Kumaha carana masang macOS Monterey developer beta

Saprak 7 Juni kamari anu ditepikeun macOS Monterey dina kemitraan ku Apple ngalangkungan WWDC, kami henteu lirén nyarioskeun berita yén sistem operasi anyar ieu dibawa. Kuring ngarti pisan yén perasaan maca tapi henteu tiasa raos. Éta ngingetan kuring kana pilem Al Pacino nalika anjeunna nyarios: "Tingali tapi henteu keuna, toél tapi henteu raos ...". Upami anjeun hoyong, kami bakal ngajelaskeun kumaha carana masang macOS Monterey Béta. Tangtosna, ati-ati sareng ukur nuturkeun léngkahna upami anjeun terang naon anu anjeun laksanakeun.

Abdi hoyong nunjukkeun sateuacan ngamimitian éta masang betas sok mawa résiko yén sababaraha urang tiasa nganggap tapi paling henteu. Maksudna, yén Mac urang janten luntur sabab kami parantos masang Béta tina sistem operasi anu masih kénéh mimiti, éta sanés ide anu saé komo kirang upami éta dilakukeun dina alat-alat utama. Janten anjeun kedah tanggung jawab. Kuring bébéja anjeun ngadagoan vérsi resmi kaluar sareng kuring bahkan nyaritakeun yén nalika éta kajadian, anjeun ngarepkeun malah sakedik deui. Tapi upami anjeun kersa nyobian fungsi-fungsi énggal, kami bakal ngajelaskeun kumaha carana dilakukeun.

Upami anjeun hoyong ningali sadayana anu énggal dina macOS Monterey sapertos Universal Control, BagikeunPlay FaceTime, mode Focus anyar, aplikasi Shortcuts, Live Text, Safari anyar sareng seueur deui, anjeun kedah nuturkeun tutorial ieu kana serat. Anjeun kedah tetep maca sadayana, ulah langsung kana intina. Kedah sabar.

Hal anu pangpayunna sareng kuring malikeun deui, nyaéta anjeun bakal diajar kumaha masang versi béta pikeun pamekar macOS Monterey. Vérsi béta, nyaéta, dina tés. Kami terang yén Apple ngumumkeun versi utama macOS salajengna dina konci WWDC 21 na sareng ngajantenkeun pamekar beta sayogi pikeun uji coba dina Mac. Samentawis éta, béta umum macOS 12 Monterey munggaran bakal sumping dina bulan Juli. 

Candak inpormasi éta kana akun. Béta ieu kanggo pamekar hungkul. Sareng anu sanés ieu ogé:

LFungsi kontrol universal henteu sayogi dina vérsi béta munggaran pikeun pamekar macOS Monterey, tapi urang ngarepkeun éta gancang-gancang.

Kumaha carana masang macOS Monterey developer beta

Punten Catet yén langkung saé nganggo Mac sekundér pikeun masang macOS Monterey béta, sabab kinerja sareng reliabiliti masalah umum. Éta atra, émut yén pikeun masang béta anjeun kedah gaduh Mac anu cocog. Anjeun tiasa terang daptar lengkep tingali kana entri ieu urang.

Upami anjeun henteu acan didaptarkeun salaku pamekar Apple, anjeun kedah ngalakukeunana didieu. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngantosan program béta umum bebas diluncurkeun dina bulan Juli. Kami ngalangkungan léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngamimitian mikaresep versi anyar tina sistem operasi:

  1. Anjeun kedah ngadamel cadangan anyar Mac anjeun. Salah sahiji manpaat macOS Monterey nyaéta kesederhanaan pikeun mupus sadayana tanpa kedah peryogi langkah-langkah drastis.
  2. Tina Mac anjeun, buka halaman wéb pamekar ti Apple
  3. Pencét Akun edi pojok kanan luhur sareng lebet upami teu acan
  4. Ayeuna pencét ikon dua garis di belah kénca luhur, milih Undeuran sareng pastikeun tab "Sistem Operasi" dipilih di luhur
  5. Pencét Pasang profil gigireun versi béta tina macOS Monterey
  6. Buka folder unduhan anjeun sareng anjeun kedahna ningali macOS béta utiliti login
  7. Pencét dua kali Pikeun masang gambar disk utiliti, ayeuna klik dua kali Access Utility.pkg pikeun masang profil macOS beta dina Mac anjeun
  8. Jandéla Preferensi Sistem> Pembaruan Parangkat Lunak kedah dimimitian sacara otomatis nganggo versi béta tina macOS 12, klik Perbarui Ayeuna kanggo ngaunduh pembaruan (ukuranana ampir 12 GB)
  9. Nalika unduhan parantos réngsé, anjeun bakal ningali jandéla énggal pikeun masang macOS Monterey, klik Teruskeun
  10. Tuturkeun ajakan nepi ka bérés pamasangan béta

Anjeun parantos siap pikeun nguji sareng ngabantosan Apple ningkatkeun versi ieu.

Punten émut yén éta béta. Entong dicobian upami anjeun henteu terang dimana anjeun badé ka dinya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.