Kumaha cara gancang nyumputkeun atanapi nunjukkeun file dina macOS ku jalan pintas keyboard

Sakumaha aturan umum, sistem operasi nyumputkeun sababaraha file pikeun sababaraha alesan, anu henteu sanés nyaéta nyobaan nyegah pangguna tina aksés kana éta sareng sistem operasi tina dikorupsi, tapi éta sanés ngan ukur alesan. Upami urang ngabagi Mac urang sareng jalma sanés sareng urang henteu ngagaduhan sistem kontrol pangguna, sigana urang resep nyumputkeun sababaraha file.

Upami urang kapaksa rutin dianggo sareng jinis file ieu, anjeun panginten bosen ngagunakeun ménu luhur pikeun nyumput sareng nunjukkeun file sistem anu disumputkeun. Untungna macOS nawiskeun kami aksés langsung ngalangkungan kombinasi konci pikeun tiasa nyumputkeun atanapi nunjukkeun jenis file ieu.

Kanggo ngagunakeun cara ieu, urang peryogi salinan macOS urang janten sami atanapi langkung luhur tibatan macOS Sierra, supados vérsi anu langkung luhur ogé bakal cocog sareng pintasan keyboard ieu. Upami ideu kami henteu nyumputkeun file supados teu aya anu tiasa aksés, urang henteu kedah nyobian ngaksés jinis-jinis file ieu, kumargi éta disayogikeun kanggo pangguna tingkat lanjut, sabab sakumaha anu kuring parantos dikoméntaran di luhur, modifikasi naon waé tiasa mangaruhan kinerja kami tim.

Tembongkeun / Sumputkeun file anu disumputkeun dina macOS

Sapertos kombinasi keyboard anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalancarkeun fungsi anu sayogi dina ménu, kombinasi tombol ieu kedah mencét sakaligus pikeun tombol Pergeseran + Paréntah +.

Leres, kombinasi konci kedahna kami mencét tombol Shift, tombol Command. sareng intina. Nalika urang ngalakukeun kombinasi konci éta, sadaya file anu disumputkeun dina Finder bakal ditingalikeun atanapi disumputkeun gumantung kana statusna dimana aranjeunna nalika urang ngalaksanakeun prosés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   aTx2000 cenahna

    Hébat…!