Kumaha ningali ikon pikeun hard drive anjeun sareng drive éksternal dina desktop Mac anjeun

osx-yosemite-ikon

Salah sahiji pilihan anu kami sayogi dina OS X nyaéta ningali ikon hard drive internal sareng éksternal kami, cakram CD, cakram DVD, iPod atanapi server éksternal dina desktop kami sepanjang waktos. Pilihan ieu parantos lami ditambihan, khususna dina OS X Lion nalika Apple asli ngaleungitkeun pandangan ikon ieu pikeun tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeunana numutkeun kahoyong urang.

Unggal waktos urang mulangkeun Mac urang ti mimiti ménu ieu menu mulih deui ka kaayaan awalna, nyaéta, euweuh ikon. Pikeun ngaktipkeun deui ikon pikeun disk sareng anu sanés dina desktop urang kedah langsung ngaksés Preferensi Finder sareng parios kotakna.

Ieu gampang dilaksanakeun sareng kuring yakin seueur anjeun anu parantos terang, tapi tiasa dianggo pikeun seueur pangguna anu parantos nganggo OS X sakedap. peluncuran iMac anyar Pasti langkung ti hiji bakal ngamimitian ngarobih PC sareng ngalih kana Mac, janten tutorial saderhana ieu pasti bakal ngabantosan aranjeunna dina parobihan. Pikeun ngaktipkeun ikon cakram kami, kami ngaksésna Preferensi Panimu - Umum sareng kami milih barang anu urang hoyong tampil dina desktop kami dina modeu ikon:

ikon-disk

Kalayan ieu urang tiasa tingali ikon pikeun hard drive anjeun sareng drive éksternal dina Desktop nalika aranjeunna nyambung ka Mac urang sareng kami parantos milih tina menu Finder. Upami ku alesan naon waé kami henteu hoyong ikon-na ditingalikeun, urang pupus centang opsi deui sareng éta waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ramiro cenahna

    Hatur nuhun pisan! éta digawé sampurna di Sierra.