus uninga mana nu Kuring keur gawé bareng. Ngaran mantuan kuring ngabedakeun aranjeunna. Utamana lamun duanana sarua. Seri sareng ukuran anu sami…jsb.

Dina raraga ngaganti ngaran. Anu kudu urang pigawé nyaéta kieu:

Inget geus dipasang update panganyarna dina duanana arloji jeung terminal iPhone. Éta henteu penting, tapi éta bakal ngabantosan urang upami aya anu salah sareng urang kedah pulih inpormasi éta. Beuki kaamanan, langkung saé.

Sakali extremes ieu geus diverifikasi, urang neruskeun pikeun muka Aplikasi iPhone Watch. Éta dipasang sacara standar sanaos tiasa dihapus. Upami ieu kasus anjeun, anjeun tiasa ngaunduh deui tina App Store tanpa biaya.

Buka aplikasi tur ketok dina tab dimana eta nyebutkeun "arloji kuring". Urang buka Umum–> Émbaran–> Urang toél baris kahiji, nu mintonkeun ngaran alat–> Urang neruskeun ngaganti ngaran eta. Tong hilap klik OK sawaktos Anjeun tos rengse nyimpen parobahanana. Siap, urang parantos gaduh Apple Watch anu dipersonalisasikeun ku urang sareng nami urang. Ti momen ieu, teu aya anu tiasa nyarios yén Apple Watch sanés milik anjeun.

Ganti ngaran Apple Watch

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun operasi anu saderhana, tapi saleresna, ampir teu aya anu ngalakukeunana. Éta tiasa nyalametkeun anjeun nyeri sirah di hareup, utamana lamun Anjeun gaduh leuwih ti hiji arloji, atawa lamun leuwih ti hiji arloji disambungkeun ka jaringan nu sami tur unggal sahijina bisa muncul dina aplikasi iPhone Anjeun. Kalayan nami anjeun henteu kedah ngaduga atanapi ningali upami milik kuring, atanapi anggota kulawarga kuring, contona, parantos diropéa atanapi upami anjeun hoyong ngarobih hiji hal. Apple Pay atanapi hoyong transfer musik bisa ngadengekeun eta tanpa gumantung kana telepon.

Simkuring miharep anjeun geus mangpaat sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana. Pasti anjeun tiasa mikirkeun seueur nami pikeun jam tangan sareng anjeun terang yén anjeun tiasa ngarobih sababaraha kali anjeun hoyong. Apple henteu paduli, éta henteu ningali nalika éta kedah nyingkronkeun atanapi nalika kedah nerapkeun parobihan kana jam tangan.

Henteu goréng pikeun tiasa terang nami arloji anjeun. Kuring yakin aranjeunna masihan kuring ide anu saé, sabab kuring salah sahiji anu sederhana: nami kuring sareng éta. Apple Watch nu kuring make terus boga ngaran kuring dina eta, sarta séjén, nu kuring make leuwih pikeun olahraga , boga ngaran tukang, " olahraga ." Teu asli. Kami maca anjeun dina koméntar. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arturo cenahna

    Alus pisan, hatur nuhun pikeun tip.