Kumaha ngarobih font sareng ukuran na dina Surat kanggo OS X

sipat-mail

El ukuran font standar dina Aplikasi surat pikeun OS X éta ukuran 12 kanggo email sareng pesen anu kurang gaya, anu condong janten seuseueurna waktos urang nampi email. Upami anjeun mikir yén ukuran font ieu mangrupikeun hal anu leutik pikeun anjeun sareng anjeun badé ngarobihna, anjeun kedah neraskeun maca tulisan ieu.

Cara pikeun ngarobih aspék ieu tina font anu dianggo pikeun nembongkeun email pisan saderhana sareng sanés ngan saukur tiasa ngarobah ukuran font pikeun eusi email éta nyalira, tapi ogé pikeun komponén anu sanés tina pesen email, kalebet anu ngirim, anu nampi, subjek, bahkan daptar pesen.

Leres enya, dinten ayeuna kuring hudang sareng ngaraos peryogi tinker sakedik dina preferensi aplikasi Mail, sabab kuring parantos perhatoskeun yén surat anu ditampiling emailna sakedik. Naha aya cara pikeun ngarobih aspek ieu surat Surat? Nya, kanyataanna urang henteu ngan ukur bakal tiasa ngarobih ukuran font anu parantos disetél ku Apple sacara standar, tapi urang ogé bakal tiasa ngarobih jinis font anu dianggo.

font-mail

robih font sareng ukuran na

Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan kedah muka aplikasi Mail, pilih sareng muka email anu eusina téks teras angkat ka bilah ménu luhur, pencét dina kecap Surat sareng engké di drop-down kami milih Tanya. Jandéla otomatis bakal nembongan dina layar dimana urang kedah pencét tab Jenis sareng Kelir, anu mangrupikeun tempat dimana kami ngagaduhan sadaya pilihan anu tiasa kami atur supados tampilan email anu kami tampi benten.

buktina-of-mail

Urang tiasa ngarobih ukuran, fontna ogé warna anu kami hoyong tingkat réspon anu béda anu dikirimkeun sareng anu dihubungkeun sareng email utama. Pondokna, upami anjeun henteu terang yén anjeun tiasa ngarobih aspék ieu tina aplikasi Mail sareng anjeun pikir yén ukuran font 12 sanés anjeun, turun damel sareng tinggalkeun Surat anu ngonpigurasi pikeun kabutuhan anjeun ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Kumaha kuring ngaturana supados sacara standar nalika kuring nyerat email éta mangrupikeun font sareng warna?

  2.   Juan Carlos cenahna

    Parobihanana henteu dirobah ku kuring, naha anjeun tiasa nyaritakeun alesanana?
    Hatur nuhun.

  3.   KANGGO DAMANG cenahna

    Salam ka kuring, éta dirobih dina hiji tim sareng sanés anu sanésna naon anu kuring tiasa lakukeun?

  4.   c.jimenezheras@gmail.com cenahna

    HALO;)
    Bisi kuring ... upami anjeun ngantep kuring milih font sareng ukuran, tapi «warna» henteu ...; (

  5.   maria agustina celatto cenahna

    Éta henteu masihan kuring pilihan pikeun ngarobihna, katingalina kuring tanpa tiasa pencét pikeun ngarobih surat éta

  6.   Lucy cenahna

    naon font standar mail? Abdi hoyong ngantepkeun sapertos éta sareng kuring henteu tiasa