Kumaha ngagunakeun aplikasi potong kompas dina iPhone

Potong kompas aplikasi dina iPhone

Salah sahiji aplikasi anu pang gunana anu aya dina iPhone sacara standar, tapi anu nyababkeun nyeri sirah, nyaéta potong kompas. Éta tindakan anu tiasa dilaksanakeun sacara otomatis atanapi manual sareng éta aranjeunna tiasa ngadamel hirup urang saeutik gampang salami urang terang kumaha nyiptakeun tugas anu saé. Henteu hese tapi hayu urang ngabobodo diri, henteu gampang ogé. Ieu kawas heubeul Automator, Tapi kalayan panganteur sejen. Sababaraha anggapan dasar sareng anjeun tiasa nyiptakeun sorangan kana gambar sareng kontéks anjeun. Éta anu dimaksud ku éntri ieu, yén urang terang naon anu dipikirkeun ku aplikasi sareng upami aya nanaon, mimitian nyiptakeun potong kompas urang sorangan.

Naon anu potong kompas dina iPhone?

Sateuacan urang damel, urang kudu nangtukeun naon potong kompas. Upami urang henteu terang konsepna, éta moal ngabantosan urang nyarios kumaha aranjeunna dilakukeun atanapi naon anu dianggo. Anu dimaksud nyaéta ngamimitian bumi tina pondasi, sanés tina hateupna.

Potong kompas bisa dihartikeun salaku cara gancang ngalakukeun hiji atawa leuwih pancén jeung aplikasi nu geus aya. Ieu kumaha Apple ngahartikeunana dina halaman wébna. Ditarjamahkeun kana basa anu urang sadayana tiasa ngartos, éta henteu langkung ngan ukur ngalaksanakeun tindakan atanapi tindakan anu tangtu sacara otomatis, boh kusabab urang parantos ngalaksanakeun tindakan sateuacana atanapi kusabab urang aya dina kontéks atanapi lokasi anu tangtu.

Bayangkeun yén anjeun sumping ka tempat damel unggal dinten tabuh 08:00. Sapuluh menit ti harita, anjeun calik dina méja anjeun sareng hoyong maca koran. Anjeun tiasa ngadamel potong kompas supados dina 08:10 Ringkesan ditampilkeun sareng warta ti média anu kami parantos ditangtukeun. 

Potong kompas diwangun ku tindakan. Unggal tindakan mangrupikeun léngkah anu kedah dilakukeun pikeun jalan pintas dugi ka hasil sareng suksés.

Kumaha cara ngagunakeun aplikasi potong kompas?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta muka aplikasi. Pikeun éta urang tiasa nganggo mesin pencari.

Sakali dibuka, urang tingali di handap, bagian penting, nu boga tilu bagian béda. Di tengah urang tiasa ningali potong kompas anu parantos dipasang.

Ti dieu urang bisa nyieun potong kompas anyar ku ngaklik on lambang + katuhu luhur. Tapi sateuacan…

potong kompas

Di handap kami gaduh:

Jalan pintas kuring

Éta mangrupikeun anu kami pilih di tengah layar sareng ti mana kami tiasa remen dipake boh sacara manual atawa otomatis, gumantung kana jenis potong kompas éta.

Automation

urang tiasa cnyieun potong kompas tempo dua situasi:

Personal

Urang bisa nyieun hiji automation éta ngajalankeun dina iPhone pribadi. Kami ngagaduhan potong kompas anu tangtu anu parantos didamel, contona, waktos beurang, alarem, sare. lokasi, surat, pesen.

contona, ngabogaan sakumaha dipilih kriteria, pesen. Urang tiasa milih pangirim (boss) sareng upami eusi pesen anu kuring tampi ngagaduhan contona kecap, "laporan" tiasa nyababkeun aplikasi Pages dibuka pikeun kuring.

puseur aksésori

Dina hal ieu urang ngobrol ngeunaan lampah pakait sareng HomeKit. Jadina aplikasi imah kudu dipasang dina iPhone.

galeri

Ti dieu urang tiasa Pilih tina ratusan potong kompas anu siap diurutkeun dumasar kana téma sareng daérah. Tapi éta ogé yén di bagean luhur kami gaduh sorotan khusus, contona dina Siri atanapi aksésibilitas. Di tengahna aya bongbolongan anu dipasihkeun ku sistem operasi sorangan, kalayan ngitung cara urang ngagunakeun telepon, kontéks, lokasi, aplikasi anu paling sering dianggo, jsb.

Jieun potong kompas

Tina layar utama, urang milih + simbol ti katuhu luhur sareng dunya kamungkinan bakal ngamimitian dimana urang tiasa nyiptakeun sababaraha otomatisasi atanapi tindakan anu tiasa dilaksanakeun sakaligus.

