Kumaha nganonaktipkeun kotak dialog Java anu ngaganggu dina OS X

Java SE6-dialog box-el capitan-jawa-0

Kotak dialog Java ieu anu muncul sacara acak, sakapeung nalika urang ngajalankeun aplikasi anu meryogikeunana sareng kadang tanpa laksanakeun tindakan khusus, nunjukkeun yén urang ngagaduhan masalah kaamanan sabab nunjukkeun yén éta mangrupikeun versi warisan ti Java SE 6 runtime, ngan ukur nyéépkeun dua pilihan, nyaéta, nampi atanapi "Langkung seueur info" anu ngarahkeun kami ka halaman wéb pangrojong anu henteu jelas sabab éta parantos nembongan.

Seueur pangguna parantos masang paket anu tiasa diunduh ieu ngaklik dina tautan ieu, tapi numutkeun naon anu aranjeunna nyarios saatos sababaraha minggu éta muncul deui tanpa alesan, janten masalah anu rada ngaganggu.

Java SE6-dialog box-el capitan-jawa-1

Pokokna, warta anu hadé nyaéta urang tiasa maliré ku ngaklik OK, anu goréng nyaéta sakapeung éta pisan ngaganggu sareng maksa malahan ngaganggu. Hanjakalna Apple henteu nyayogikeun cara naon waé pikeun nganonaktipkeunana tapi sahenteuna ngajantenkeun unduhan éta sayogi tina tautan anu kuring sebatkeun tadi.

Upami, sanaos paketna dipasang, pesen ieu teras-terasan "bolos" urang tiasa nyobian sababaraha hal sateuacan nyerah.

Pariksa Pamaké sareng Grup dina preferensi sistem, dimana kami bakal milih pangguna kami sareng kami bakal ngeklik barang ngamimitian, di dieu pastina bakal naros kami kecap konci administrator pikeun ngarobih ku cara muka gembok di belah kénca handap dina jandéla anu sami. Upami urang ningali aplikasi anu anéh atanapi anu henteu kami anggo, langkung gampang pikeun mareumanana supados henteu dimuat dina mimiti sistem.

Hal sanés anu urang tiasa nyobian nyaéta mariksa daemon atanapi prosés latar sareng plug-in pikeun ningali aya salah sahiji anu nyababkeun ieu. Kami bakal muka masing-masing jalur ieu ku nyalin sareng nempelkeunana dina Finder (Shift + CMD + G) pikeun muka kotak "Go to Folder".

/ Perpustakaan / LaunchAgents
/ Perpustakaan / LaunchDaemons
/ Perpustakaan / Internet Plug-In

Di dieu urang bakal ningali file anu parantos lami aya sareng éta bisa ngabalukarkeun ieuSanaos kitu, upami anjeun henteu yakin file mana anu kedah dipupus, langkung saé henteu dilakukeun. Akhirna, aya ogé kamungkinan pikeun terang aplikasi mana anu nganggo modul Java ku paréntah ieu ngalangkungan terminal:

manggih / Aplikasi -ype d -name * .app -prune -exec sh -c 'ls -R "$ 1" | grep -q \ .jar \ $ '{} {} \; -cetak

Anu sahenteuna bakal masihan urang ideu pikeun jalma anu tiasa ngaganggu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, teu aya solusi konkrit pikeun masing-masing kasus, tapi ku nuturkeun tips ieu sahenteuna anjeun tiasa milarian masalah anjeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.