Kumaha ngarobah ukuran ikon desktop dina macOS

Apple parantos kantos dicirikeun ku nawiskeun sajumlah seueur pilihan kustomisasi nalika ngonpigurasikeun alat-alat urang upami urang ngagaduhan masalah visi. Dina pilihan kustomisasi, macOS ngamungkinkeun urang ngagedekeun atanapi ngirangan ukuran ikon anu ditampilkeun dina desktop komputer urang

Ningkatkeun atanapi ngirangan ukuran ikon desktop dina komputer urang tiasa ngabantosan urang pikeun nempatkeun langkung seueur barang dina desktop (ngirangan ukuranana) atanapi ngan saukur ngagedekeun ukuranana supados langkung ningali nami sareng bagian tina konténna. Prosés ieu saderhana pisan sareng ti Abdi ti Mac kami nunjukkeun kumaha urang tiasa ngalaksanakeunana.

Sakitu kanggo ngagedekeun pikeun ngirangan ukuran ikon tina desktop kami, kami kedah nempatkeun diri dimana waé sareng mencét kana tombol beurit katuhu atanapi pencét ku dua ramo dina trackpad.

Teras, pencét dina Tampilkeun pilihan tampilan. Dina ménu anu dipidangkeun di handap ieu, urang tingali yén ukuran ikon standar nyaéta 64 × 64 titik. Upami urang badé ngagedéan atanapi ngirangan ukuran ikonna, urang kedah ngagésér palang ka kénca, upami urang hoyong ngajantenkeun langkung alit, atanapi ka katuhu, upami urang hoyong ngajantenkeun langkung ageung.

Pilihan salajengna ngamungkinkeun urang set file space on desktop grid, ku cara ieu urang tiasa ngagedékeun atanapi ngirangan jarak antara file. Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngagedéan ukuran téks file dina desktop kami ogé ngarobih posisi labél file.

Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang nunjukkeun sawangan gambar leutik file ieu, babarengan sareng detil file, cocog pikeun nalika kami gaduh diréktori atanapi seueur gambar dina desktop Mac kami. Sakali kami parantos ngadamel sadaya parobihan anu dipikahoyong, urang nutupkeun jandéla. Unggal urang perobihan, éta bakal langsung dipajang dina desktop.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.