Jieun potong kompas

Urang kedah émut yén urang kedah jelas ngeunaan naon éta hiji aksi jeung réaksi. Kami hoyong tindakan anu tangtu ngalibetkeun réaksi aplikasi mobile. Naha éta bubuka App atanapi sora alarem. Éta tiasa janten tindakan anu tiasa gaduh campur tangan manual tapi tiasa janten otomatis.

Kami parantos terang naon éta automation. Urang tiasa ngonpigurasikeun anu urang pikahoyong sareng Apple ogé ngagampangkeun urang ku masihan urang kamungkinan pikeun milih antara sababaraha anu parantos dilakukeun. Hiji anu pohara kapaké anu kuring gaduh nyaéta nalika kuring sumping ka lokasi anu tangtu (karya kuring) muka aplikasi surat pikeun ningali naha kuring kedah lebet ka kantor sareng teraskeun prioritas atanapi masalah anu penting.

Upami naon anu urang pikahoyong nyaéta nyiptakeun potong kompas sorangan. Urang masihan + simbol ti katuhu luhur. Dina waktos éta, urang gaduh sababaraha bagian anu kedah ditingali:

  1. Di luhureun urang bisa milih nu Ngaran potong kompas sareng sababaraha pilihan anu bakal:
    1. Tambahkeun ka layar utama: Ku cara kieu potong kompasna disimpen dina layar utama iPhone sareng urang bakal ngaksés éta nalika urang hoyong pencét.
    2. némbongkeun dina modeu sésana
    3. Tampilkeun ka ngabagi
    4. Nampi eusi dina layar
    5. némbongkeun dina Apple Watch
    6. Témpél dina palang ménu
    7. Anggo salaku aksi gancang
  2. urang kudu di tengah runtuyan bongbolongan
  3. Tombol + Tambihkeun aksi
  4. Di handapeun bar teang pikeun aplikasi sareng tindakan yén kami ogé ngaksés éta upami urang ngaluncurkeun ti handap ka luhur layar. Dina layar éta, éta dimana urang kedah ngalungkeun sésana sareng kasuksésanna bakal gumantung kana naon anu urang pilih

Unggal aplikasi anu dipasang atanapi pihak katilu gaduh kamampuan pikeun nambihan tindakan sareng tiasa dianggo dina Potong kompas. Ieu penting pisan, sabab di dieu urang bisa maénkeun kalayan aksi jeung réaksi.

Dina bar teang éta, upami urang mimiti nyiptakeun potong kompas sorangan, Disarankeun milih naon anu disebut «Sadaya lampah». Di dinya urang tiasa ningali sadaya anu urang tiasa laksanakeun. Tina nyaluyukeun Tanggal, kana tindakan sareng URL, ngalangkungan nyiptakeun PDF…jsb. Ieu rada overwhelming, sabab pilihan ampir euweuh tungtung.

A sapotong nasehat nu datang dina gunana. Urang tiasa angkat ka potong kompas anu disarankeun dina galeri, pasang anu mana waé, sareng tingali kumaha éta dilakukeun. Tingali "nyali" maranéhna. 

Candak contona, yén urang rék milih hiji ti bagian produktivitas. Urang buka galeri tur buka bagian éta. Urang bade milih hiji pikeun "ngarobah téks kana audio". Kami milih sareng di handap kami tiasa nambihan potong kompas. Ayeuna urang gaduh éta dina potong kompas, urang tiasa pencét terus-terusan sareng urang bakal ningali naon eusina. Tapi lamun urang hayang nalungtik leuwih deeply, urang masihan tilu titik di katuhu luhur potong kompas tur tingal kumaha eta geus dijieun. Kusabab tindakan penting tapi naskah sareng variabel langkung seueur.

potong kompas review

Upami anjeun ningali gambar di beulah katuhu, masing-masing tindakan dituturkeun ku anu sanés sareng aranjeunna dipasung ku garis. Garis éta kedah janten anu nyarioskeun yén saatos hiji tugas datang anu sanés sareng anu sanés. Upami dipotong, potong kompasna moal jalan pisan. Variabel nyaéta, contona, unsur anu ngarobih tindakan anu tangtu, sapertos tanggal.

Nalika urang nyiptakeun potong kompas anu dipikahoyong, urang bisa ngabuktikeunana ku cara méré ulin. Upami sadayana leres, éta kedah dijalankeun tanpa masalah.

Kuring mamatahan anjeun yén Upami anjeun pertama kali, mimitian ku anu sederhana, kawas ngirim pesen lamun geus waktu nu tangtu. Lajeng, saeutik demi saeutik, nempo batur, anjeun bakal bisa nyieun sorangan. Ayeuna, di galeri jarang aya anu teu cocog sareng kabutuhan anjeun. Sareng upami anjeun henteu mendakanana, aya seueur halaman dina Internét dimana anjeun tiasa milarian anu anjeun peryogikeun. Éta mangrupikeun anu dibagikeun ku seueur pangguna sacara altruistik. Punten dicatet yén aranjeunna aman dipasang sareng dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.