Kumaha carana masang macOS Mojave dina versi béta na

Hal anu pangpayunna sareng sateuacan urang ngamimitian kana bisnis urang kedah nyarios éta Henteu disarankeun pikeun masang vérsi beta pikeun pamekar dina komputer urang sahingga aya masalah, kagagalan, sauyunan atanapi anu sami anu nembongan dina alat-alat anu tanggung jawab pangguna. Di Abdi ti Mac, kami tetep keukeuh yén anu pangsaéna nyaéta tetep kaluar tina betas, naha éta macOS, iOS, watchOS atanapi tvOS, tapi kusabab keukeuh sababaraha pangguna kami ngantepkeun anjeun tutorial supados tiasa dipasang OS dina béta.

Sanaos kitu, naséhat na nyaéta masang dina partisi atanapi disk luar, ku cara ieu urang moal ngagaduhan masalah sareng Mac urang sareng urang bakal tiasa terasrasakeun anu énggal dina versi béta.

Kadatangan béta 2 ngajantenkeun urang mikir yén éta langkung stabil sahingga sanaos nyandak pancegahan, naséhatna tetep henteu ngajantenkeun béta sistem operasi utama dina Mac. Saatos nyarios yén, hayu urang tingali kumaha pasang macOS Mojave dina Mac.

Kami ngadamel USB pamasangan nuturkeun tutorial saderhana ieu

Sakali béta 1 atanapi 2 tina macOS Mojave parantos diunduh dina Mac, anu kedah urang lakukeun nyaéta lebetkeun a USB langkung 8GB diformat sareng ngantepkeun éta siap nyiptakeun installer. Kami teraskeun sareng installer macOS Mojave teras pencét-katuhu pikeun ngahontal: Tembongkeun Eusi Paket> Eusi> Sumberdaya. Ayeuna waktuna pikeun muka Terminal sareng neraskeun paréntah.

Pikeun ngamimitian urang bakal nyerat sudo kami bakal pencét spasi bar teras sered file ieu 'createinstallmedia' yén kami mendakan Sumberdaya. Urang teraskeun di Terminal sareng urang kedah ngetik –Volume dituturkeun ku rohangan kosong, urang ngetik –Applicationpath sareng rohangan bodas deui, ayeuna noél langsung séred installer anu diunduh (dina Aplikasi) ka Terminal. Kami pencét Enter sareng urang mastikeun sareng Sareng seueur deui Lebetkeun.

Prosés nyiptakeun USB sacara otomatis, urang ngaharepkeun yén sadaya prosés dilaksanakeun sareng saatos réngsé urang kedah waé sambungkeun USB sareng pasang sistem operasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)