Kumaha ngaunduh pidéo YouTube dina Mac tanpa aya program

Seueur anjeun, khususna anu énggal dina OS X, panginten janten panasaran kumaha ngaunduh pidéo YouTube éta anu dipikaresep pisan ku anjeun. Dinten ieu kami masihan anjeun sababaraha solusi.

Savefrom.net unduh pidéo YouTube

Tina wéb savefrom.net Urang tiasa ngaunduh pidéo YouTube tanpa masang program naon waé Tapi ke heula, hayu urang mimitian ku trik anu saderhana sareng gampang ieu. Nalika kami aya dina halaman pidéo anu kami hoyong unduh, kantun ganti "Http: // www" ku "H.H":

Unduh Pidéo YouTube 1

Unduh Pidéo YouTube 2

Sareng éta bakal ngarahkeun kami ka halaman savefrom.net Ayeuna kalayan pidéo siap diunduh dina MP4 sabab éta tina Mac, tapi urang tiasa milih format anu dipikahoyong, bahkan ngan ukur audio.

Unduh Pidéo YouTube 3

[ngabagi]

Cara séjén pikeun ngaunduh pidéo YouTube nyaéta ku nyalin URL pidéo anu dimaksud, langsung ka wéb savefrom.net, témpél kana kotak anu bakal dipendakan, pencét Undeur sareng pilih pormat anu dipikahoyong.

Unduh Pidéo YouTube 4

Tapi meureun pilihan panggancangna sareng panggampangna sadayana pikeun ngaunduh pidéo tina YouTube atanapi situs sanés nyaéta masang plugin SaveFrom.net pikeun Safari ti di dieu.

Sakali diunduh, urang pasang sareng éta bakal tetep salaku ikon leutik di gigir bar teangan Safari. Nalika urang ningali pidéo dina YouTube anu urang hoyong unduh, kami ngan ukur kedah mencét kana ikon éta sareng pilih «Unduh tina halaman ayeuna». Éta otomatis bakal nyandak urang ka kaca savefrom.net dimana anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina format anu dipikahoyong pikeun ngamimitian unduhan.

Unduh Pidéo YouTube 5

BajaTube.net, pilihan sanés tanpa peryogi program

Sarua pisan sareng anu sateuacanna nyaéta situs bajatube.net. Gawéna sami sareng pilihan kadua savefrom.netnyaéta mangrupikeun unduh pidéo YouTube salin URL, hayu bajatube.net, urang témpél dina kotak teras pencét «Unduh pidéo«. Dina halaman salajengna kami kedah turun sakedik sareng kami bakal ningali tautan unduhan numutkeun format anu dipikahoyong, kami pencét katuhu dina salah sahiji, kami milih «Unduh file anu dikaitkeun salaku»Sareng unduhan dimimitian.

Unduh Pidéo YouTube 6

Naon anu anjeun pikirkeun? Pilihan naon anu anjeun paling resep? Naha anjeun terang cara séjén pikeun ngaunduh pidéo YouTube dina Mac tanpa kedah peryogi aplikasi? Béjakeun ka kami dina koméntar sareng upami anjeun milari solusi entong hilap pikeun milarian pandangan kami kategori tutorial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.