Kumaha carana ngaktipkeun Split View dina Mission Control di OS X El Capitan

Kadali Pamisah-misi-0

Salah sahiji fitur anu paling sering dikoméntaran sareng anu tungtungna ngajantenkeun OS X El Capitan sareng alat ios tinangtos, nyaéta kamungkinan ngabagi layar sareng dua aplikasi ukuran pinuh. Ieu ngahontal yén produktivitas dikali dua kusabab urang tiasa berinteraksi sareng kadua aplikasi dina waktos anu sami, tiasa parios contona mail nalika ngotéktak sareng Safari.

Ieu mangrupikeun hal anu ampir urang tiasa anggap penting pikeun tugas-tugas anu tangtu sapertos nyandak catetan, maca berita bari mariksa akun Twitter anjeun sareng teras sareng tindakan anu sanés. El Capitan gaduh dorongan produktivitas anu saé anu matak ngamudahkeun sareng pikaresepeun ngajalankeun dua aplikasi sisi-sisi dina modeu layar pinuh asli OS X.

Splitview-problems-fix-0

Modeu Split View salaku urang parantos ngajelaskeun dina postingan anu sanés, diaktipkeun ku nyeret unggal aplikasi dina saban gigir layar sareng ku mencét tombol héjo di beulah kénca luhur jandéla, engké pilih aplikasi séjén anu adaptasi sareng satengah layar anu sanés

Nanging, pikeun pangguna "pendatang" kana OS X, langkung-langkung upami éta asalna tina Windows 7 biasa ngeklik sareng nyeret jandéla ka gigir pikeun adaptasi, éta tiasa rada ngabingungkeun. Untungna di El Capitan urang tiasa ngaktipkeunana ku cara anu langkung alami ti Mission Control.

Hal anu mimiti nyaéta pikeun ngaktipkeun ieu fitur anu urang bakal mendakan di Dock aplikasi, dina folder atanapi upami urang aktipkeun tina preferensi sistem, urang kedah nyeret opat jari dina trackpad ka luhur.

Kadali Pamisah-misi-1

Ieu bakal ngajantenkeun urang ningali jandéla aplikasi anu sanés aktip dina waktos éta. Kantun ku nyeret jandela aplikasi kami hoyong ka luhur, éta bakal napel na luhur saolah-olah éta desktop anu sanés, dina waktos éta upami urang nyéred jandéla sanésna di luhur éta bakal ngabagi kana dua, sacara otomatis ngaktipkeun Split View.

Kadali Pamisah-misi-2

 

Sakumaha anjeun tiasa tingali, cara anu langkung alami sareng saderhana pikeun ngaktipkeun pilihan anu kapaké ieu dina sistem.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.