Kumaha ngarobih basa dina "tulisan leungeun" dina Apple Watch

Unggal pangguna anu gaduh Apple Watch terang yén aranjeunna tiasa bales pesen téks atanapi nyerat dina nonton nganggo pilihan "tulisan leungeun" sareng ieu ngamungkinkeun anjeun janten langkung lincah dina sababaraha waktos. Pribadi kuring nganggo nalika kuring henteu kedah nyerat teuing téks sareng utamina nalika kuring henteu gancang réspon anu diperlukeun pikeun ngajawab.

Pondokna, éta mangrupikeun pilihan anu menarik pikeun ngajawab tanpa kedah miceun iPhone tina saku, dompet, ransel, sareng sajabana. Dina kasempetan ieu, anu seueur pangguna henteu terang nyaéta anjeun tiasa ngarobih bahasa tina fungsi ieu pikeun adaptasi kana tulisan anjeun sareng yén éta henteu ngabenerkeun téks na sacara otomatis, Éta saderhana sareng éta dilakukeun tina pilihan anu sami sareng dina waktos anu sami nyerat.

Kumaha kuring ngarobih basana?

Nya, éta saderhana pisan, sareng sakumaha ceuk kuring di luhur, éta ngeunaan ngarobih basa pas dina nyerat pesen.

  • Nalika tombol "Tulisan Tangan" nembongan, pencét pageuh dina layar pikeun ngaktipkeun ménu 3D Touch
  • Kami gaduh opat pilihan sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu

  • Ayeuna anjeun kedah pencét dina pilihan «Pilih basa»
  • Kami milih hiji tina daptar sareng anjeun parantos siap nyerat

Upami bahasa anjeun henteu muncul dina daptar anu sayogi, tong hariwang, anjeun tiasa nambihan langsung tina iPhone ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu: Setelan> Umum> Keyboard> Keyboard> Tambahkeun kibor anyar. Ayeuna anjeun bakal nambihan bahasa nalika rék nyerat dina jam tangan ku tangan, anjeun tiasa ngalaksanakeunana tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.