Kumaha pasang deui Mountain Lion dina Mac anjeun

Balikkeun-Mac

Upami anjeun unduh Gunung Singa ti Mac App Store, anjeun tiasa ngaunduh sakalian anu dipikahoyong kalayan gratis. Hal sanésna nyaéta upami komputer anjeun nganggo Mountain Lion tos dipasang. Upami éta, anjeun moal tiasa ngaunduh ti Mac App Store, sabab salinan éta khusus pikeun Mac anjeun. Éta parantos kajantenan nalika cakram disarengan sareng Mac anjeun, éta ngan ukur tiasa dipasang dina komputer anjeun. Tapi teu masalah, anjeun henteu kedah nyéépkeun artos kanggo ngagaleuh salinan upami anjeun kantos hoyong pormat Mac anjeun sareng pasang deui Mountain Lion.

Pamulihan1

Kusabab Mac anjeun gaduh partisi recovery Singa Gunung parantos dipasang, sareng anjeun tiasa masang Mountain Lion sakalian anu dipikahoyong. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun tiasa ngamimitian Mac anjeun sareng pencét tombol cmd + R nalika ngamimitian, atanapi pencét tombol Alt nalika boot sareng pilih partisi "Pamulihan", sapertos anu ditingalikeun dina gambar.

Pamulihan2

Sakali ieu réngsé, layar ieu bakal némbongan, di mana urang tiasa nampi salinan Time Machine, pasang deui OS X, kéngingkeun bantosan dina Internét atanapi nganggo Disk Utility kanggo ngalereskeun kasalahan atanapi pormat disk sateuacan masang Mountain Lion.

Pamulihan4

Upami urang milih masang Singa Gunung, urang kedah milih partisi anu urang badé laksanakeun. Sakali dipilih, pencét dina Pasang.

Pamulihan5

Prosés instalasi na lambat, sabab Sadaya Mountain Lion kedah didownload tina Mac App Store. Sakali anjeun parantos ngaunduhna, prosés instalasi bakal dimimitian, sareng nalika réngsé, anjeun bakal ngagaduhan komputer salaku anu énggal.

Upami anjeun mésér Mountain Lion ti Mac App StoreAnjeun tiasa ogé nuturkeun prosedur ieu sami, tapi bédana yén nalika anjeun milih masang Mountain Lion, éta bakal nyungkeun anjeun lebet nami pangguna sareng kecap akses anu anjeun mésér, hal anu henteu kajantenan upami éta tos dipasang. dina Mac anjeun.

Inpormasi lengkep - Mountain Lion parantos mangrupikeun sistem operasi anu paling populér dina séri OS X


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hee cenahna

    Kuring gaduh Mac Pro sareng singa gunung (sanaos ti pabrik kuring ngagaduhan Singa) Abdi hoyong ngalakukeun pormat ti mimiti, sareng patarosan kuring nyaéta naha, nalika kuring aya dina layar utiliti OS X, naha kuring tiasa angkat ka utilitas disk, mupus hard disk teras balikan deui kana layar éta sareng pasang deui OS X?

  2.   Joseph Vincent cenahna

    Kuring gaduh patarosan, kuring gaduh singa gunung tos dipasang, tapi upami énjing kuring hoyong kéngingkeun SDD hard drive? prosésna robih?
    Wasalam

    1.    louis padilla cenahna

      Nya, upami kuring nyarios leres, kuring henteu terang naha anjeun tiasa masang deui, sanaos dina tiori éta alat anu sami, janten kedahna leres. -
      Dikirim tina Kotak Surat pikeun iPhone

  3.   Yoni cenahna

    Halo, kuring gaduh buku mac mac anu dipasihkeun ku rerencangan, sareng éta ngagaduhan linux sareng windows sareng abdi hoyong pormatna. Kuring gaduh disk tapi sobat kuring nyiduhkeun aranjeunna. Hatur nuhun pisan.

    1.    Juan Pablo Roldan Sanchez cenahna

      Sigana mah singa gunung tiasa dipasang tina USB ... upami kuring émut leres, sigana kuring kantos ningalan deui.

  4.   Andres Rico Lopez cenahna

    Halo, Luis, hatur nuhun kana kontribusina, Tingali lanceuk, kuring gaduh masalah, nyaéta upami éta nanyakeun kuring pikeun nami pangguna sareng kecap akses, sareng kuring lebetkeun salah sahiji anu kuring anggo di toko aplikasi kuring teu nanaon. sareng ogé, hiji éta sumping sareng kuring teu émut pisan. Kuring parantos ngahapus disk internal, kuring aya dina léngkah unduhan sareng éta moal ngantep kuring. Bantosan kuring lalaki, naon anu kuring lakukeun, teraskeun, nyobian ... ogé toko tempat kuring mésérna, domong henteu kabuka

  5.   ziBboh cenahna

    Kuring gaduh mamang, tadi wengi kuring ngantepkeun ngalakukeun prosés ieu, jagjag sareng sadayana sami, dinten ayeuna kuring ngalaksanakeun deui tapi mastikeun sadaya prosés. Dina akhir pamasangan, mac kuring boot sareng gaduh akun pangguna kuring, sadaya aplikasi sareng file. Anu kuring pilari nyaéta ngantepkeun persis sapertos nalika kuring mésér, nyaéta, pamasangan anu bersih. Éta mungkin? Upami kitu, naon anu kuring lepat?

