Kumaha cara ngekspor data tina aplikasi Kaséhatan

Gumantung kana aplikasi atanapi alat anu anjeun anggo pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kasihatan anjeun, aplikasi kasehatan ti iPhone anjeun tiasa ngalacak pangukuran awak, kabugaran, nutrisi, kaséhatan réproduktif, bobo sareng seueur deui. Mangrupikeun metode anu saé pikeun kéngingkeun tinjauan tingkat aktivitas sareng kaséhatan awak urang sacara umum.

Ékspor data Kaséhatan anjeun

Kalayan menu kalénder urang tiasa milih dinten naon waé sareng ningali statistik anu diatur di handap. Sareng sajabina, urang ogé tiasa ngekspor sadaya data éta tina aplikasi Kaséhatan, boh pikeun dibagi sareng pelatih pribadi atanapi ka dokter. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana.

Mimiti, muka aplikasi kasehatan, pilih tab "Data Kaséhatan" dina ménu handap, pilih "Sadayana" dina luhur daptar. Ayeuna, aranjeunna henteu tiasa ekspor tipena béda data masing-masing, éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngekspor sadayana.

IMG_8534

Ayeuna, di belah katuhu luhur layar, pencét ikon «Bagikeun».

IMG_8535

Dina ménu anu bakal muncul, pencét «Ékspor», sareng prosés na bakal dimimitian. Dina layar anjeun bakal ningali jandela anu gaduh legenda "Ékspor data kaséhatan", sigana bakal rada lami janten sing sabar.

IMG_8536

IMG_8537

Akhirna, pilih cara anu anjeun pikahoyong ékspor data Kaséhatan: anjeun tiasa nyimpen file .zip anu didamel di DropBox, kirimkeun ku Mail, ku pesen, sareng sajabina.

IMG_8538

Salaku tambahan, aya ogé aplikasi anu disebut QS Access sareng Importer Kaséhatan dimana batur sapagawean kami Manu ngawartoskeun kami sadaya rahasia na di dieu sareng éta ogé ngalayanan pas pikeun ékspor data Kaséhatan teras tiasa miceun aranjeunna dina iPhone anyar.

Entong hilap éta dina bagian kami Tutorials Anjeun tiasa nganggo tip seueur tip sareng trik pikeun sadaya alat, alat sareng jasa Apple.

Ku jalan kitu, anjeun henteu acan ngupingkeun episode 18 tina Apple Talkings? Podcast Applelised.

SUMBER | iPhone Kahirupan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oscar pérés cenahna

    Teu aya aplikasi pikeun data éta anu tiasa ditransferkeun kana Mac kuring sahingga ngagaduhanana di komputer dina komputer kuring.