Kumaha nganonaktifkeun pamariksaan éja, OS X Mountain Lion

gunung-singa

Seueur urang percanten yén pamarios éjahan iOS, sapertos OS X, langkung ti hiji pitulung, nalika urang nyerat tiasa rada ngaganggu. Jelas yén henteu sadayana panginten sami, aya ogé jalma anu resep kana cara aranjeunna koréktor ieu nungtun urang nalika urang nyerat, naha dina forum, dina blog atanapi ngan saukur dokumén téks, tapi sababaraha kali, éta ngalereskeun sakahayangna sareng éta henteu cukup ngayakinkeun pangguna.

Kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun nambihan basa sanés dina koréksi, tapi dina postingan ieu kami ngan ukur bakalan bakalan nonaktipkeun otomatis-checker Dina tilu léngkah saderhana, pikeun lirénkeun koréksi pilihan ieu urang tiasa aktip deui iraha waé anu dipikahoyong, kumargi éta asli tina vérsi sateuacana ka OS X Mountain Lion sareng éta ngan ukur nganonaktifkeunana, henteu ngaleungitkeunana, jauh pisan ti éta.Dina tulisan sanés anu diterbitkeun dina Abdi ti Mac, urang tingali kumaha ngaktipkeun substitusi téks sareng proofreader pikeun sadaya program. Dina waktos ieu urang bakal ningali kumaha mareuman koréktor sareng pikeun ieu, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Kami ngaksés Preferensi Sistem, dimana koréktorna ngonpigurasi, diantara seueur pilihan sanés, urang pilih Bahasa sareng téks sareng urang tiasa ngamimitian nyabut (nganonaktifkeun) koréktor anu diaktipkeun sacara standar:

karesep-1

Sakali dina jero menu robih sareng jandela anu anyar bakal nembongan teras pencét dina tab Téks 

karesep-2

Maka urang kedah pupus centang pilihanna Éjaan anu leres anu kaluar sareng simbol cek «√» sareng kuring bakal dinonaktipkeun, tutup jandéla sareng éta, upami anjeun hoyong aktipkeun deui éta saderhana milih éta deui dina éjahan anu leres sacara otomatis.

karesep-3

Éta sakumaha gampangna pikeun mareuman checker éjahan, urang ngaharepkeun yén pamariksaan bakal nampi pamutahiran dina apdet ti payun ti Apple, kumargi daunna seueur anu dipikahoyong sareng kumargi pembaruan anu ditampi di OS X Salju Macan kapungkur henteu ngagaduhan paningkatan anu langkung ageung, pikeun ningali upami saeutik-saeutik aranjeunna kéngingkeun yén fitur OS X Mountain Lion asli ieu, tingkatkeun. Urang ogé tiasa ngédit kanggo menerkeun éta dina basa anu sanés, sapertos basa Inggris, tapi jelas yén éta henteu lumayan sakumaha kuduna ... ieu henteu ngan ukur kajadian di Mac OS X Mountain Lion, seuseueurna koréktor anu kuring gaduh diusahakeun dina platform anu sanés di luar Mac, aranjeunna parantos bérés kasabaran kuring.

Inpormasi lengkep - Tip: hurungkeun substitusi téks sareng proofreader pikeun sadaya program


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Carlos Tovar Suarez cenahna

    Naha anjeun terang kumaha ngalakukeunana dina Snow Leopard? kotak centang pikeun menerkeun éjahanana henteu katingali pikeun pupus centang

  2.   Tania188 cenahna

    Nya, saatos ngamutahirkeun ka MAVERICK, kotak ENABLE / DISABLE dina bagian ngagentos téks parantos ngaleungit.

    Naha éta kajantenan ka anu sanés atanapi naha datang sapertos kieu di Maverik? Naha éta dihapus?

    Wasalam

  3.   Astrid barqué cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun di dieu dina keyboard sareng teras-terasan ngarobah kecap dina halaman
    sareng dina nomer. Hal anu paling parah nyaéta éta henteu nunjuk aranjeunna ka kuring, tapi éta sacara otomatis ngarobah. Kuring nyerat dina Catalan sareng ngarobih sadayana kana basa Spanyol sareng waktos anu lami kuring kedah marios sareng ngabenerkeun sadayana hurup ku hurup. Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa mareumanana? Hatur nuhun!

  4.   Fran cenahna

    Hatur nuhun pisan. Di Yosemite éta sanés cara ieu, tapi sacara praktis sami. Mangpaat pisan.

  5.   Yo cenahna

    Kuring parantos nganonaktifkeun dalapan atanapi salapan kali, nuturkeun prosedur anu sami anu anjeun ngajelaskeun di dieu sareng mupus jalan pintas téks anu aranjeunna pasihkeun ka anjeun. Nya, tanpa némpél nanaon, éta tungtungna diaktipkeun deui, sahenteuna jalan pintasna. Kuring gaduh anu kuring henteu terang ti mana asalna, nyaéta nalika kuring nyerat "da" éta sacara otomatis ngarobih kuring janten "Oke." Henteu perlu disebatkeun, éta mangrupikeun jalan pintas anu kuring henteu peryogi pisan sareng anu kuring henteu kantos anggo, tapi nalika kuring nyerat "da" (tina kecap pagawéan masihan) éta sacara otomatis ngarobih kuring sareng ngaganggu pisan kuring. Éta ogé kajantenan kuring dina iPhone sareng henteu masalah sabaraha kali kuring mupus na, tungtungna jalan pintas téks berdarah némbongan deui. Naha aya anu ngagaduhan ide kumaha atanapi kunaon ieu kajantenan?
    Hatur nuhun.

  6.   Terzo Panon cenahna

    Ngawalon "Kuring":

    Anjeun tiasa nyiptakeun potong kompas téks janten nalika anjeun ngetik karakter anu tangtu, éta sacara otomatis diganti ku téks anu anjeun pikaresep. Kamungkinan jalma anu ngagaduhan aksés kana mac anjeun nyetél jalan pintas "da" kana "OKÉ."

    Pikeun ningali jalan pintas téks dina mac anjeun, ogé ngédit sareng nyiptakeun anu énggal, dina OS X Yosemite: System Preferensi> Keyboard> Téks.

    Mudah-mudahan inpormasi ieu tiasa seueur 🙂