Kumaha cara ngadamel perpustakaan anyar dina aplikasi Poto

nyieun perpustakaan poto mac

Saatos kasuksésan Mac OS X Yosemite App 'Photos' anyar, kuring hoyong nunjukkeun anjeun tutorial alit nyieun perpustakaan (perpustakaan poto) gancang. Sadaya ieu salaku kauntungan pikeun gaduh sadayana poto anjeun katalog, ku albeum, dimana anjeun ngagaduhan kahirupan pribadi dina hiji sisi, sareng padamelan anjeun di sisi anu sanés.

Lengkah 1:  nutup aplikasi Poto.

Lengkah 2: Tahan konci na Pilihan (⌥)  dipencet (dina jandela keyboard tahan Konci ALT) teras pencét dina aplikasi poto dina darmaga anjeun.

perpustakaan poto mac

Lengkah 3: Pencét 'Nyiptakeun anyar ...'

Lengkah 4: En 'Simpen salaku' urang tiasa nempatkeun nami anu dipikahoyong kana perpustakaan poto urang. Anjeun tiasa ogé ngarobih lokasi perpustakaan ieu ku nyaluyukeun 'Lokasi', sajaba ti nempatkeun labél anu dipikahoyong.

Lengkah 5: Sakali anjeun wareg ku nami perpustakaan sareng lokasi anjeun, pencét 'Pikeun nampa'.

Lengkah 6: Pikeun ngaganti antara perpustakaan poto, buka folder 'Gambar' sareng pencét dua kali dina perpustakaan anu anjeun anggo. Anjeun tiasa ogé ngajaga (⌥) konci Tombol keyboard Mac (dina keyboard Windows tahan dina Konci ALT), sareng pencét aplikasi Poto dina dok, teras pencét 'Pilih Photo Library' saatos milih perpustakaan tina daptar. Anjeun tiasa nganggo 'Perpustakaan poto sanésna'pikeun milarian perpustakaan anu aya di tempat sanés anu teu némbongan.

Anjeun ngan ukur tiasa gaduh hiji perpustakaan muka iraha waé. Upami anjeun nyobian muka perpustakaan anu sanés, sedengkeun perpustakaan anu sanésna muka deui, perpustakaan anu sanésna bakal ditutup sateuacan perpustakaan kadua dibuka.

Naha anjeun nganggo sababaraha perpustakaan dina aplikasi Poto anjeun? Sigana mah éta gampang pisan sareng éta tiasa ngabantosan anjeun pisan, pikeun ngatur sadaya poto anjeun diatur. Salam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani G. cenahna

    Abdi henteu resep kénéh kana aplikasi Poto. Nalika kuring nyandak poto sareng iPhone éta némbongan dina Poto Kuring dina Streaming sareng kuring henteu terang naha éta ditambihan atanapi henteu sareng nalika kuring nyambungkeun iPhone kana iMac sareng ngimporna sababaraha kali katingali diulang. Sareng pilihan kanggo nunjukkeun dina anu mendakan henteu nembongan nalika anjeun ngimpor poto.
    Kuring ogé henteu resep éta henteu ngantep anjeun milih folder dimana nyimpen file poto nalika ngimpor sareng éta "dirujuk".

  2.   mariano martín cenahna

    Abdi henteu tiasa lebet kana tempat poto dipoto kajabi dicandak nganggo kaméra anu gaduh GPS. Naon solusina?

  3.   Adikor cenahna

    Kusabab aranjeunna ngarobah program anu tiasa dianggo sacara luar biasa. Naon sababna parobahan anu teu masuk akal ieu?

