Kumaha ngarobih nami AirTags anjeun

AirTags

Salah sahiji pilihan anu urang sayogi nalika urang mésér sababaraha AirTags nyaéta robih nami na atanapi tambihan naon anu dipikahoyong. Dina pengertian ieu, sigana mah sapertos tugas rumit tapi teu aya anu jauh tina bebeneran.

Pikeun ngarobih nami alat kami kami ngan saukur kedah gaduh paranti parantos dipasang sareng iPhone sareng teras buka aplikasi Pilarian pikeun ngaksés AirTags kami. Kami badé nunjukkeun kumaha éta dilakukeun.

Ganti ngaran AirTag

Jelas anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah tapi éta henteu rumit pisan sareng saha waé tiasa ngalaksanakeun prosés ieu nganggo nami anu aranjeunna hoyong tampil dina iPhone nalika urang milari. Nyaéta, upami urang ngagaduhan alat dina saku ransel anu urang ngangkut MacBook anu dipikacinta, urang tiasa nyebatna "ransel" atanapi "MacBook" tambihan emoji atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong. Pikeun ieu urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi Find teras pencét tab Objects
  2. Pencét dina AirTag anu namina atanapi emoji anu anjeun badé robih
  3. Urang turun teras pencét kana Ganti nami obyék
  4. Kami milih nami tina daptar atanapi milih nami Adat langsung
  5. Kami nyerat nami khusus pikeun AirTag sareng pilih emoji upami urang hoyong
  6. Pencét OKÉ sareng anjeun parantos réngsé

Ku cara saderhana ieu kami parantos ngagentos nami kana AirTags kami sareng ayeuna langkung gampang pikeun ngaidentipikasi nalika urang muka aplikasi Pilarian sareng kami ngagaduhan sababaraha alat anu aya disingkronkeun. Éta mangrupikeun padamel anu saleresna saderhana pikeun dilaksanakeun sareng tiasa manpaat pisan pikeun gancang ngaidentipikasi alatna, janten kami nyarankeun nambihan nami khusus kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.