Kumaha cara ngédit Catetan Sora dina iPhone anjeun

Pikeun aplikasi Catetan Sora anu dipasang sacara asli dina iPhone kami kami tiasa seueur, sabab kami parantos ngawartosan anjeun dina kasempetan anu sanés dina Disanggakeun; ti mimiti ngarékam wawancara atanapi kelas dugi ka nyerat ideu anu datang teu disangka-sangka. Dinten ieu kami bakal ngajarkeun kumaha cara ngédit éta catetan sora sahingga anjeun tiasa nyaluyukeunana duanana di awal sareng di akhir. Sareng éta mangrupikeun hal anu luar biasa saderhana.

Ngédit Catetan Sora

Bayangkeun yén anjeun parantos ngiringan konperénsi sareng, tibatan nyandak catetan, anjeun langkung resep ngarékam paméran ku aplikasi Catetan Sora supados janten perhatosan naon anu saleresna penting. Pasti di awalna, nalika anjeun parantos pencét tombol catetan beureum, mikroponna gagal sareng aya sababaraha detik dimana anu dirékam henteu kapaké. Atanapi dina tungtungna anjeun musna sareng nyatet sababaraha menit deui. Nya dina waktos éta sareng ti iPhone anjeun nyalira anjeun tiasa édit memo sora éta nyingkat duanana awalna sareng akhir na. Upami anjeun nganggo Quick Time, cara na bakal wawuh pisan pikeun anjeun.

  1. Buka aplikasi Catetan Sora sareng pilih rékaman anu anjeun badé edit ku ngaklik éta sareng dina «Édit».Kumaha ngédit Catetan Sora dina iPhone anjeun 1
  2. Pencét ikon "pondokkeun" anu bakal anjeun tingali di sisi katuhu.Kumaha ngédit Catetan Sora dina iPhone anjeun 2
  3. Ketok Puter teras Ngareureuhkeun pikeun nangtoskeun titik dimana anjeun hoyong rékaman mimiti diputer.

    Anjeun bakal ningali dua garis beureum dina tungtung kénca sareng katuhu rékamanana. Tahan garis beureum di kénca teras sered ka katuhu pikeun ngalereskeun titik anu anjeun badé rékaman rékaman. Pencét Puter pikeun mariksa naha éta leres atanapi, upami henteu, mindahkeun garis ieu ka hiji sisi atanapi anu sanés dugi ka disaluyukeun. Ayeuna lakukeun hal anu sami sareng garis beureum di belah katuhu, waktos ieu nyeret ka kénca, pikeun ngalereskeun titik dimana putereun bakal réngsé. Garis biru ngalir ka katuhu janten anjeun tiasa ningali titik anu tepat dimana anjeun badé dipotong.Kumaha ngédit Catetan Sora dina iPhone anjeun 3

  4. Upami anjeun parantos bérés sareng setélan anu dipikahoyong, pencét "Shorten" kanggo nyimpen éditan anjeun.Kumaha ngédit Catetan Sora dina iPhone anjeun 4
  5. Maka anjeun bakal mendakan dua pilihan. Simpen aslina anu diédit sakumaha anu anjeun parantos laksanakeun (anu ngaleungitkeun vérsi sateuacana) atanapi simpen salaku rékaman énggal, supados anjeun tiasa nyimpen kadua vérsi. Pilih anu anjeun pikahoyong sareng voila! FullSizeRender

Upami anjeun hoyong langkung terang ngeunaan panggunaan Catetan Sora entong kantun:

Upami anjeun resep postingan ieu, tong sono deui seueur tip, trik sareng tutorial di bagian kami Tutorials. Sareng upami anjeun gaduh mamang, di Patarosan Applelised anjeun bakal tiasa naroskeun sadaya patarosan anu anjeun gaduh sareng ogé ngabantosan pangguna sanés pikeun méréskeun mamangna.

Ahm! Sareng tong sono Podcast panganyarna kami !!!

SUMBER | iPhone Kahirupan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Loreto Pino Moreno cenahna

    Nalika kuring nempatkeun pilihan pikeun nyimpen salaku rékaman énggal, éta henteu nyimpen it, éta ngahapus tina daptar sareng kuring ngan ukur ngagaduhan anu aslina

  2.   Alma cenahna

    Kuring motong mémo sora anu salah sareng anu kuring henteu hoyong disimpen, kumaha kuring tiasa balik kana anu aslina? Atanapi naha kuring parantos kaleungitan?

  3.   Maria del Carmen Bernhardt cenahna

    Wilujeng wengi! Kuring gaduh sababaraha catetan sora anu disimpen anu muterkeun deui sababaraha menit sareng balik ka awal, kuring henteu terang naon anu lumangsung …… kumaha kuring tiasa méréskeunana? Abdi peryogi jawaban gancang kusabab kuring ngagaduhan bahan anu penting pisan pikeun baranahan
    Hatur nuhun

  4.   Loris cenahna

    Halo! Kuring ngédit mémo sora, éditor ditutup sareng éta aya dina halaman dimana sadaya catetan kuring némbongan sareng ayeuna moal ngantep kuring ngédit atanapi ngirim catetan éta. Anu di luhur enya. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    hatur nuhun