  4.   Kike cenahna

    Teu ogé anjeun tiasa nyumputkeun poto, sadaya poto anu disumputkeun kuring ditingalikeun, teu aya cara pikeun nyiptakeun kajadian anyar, nempatkeun poto dina acara anu béda sareng teu aya cara pikeun milah poto dumasar nami

    1.    mariano martín cenahna

      Gélo, kuring milah-milah raray dina urutan abjad nyeret hiji-hiji sareng kuring parantos langkung ti 600 rupa anu dikenalkeun. Di sisi anu sanésna, anu anjeun nempatkeun dina tempat anu munggaran nembongan dina ukuran anu teu langkung ageung sareng henteu saimbang tibatan sésana. Dina iPhoto hal-hal ieu dilakukeun sacara otomatis. Dina waktos ayeuna, sanés ngan ukur kuring henteu mendakan paningkatan, tapi program alit anu anyar sigana kuring bencana total.

  5.   Fran cenahna

    Di momen sareng saatos kaleungitan sababaraha jam ti saprak kuring dipasang, sigana mah sapertos sampah nyata.

  6.   xavi cenahna

    naon anu kedah dilebetkeun atanapi diklasifikasikeun ngalangkungan kajadian parantos ngaleungit, sial dimana imporna, vufffffff kuring teraskeun sareng iphoto

  7.   Juan Lanas cenahna

    Pokokna, ayeuna kuring muka iphoto, ngékspor sadaya anu kuring kapaksa pikeun hard drive sareng mimitian deui sapertos anu dilakukeun ku windows, kalayan hurup sakedik.

    Kalayan "Poto" ékspor mangrupikeun huru-hara. Kuring parantos nyobian sapertos biasa di iphoto pikeun ngekspor poto sareng nyimpenna dina folder anu misah nganggo nami kajadian sareng mustahil.

    Malah moal ngabéjaan ku palang kamajuan kumaha éksporna.

    Kuring nyimpen perpustakaan kuring sacara teratur kana folder sareng iPhoto nalika kuring tiasa sareng balik kana folder saumur hirup.

  8.   Joaquín cenahna

    Salam. Abdi gaduh patarosan. Kuring parantos nyingkronkeun pidéo sareng poto tina iphone, ipad sareng macbook dina perpustakaan macbook. Éta 110gb sareng Abdi hoyong ngalih kana hard drive pikeun ngosongkeun rohangan hard drive. Abdi hoyong terang upami nalika mindahkeun lokasi perpustakaan, program bakal naros ka kuring pikeun milarianana sareng éta bakal dianggo persis sami sareng sateuacanna tapi tina hard drive luar? Hatur nuhun pisan sareng kuring miharep kuring parantos ngajelaskeun nyalira kalayan saé.

  9.   marten cenahna

    aya anu terang upami dua perpustakaan tiasa dicumponan dina poto? Kuring gaduh perpustakaan iphoto tina mac lami, disimpen dina disk luar, sareng kuring hoyong ngagabungkeun sareng anu ayeuna tina poto (upami éta ngimpor ogé ti iphoto, sabab kuring nuju ngerjakeunana ... sareng ramo kuring meuntas) ...

      1.    marten cenahna

        Nuhun, Jordi, tapi sanés éta ... Abdi gaduh DUA perpustakaan IPHOTO, sareng ayeuna kuring ngalih ka PHOTOS, kuring badé ngahijikeun janten hiji, sareng henteu resep dugi ka ayeuna, kuring kedah milih anu mana anu kuring pikahoyong. ..

  10.   Andres Perez cenahna

    KUMAHA SAYA NGABISKEUN Poto ku judul dina gambar?
    Dina iphoto aya tab: visualisasi / milah / dumasar tanggal, dumasar judul,….
    Nalika kuring ngimpor poto kana PHOTO, kuring henteu tiasa kéngingkeun judul pikeun ditingalikeun

  11.   Mariano cenahna

    Nalika iPhone sareng Mac nyingkronkeun sareng iTunes, poto sareng video angkat ka aplikasi "Poto".
    Naha anjeun tiasa mupus aplikasi ieu sareng nganggo Dropbox, sacara éksklusif?
    Hatur nuhun.