Kumaha cara moto layar Apple TV dina Mac anjeun

QuickTime-pamasangan

Aya seueur alesan naha anjeun tiasa nanem modal dina kabel USB tipe-C pikeun Apple TV anyar. Salah sahiji alesan anu paling narik sabab kabel USB Type-C ngamungkinkeun anjeun ngarekam kaluaran pidéo ti Apple TV, sareng kumargi kitu candak layar TV Apple. Nangkep layar alat sapertos iPhone atanapi iPad dina QuickTime mimiti dikenalkeun dina Yosemite OS X, sareng ayeuna dimungkinkeun pikeun moto layar Apple TV, urang ngajar anjeun undak-usuk kumaha ngalaksanakeunana.

rékaman layar apél tv

Lengkah 1: Sambungkeun Apple TV ka Mac anjeun nganggo a Kabel USB Type-C.

Lengkah 2: Ngajalankeun QuickTime.

Lengkah 3: Pencét File → Rékaman Pidéo Anyar.

pamuter waktos rékaman video anyar

Lengkah 4: Pencét menu turun-handap di gigireun tombol rékaman teras pilih Apple TV pikeun Kaméra sareng kanggo Mikropon.

candak layar apple tv

Lengkah 5: Pencét tombol 'Rékam' pikeun ngamimitian ngarékam.

Lengkah 6: Sakali anjeun réngsé ngarékam, pencét tombol Stop.

Lengkah 7: Pencét File → Simpen pikeun nyimpen rékaman anjeun.

Punten perhatoskeun yén anjeun moal tiasa ngarékam eusi HDCP anu dijagaan, anu dianggo dina sababaraha aplikasi streaming video. Nanging anjeun bakal tiasa candak gambar gim sareng antarbeungeut Apple TV anyar. Kami parantos nganggo kamampuan néwak pidéo QuickTime dina seueur tutorial urang, dina tulisan ieu ku batur sapagawean urang Jordi anjeunna ngajelaskeun sacara sampurna 'Ngarekam layar Mac anjeun gampang pisan ku QuickTime', sareng upami anjeun masih dina OSX Yosemite sareng hoyong néwak layar alat ios anjeun, di link ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha carana ngalakukeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Norman astete cenahna

    Eureunan ku Apple TV, upami teu aya anu mésér éta ... MAC éta carita sanés