Kumaha milarian padagang nganggo dukungan Apple Pay ti Mac

logo apel-bayar

Pasti seueur anjeun, sapertos kuring, henteu terang pilihan pikeun ningali toko anu nampi Apple Pay sareng éta ogé yakin yén alesan utamina nyaéta di Spanyol sareng seueur nagara sanés dimana anjeun maca kami, jasa Apple henteu aktip. mayar nganggo pilihan ieu. Jelas Apple buru-buru diluncurkeun ka nagara-nagara anyar sareng sakedik-sakedik opsi pembayaran ieu sumebar ka sakumna dunya komo dirina. CEO Apple negeskeun yén Apple Pay bakal dugi ka Spanyol taun payun.

Ayeuna urang moal nyarioskeun ngeunaan datangna Apple Pay sabab teu aya tanggal khusus pikeun éta sanaos kanyataanna éta bakal salami taun payun sareng iraha waktuna ngagunakeunana urang moal jelas upami bisnis éta ngagaduhan jasa anu sayogi. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha mendakan toko-toko ieu dimana pamayaran ngalangkungan Apple Pay diidinan berkat aplikasi Maps di OS X.

Gampang kauninga sareng léngkah munggaran anu kedah urang lakukeun nyaéta muka aplikasi Apple Maps dina Mac urang. Sakali kabuka, anu bakal urang pilari nyaéta toko dimana urang badé mésér sareng pencét tombol «i» sareng milari logo  Mayar dina inpormasi anu muncul. Upami ieu némbongan di toko kami moal ngagaduhan masalah pikeun mésér kalayan layanan Apple. Ieu contona:

apel-bayar

Kumaha waé ogé, henteu sadayana bisnis cocog sareng Appl Pay sahingga Apple nyalira nyebatkeun sababaraha diantarana sareng di London, ieu di handap:

apel-bayar-London

Detil sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta dina toko anu Apple ngumumkeun aya pilihan pamayaran sareng Pay sakapeung éta henteu muncul di tempat anu urang tingali dina aplikasi Peta ti OS X atanapi ios. Ieu panginten kusabab tempat éta sorangan henteu leres-leres nampi metode pamayaran atanapi bahkan kusabab inpormasi dina Peta henteu diénggalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.