Kumaha ngarobih jandela anu ditampilkeun nalika muka Finder

Logo Panimu

Pasti seueur anu hadir parantos terang pilihan ieu anu Finder nawiskeun kami pikeun nempatkeun folder atanapi disk anu urang hoyong Finder dibuka nalika urang ngaksésna. Logikana seueur anu henteu terang kamungkinan ieu sareng anu ditingali file «Anyar» dina halaman kahiji nalika urang muka Finder.

Éta sababna dinten ayeuna anu bakal kami tunjukkeun mangrupikeun pilihan anu saderhana sareng pikaresepeun anu pangguna Mac kedah muka folder, disk atanapi naon anu urang pikahoyong ngan muka Finder. Maka urang tiasa napigasi di jerona atanapi bahkan muka tab anu sanés kalayan langkung seueur folder, iCloud Drive atanapi disk éksternal atanapi internal Mac.

Preferensi Panimu

Anu kedah urang lakukeun pisan saderhana sareng pastina anjeun ngagaduhan pilihan ieu dirobih sateuacan masang macOS Catalina anyar atanapi sistem operasi anu anjeun gaduh dina Mac anjeun ti mimiti, tapi nalika ngalakukeun instalasi anu bersih konfigurasi kami dileungitkeun, janten hayu urang tingali kumaha ngarobih jandela awal ditampilkeun nalika muka Finder.

Pikeun ieu éta saderhana muka Panimu, aksés kana Karesep pamilarian di luhur (gigireun apel dina taskbar) sareng di umum buka turun-handap anu némbongan di belah katuhu handap tempat éta nyatakeun: "The Finder windows windows show" teras nempatkeun naon anu urang pikahoyong. Ti waktos éta unggal-unggal urang muka Finder kanggo naon waé, folder, disk, iCloud atanapi naon waé anu urang lebetkeun kana drop-down éta bakal muncul. Gampang, gancang sareng saderhana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy Imac cenahna

    Nya, kuring parantos nyetél sapertos kitu supados kuring sok muka folder unduhan sareng éta ogé muka jandéla anu sanés ku OneDrive, abdi henteu terang kunaon?

  2.   Ismael cenahna

    Sanaos aya dina gambar, éta sok muka kuring pikeun unduhan, naha? hatur nuhun

  3.   Ismael cenahna

    sareng abdi hartosna nalika kuring nutupkeunana sacara lengkep, sanés upami kuring muka jandéla anu énggal, aya enya, tapi upami kuring nutup sareng muka normal éta dibuka ku unduhan sareng kuring gaduh gambar.