  6.   roppongi cenahna

    ziBbooh - Nalika anjeun dugi ka utilitas Mountain OX, anjeun kedah mupus unitna nganggo utilitas hard disk, milih unit anu dipasang MAC OS, maka anjeun tiasa masang sistem na bakal sapertos anu énggal.

  7.   Fransiskus Javier cenahna

    Halo, Kuring ngamutahirkeun MAC kuring kana Vérsi MAVERICK, JEUNG PROGRAM anu kuring anggo seueur anu kuring anggo pikeun dianggo, nyaéta alesan 5 ayeuna kuring teu tiasa dianggo sareng pembaruan ieu anu kuring unduh, naha anjeun tiasa ngabantosan masalah ieu. HATUR NUHUN

  8.   indata cenahna

    Halo, kuring masang mavericks dina mac kuring, kuring mawa linen tapi kuring henteu resep, éta laun, éta nganggo seueur batré sareng di luhur éta masihan kuring seueur masalah, batréna, tutupna henteu réaksi sareng seueur hal anu sanés.

  9.   Jorge cenahna

    Hai, kuring masang Mavericks ti toko aplikasi dina iMac kuring (saacanna kuring gaduh Singa Gunung), sareng Premiere CS5.5 lirén damel. Naha anjeun tiasa bantosan kuring pikeun kéngingkeun Gunung Singa salaku sistem operasi? Kuring kedah nganteurkeun proyek klien, anjeun terang, sareng kuring resep gélo nyobian dina rébuan cara. hatur nuhun pisan

  10.   Claudia cenahna

    Hai, Abdi sami sareng mavericks, cs5 kuring langsung ditutup saatos dibuka.

  11.   Martin cenahna

    Halo, kumaha kang Luis, kuring ngaganggu anjeun pikeun ieu di handap. Abdi mésér IMAC akhir 2012, sareng éta sumping sareng gunung singa, Lalaki anu ngajual ka kuring dipasang Yosemite sareng tétéla éta henteu cocog sareng kuring sareng perangkat lunak cubase; Komputer henteu ngagaduhan barang-barang kuring sabab kuring gaduh, éta henteu nanaon, Janten, anjeun nunjukkeun yén kuring henteu kedah mésér singa singa deui? Kuduna kuring teu gaduh masalah deui ka singa gunung?
    Salam hormat sareng HATUR NUHUN

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Martin, cobian tutorial ieu sanaos éta ti Yosemite dugi ka Mavericks. Maca sakabéh tutorial sareng saatos ngadamel cadangan, teraskeun deui! https://www.soydemac.com/2014/11/10/como-volver-de-os-x-yosemite-os-x-mavericks/

      Wasalam

  12.   Martin cenahna

    Hatur nuhun pisan Jordi, ku abdi ditingali, teras-terasan wengi ayeuna. Sing salamet!

  13.   Juan José cenahna

    Luis ... Kuring pormat MAC sareng nalika kuring badé masang Mountain Lion, éta henteu ngantep kuring, kuring ngagaduhan peringatan: Tulisan ieu henteu sayogi ayeuna. Cobaan deui engke "……. Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun masangna?

    1.    Yesus cenahna

      Halo Juan Jose, hal anu sami parantos kajantenan kuring sareng Singa Gunung sareng kuring nampi bewara yén éta henteu sayogi ... naha anjeun tiasa nyarios kumaha anjeun ngajawabna ???

  14.   Oliver Robles cenahna

    Juan Jose, Abdi sami sareng anjeun, kuring nampi pesen anu sami

  15.   Oedipus cenahna

    Réréncangan kuring parantos masihan kuring macbook pro anu sanés janten éta ngagaduhan singa gunung pabrik sareng kuring hoyong pormat éta masalah kuring nyaéta kusabab kuring henteu terang saha bapakna ngagaleuh éta, kuring henteu terang naha aranjeunna bakal naros kuring nempatkeun apel id, dugi ka ayeuna kuring henteu acan masang program naon waé sareng kuring hoyong pormat kusabab alesan anu sami sareng kontak na némbongan dina aplikasi sareng Abdi hoyong mimitian nganggo saolah-olah kuring nembé ngagaleuh, kuring ngulang deui éta sumping sareng singa gunung pabrik, éta bakal naros ka kuring pikeun apel id, punten bantosan kuring