Kumaha carana ngahurungkeun larangan Apple TV + dina macOS

Apple TV +

Kayaning alat ios, dina macOS urang ogé tiasa ngaktipkeun larangan atanapi kontrol parental dina aplikasi Apple TV. Ieu ngandung harti yén bapa, indung atanapi wali tiasa ngawatesan ku umur program TV anu béda-béda anu tiasan nonton dina Apple TV + di jero Mac sareng ogé ngaktipkeun atanapi mareuman pilihan pameseran atanapi langganan budak leutik.

Ayeuna gampang pikeun netepkeun wates anu pang alitna di bumi sareng penting pikeun nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeunana. Kalayan larangan ieu, hiji-hijina hal anu urang lakukeun nyaéta ngawatesan aksés kana eusi anu tiasa ditingali ku budak leutik sareng ku cara kieu tambahkeun panyalindungan anu bakal nyingkahan masalah sareng visualisasi eusi eksplisit, telenges atanapi anu sami salian ti ngajauhan pameseran anu teu pantes.

Éta sigana mah rumit pisan pikeun ngonpigurasikeun sadayana ieu dina Mac dina aplikasi Apple TV +, tapi henteu aya anu jauh tina bebeneran. Sakali aplikasi Apple TV + kabuka, urang kedah langsung ka bagian Preferensi dina menu TV. Sateuacan némpél naon waé, kedah jelas yén urang tiasa teras ngarobih naon anu kami modifikasi nganggo kecap akses anu kami pilih, janten kami moal ngagaduhan masalah dina ngéditna saatos waktos murangkalih ageung.

Kadali indung

Dina bagian "Watesan" urang mendakan sagala rupa anu tiasa urang ngarobih. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar layar di luhur, kami ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun budak leutik anu dijaga sareng urang ngan saukur kedah ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun naon anu dipikaresep ku kami. Urang ogé tiasa muka turun-handap pikeun nembongkeun eusi pilem sareng acara TV ku umur, ayeuna urang gaduh sakedik kontén dina Apple TV + tapi kamungkinan ieu ningkat sareng langkung saé upami aya larangan-larangan ti mimiti. Sakali kami réngsé urang ngan nutup padlock di handap sareng nambihan kecap akses.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.