Kumaha nuturkeun acara Apple "Far Out" langsung

Jauh Kaluar

Unggal fanboy Apple gaduh dinten Séptémber ditandaan beureum unggal taun. Poé pastina henteu dipikanyaho dugi ka sababaraha minggu sateuacanna, tapi éta pasti dina bulan Séptémber. Sareng dina 2022 ieu dinten anu dipilih ku anu ti Cupertino nyaéta dinten ayeuna, 7 Séptémber. Poé éta Tim Cook bakal némbongkeun dunya rentang anyar iPhone 14.

Dina hiji acara dibaptis kalawan ngaran «Jauh Kaluar"Apple bakal nunjukkeun ka urang sadaya iPhones énggal taun ieu, sareng sadaya Apple Watch énggal. Sareng pastina anu sanés, sapertos AirPods Pro 2 énggal. Hayu urang tingali jam sabaraha ngamimitian, sareng kumaha urang tiasa ningali langsung.

Soré ieu jam 19:00 p.m. waktos Spanyol (10:00 a.m. Waktu Pasifik) acara Apple paling diantisipasi taun baris dimimitian, tanpa ragu. Keynote maya anyar anu disebut "Far Out" dimana Tim Cook sareng timnya diperkirakeun ngumumkeun jajaran iPhone 14 énggalna sareng Apple Watch Series 8, Apple Watch "Pro", AirPods Pro 2 énggal sareng sababaraha hal deui. Hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngiringan éta langsung.

Dina ramatloka acara Apple

ti situs wéb Apple Events, Anjeun bisa lalajo acara langsung dina Mac, iPhone, iPad, PC, atawa alat sejenna nu nganggo web browser. Situs wéb Apple Events tiasa dianggo dina Safari, Chrome, Firefox, sareng seueur panyungsi.

Anjeun ngan kudu ngasupkeun  www.apple.com/apple-events/ ngagunakeun browser wéb nalika acara dimimitian.

YouTube

Apple ogé bakal ngalirkeun data acara langsung tina saluran resmi na di YouTube, anu panginten mangrupikeun cara anu paling gampang sareng paling nyaman pikeun ngiringan siaran langsung, sabab YouTube tiasa ditingali dina ampir sadaya platform, ti smartphone sareng tablet ka konsol sareng TV pinter tina merek naon waé.

Aplikasi Apple TV

Dina dinten acara, bakal aya bagian anu diulas tina aplikasi Apple TV dedicated ka live streaming, nu bisa ditempo dina alat mana wae nu aplikasi Apple TV bisa dipasang. Ieu kalebet Apple TV, iPhones, iPads, sareng Macs, kitu ogé TV pinter pilih, alat streaming, sareng konsol kaulinan.

Tangtosna, upami anjeun gaduh alat Apple TV, aplikasi Apple TV mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun nonton acara langsung. Saluran acara parantos muncul dina ménu utama dina dinten siaran na.

Waktu ngamimitian "Tebih Out"

Sakumaha biasa, acara Apple bakal ngamimitian jam 10:00 am Pacific Time. Ieu ngandung harti yén dina Spanyol bakal 19:00, di New York jam 13, di London jam 00, atawa di Tokyo jam 18 isukna, pikeun méré sababaraha conto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.