Kumaha kéngingkeun salinan Mountain Lion gratis upami anjeun mésér Mac ayeuna

Gunung Singa

Mésér Mac ayeuna sareng gaduh sistem operasi énggal anu dirilis dina sababaraha dinten mangrupikeun padamelan sadidinten, éta sababna Apple bakal ngijinkeun sadaya palanggan anu ngagaduhan ngagaleuh Mac antara 11 Juni 2011 sareng tanggal Mountain Lion sayogi, aranjeunna bakal gaduh 30 dinten kanggo nyungkeun salinan gratis sistem operasi na.

Di momen teu aya detil langkung lengkep ngeunaan kumaha kéngingkeun salinan Mountain Lion upami ngagaleuh Mac salami tanggal anu parantos ditangtukeun. Sadayana Apple nyarios ka kami nyaéta nganjang halaman wéb ieu nalika Mountain Lion sayogi dina sababaraha dinten (sigana 25 Juli) sareng kami bakal disayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun pembaruan.

Kami wartosan iyeu anjeun pas deui Gunung Singa tiasa didownload supados anjeun tong hilap anu anjeun gaduh Hak pikeun ngapdet gratis sistem operasi anjeun.

Inpormasi lengkep - Mountain Lion tiasa dileupaskeun dina 25 Juli
Tautan - Gratis ningkatkeun ka Mountain Lion


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Funatik cenahna

    11 Juni 2012 😉

  2.   Adelarosahdez cenahna

    Dina sababaraha dinten terakhir parantos seueur tulisan ngeunaan Mountain Lion, tanggal rilis, Mac kompatibilitas, kumaha cara ngaunduh gratis, jst.
    Tapi hiji poin anu penting pisan nyaéta pikeun terang naha aplikasi anu anjeun anggo sacara rutin bakal cocog sareng Mountain Lion sareng tiasa dianggo leres.
    Pikeun ieu kuring ngantepkeun tautan ieu: http://wp.me/p2m6Lw-lu
    ClotosTempat

  3.   Tuan Konéng cenahna

    Yap, 11 Juni 2012… .. Kuring bungah nalika ningali tanggal na. he he.