Kumaha nganonaktipkeun kontak anu disarankeun dina OS X

Ngeunaan-mail-kontak-0

Apple nyobian ningkatkeun kinerja sorotan sacara umum, henteu ngan ukur dina ios tapi ogé dina OS X, janten sakedik-sakedik anu nyewa staf khusus kana kecerdasan buatan. Kecerdasan ios sareng OS X ayeuna proaktif, nyaéta milarian sareng milarian alat urang pikeun nyobaan nawiskeun kami inpormasi anu tiasa cocog sareng anu urang leres-leres milarian. Salaku conto, upami urang nampi telepon ti nomer anu teu urang gaduh dina agenda, duanana ios sareng OS X bakal nyobian ngaidentipikasi éta diantawis email atanapi pesen urang, pikeun ngahontal éta.

Kontak anu disarankeun mangrupikeun fungsi sanés anu anyar anu duanana ios sareng OS X nampilkeun ka urang salaku hal anyar dina dua vérsi. Kami sering nampi seueur email, anu gumantung kana panggunaan kami, tiasa pikaresepeun atanapi ngan saukur sampah. OS X sareng Spotlight ngitung unggal kamungkinan kontak anyar sareng nalika urang badé ngirim email atanapi nelepon, ku cara nuliskeun nami kontak, éta nunjukkeun urang saran anu tiasa cocog sareng jalma anu urang pilari.

Mimitina éta tiasa waé, utamina upami, contona, anjeun nampi seueur email ti Juan García tinangtu sareng dina agénda anjeun ngagaduhan langkung ti 10 jalmi anu namina Juan. Dina waktos éta OS X bakal nunjukkeun heula urang Juan Garcia tina email, sabab dina tiori éta pasti jalma anu urang hoyong kontak ku surat atanapi telepon, kusabab patalimarga anu Spotlight parantos kauninga antara keduanya.

Tapi ogé Anjeun panginten henteu resep fitur ieu sareng hoyong nganonaktifkeunana. Saperti dina ios, urang tiasa nganonaktifkeun pilihan ieu. Pikeun ieu urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

Nonaktipkeun Saran Kontak dina OS X

nganonaktifkeun-disarankan-kontak-os-x

  • Mimiti urang buka aplikasi kontak.
  • Ayeuna urang muka karesep kontak sareng pencét dina tab kahiji anu disebut Umum.
  • Teras urang angkat ka Tembongkeun kontak anu aya dina tab Mail sareng mareumanana. Sacara standar, sapertos di ios, éta diaktipkeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.