Kumaha carana nyandak gambar JPG asli dina OS X

Upami anjeun henteu acan ngalakukeun parobihan kana Mac anjeun, anjeun panginten anjeun tiasa merhatoskeun nalika anjeun ngalakukeun Potret layar ieu sacara otomatis disimpen dina png format tapi panginten anjeun hoyong éta dilakukeun dina jpg diantarana sabab jalan éta gambar beuratna kurang. Ngarobih parobihan ieu sareng ayeuna ti ayeuna sadaya gambar layar anjeun disimpen dina format jpg gampil pisan sareng dinten ayeuna urang bakal nyaritakeun kumaha carana ngalaksanakeunana.

Ti PNG ka jpg dina tangkapan layar anjeun

Jieun Potret layar Dina OS X leres pisan saderhana, cukup pencét pintasan keyboard CMD + SHIFT + 3 kanggo moto layar komputer sadayana, atanapi CMD + SHIFT + 4 kanggo milih persis mana bagian layar anu urang hoyong candak sahingga henteu kedah ngadamel motong engké. Otomatis nyarios Potret layar Éta disimpen dina desktop kami (kacuali anjeun parantos ngarobih ieu) sareng dina format PNG. Ngan anu terakhir ieu anu bakal kami modifikasi tina mulai ti ayeuna Potret layar anu urang lakukeun dina OS X sacara otomatis disimpen dina format jpg kumargi format ieu langkung dikomprés, beuratna kirang sareng kusabab éta bakal langkung seueur manpaatna khususna nalika unggah gambar ka blog urang. Kualitas gambarna rada handap, tapi teu pati berharga pikeun panggunaan anu biasana urang pasihkeun pikeun néwak.

Supados urang Potret layar disimpen dina format jpg:

  • Buka Terminal, milarian anu hadé sorotan boh ngalangkungan Mac's Launchpad anjeun.
  • Salin sareng tinggalkeun garis téks ieu: standar nulis com.apple.screencapture tipe jpg
  • Tutup jandela Terminal.
  • Balikan deui Mac anjeun kanggo parobihanna tiasa diterapkeun.

Screenshot 2015-11-17 jam 17.02.53


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.