Kumaha ngagunakeun iPad anjeun salaku layar kadua pikeun Mac nganggo Sidecar

Naha anjeun peryogi layar tambahan pikeun Mac anjeun? Nya, upami anjeun gaduh iPad anjeun henteu kedah nanem modal sakitar euro, Hatur nuhun kana iPadOS 13 sareng macOS Catalina, anjeun tiasa nganggo iPad anjeun salaku layar kadua kanggo Mac anjeun nganggo fungsi Sidecar. Kami ngawartosan anjeun kumaha alat anu saé pisan dianggo ieu bahkan ngamungkinkeun anjeun nganggo Apple Pencil ku komputer Apple anjeun.

sarat

  • Anjeun peryogi a Mac nganggo macOS Catalina sareng iPad ditingkatkeun janten iPadOS 13.
    • MacBook Pro 2016 atanapi engké
    • MacBook 2016 atanapi engké
    • MacBook Udara 2018 atanapi engké
    • iMac 21 ″ 2017 atanapi engké
    • iMac 27 ″ 5K 2015 atanapi engké
    • iMac Pro
    • Mac mini 2018 atanapi engké
    • Mac Pro 2019
    • iPad Pro sadayana modél
    • iPad generasi ka 6 atanapi engké
    • iPad Air generasi ka 3 atanapi engké
    • iPad mini generasi ka 5 atanapi engké
  • Kadua alatna kedah gaduh akun iCloud anu sami sareng gaduh auténtikasi dua-faktor diaktipkeun
  • Pikeun nganggo nirkabel aranjeunna kedah disambungkeun kana jaringan WiFi anu sami kalayan sinyal anu saé, sareng parantos ngaktipkeun WiFi, bluetooth sareng fungsi Handoff. Boh alat ieu tiasa ngabagi sambungan internét anjeun.
  • Para dipaké ku kabel USB anjeun pasti nampi pilihan "Percanten kana komputer ieu"

Ngaktipkeun Sidecar

Upami anjeun nyumponan sadaya sarat sareng ngapdét alat pikeun versi pangénggalna, anjeun moal kedah ngalakukeun nanaon pikeun ngagunakeun Sidecar sareng Mac sareng iPad anjeun. Tingali di palang luhur pikeun ikon AirPlay. Upami anjeun henteu mendakan, lebetkeun preferensi sistem sareng dina menu layar aktipkeun pilihan «Témbongkeun pilihan duplikasi anu aya dina bilah menu». Ngaklik ikon anu dimaksud kedah némbongan alat-alat anu cocog sareng layar Mac anjeun (Apple TV. IPad) janten pilih iPad anu anjeun badé kirimkeun desktop kadua anjeun.

Saatos sadetik dimana layar bakal hurung Urang bakal gaduh iPad kami nunjukkeun desktop anu urang ngagaduhan dina Mac. Ikon klasik bakal diganti ku desktop, bar ménu macOS, sareng kami bakal tiasa ngalih nganggo mouse urang ngalangkungan éta. Penting pikeun leres ngonpigurasi posisi layar tambahan anu disayogikeun ku iPad urang sahingga navigasi leres.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu aya dina tulisan, iPad kuring aya di handapeun iMac, di kénca, sareng ieu kumaha kuring kedah ngonpigurasikeunana dina pilihan anu ditawarkeun ku macOS ka kuring, sahingga navigasi ngalangkungan kadua méja logis sareng cairan. Ku cara ieu kuring moal gélo milari panah beurit, atanapi nyobian mindahkeun jandéla tina hiji méja ka desktop anu sanés. Éta detil anu penting pisan anu seueur gumantung kana naha pangalaman anjeun sareng Sidecar saé atanapi henteu. Kami ngagaduhan ménu ieu dina preferensi sistem, dina bagian Layar.

Ngadalikeun Mac kuring dina dua monitor

Kuring parantos gaduh dua monitor anu damel sampurna dina Mac kuring. Pangalaman pangguna anu saé pisan sacara nirkabel, anu paling raoseun, sareng ngalangkungan kabel, sanaos leres yén ngagunakeun jaringan WiFi kadang anjeun perhatoskeun "lag" transitory alit anu bakal gumantung seuseueurna jaringan WiFi anjeun sareng overload komputer anjeun. Upami anjeun hoyong reliabilitas 100% sareng ogé henteu béak batré dina iPad anjeun, anggo kabel USB sareng sadayana bakal lancar.

Ngalirkeun jandéla ka layar luar tiasa dilakukeun ku sababaraha cara. Anu panggancangna nyaéta pencét jeung tahan tombol héjo dina jandéla tur pilih "Transfer ka iPad", atanapi anjeun tiasa nyéred jandéla kana desktop sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo na. Hal anu sami bakal dilakukeun tapi tibalik, pikeun ngahanca jandéla dina Mac anjeun.

Salian ti ngagunakeun mouse sareng keyboard Mac anjeun pikeun mindahkeun desktop iPad, anjeun gaduh toolbar opsional anu tiasa anjeun toél ku ramo, sareng anjeun ogé tiasa ngagulung nganggo dua ramo dina halaman wéb. Aya sababaraha gerakan sapuan anu tiasa anjeun anggo dina iPad sareng anu kedah dipikanyaho.

  • Gulung: gesek ku dua ramo.
  • Salin: ciwit ku ngahijikeun tilu ramo.
  • Potong: ciwit tilu ramo babarengan dua kali.
  • Témpél: ciwit tilu ramo.
  • Candak: gesek kénca ku tilu ramo atanapi ketok dua kali ku tilu ramo.
  • Ngadamel deui: gesek ka katuhu ku tilu ramo.

Salaku tambahan anjeun ogé tiasa nganggo Apple Pencil pikeun mindahkeun unsur, anjeun bahkan tiasa "tap dua kali" dina pensil Apple saolah-olah anjeun nganggo éta dina iPad anjeun (ngan ukur dina modél generasi kadua), sareng Upami aplikasi na kompatibel, sapertos anu kuring tampilkeun dina pidéo sareng Pixelmator, anjeun tiasa nganggo iPad anjeun pikeun ngadamel gambar atanapi nyerat dina Mac anjeun siga anu tablet grafis. Fungsi anu matak ngajalajah sabab anjeun pasti bakal kaluar pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.