Kumaha parios tingkat batréna keyboard Bluetooth sareng mouse Mac kami

batré-tingkat-mouse-keyboard-mac

Kabébasan anu keyboard keyboard sareng beurit nawiskeun ka urang nalika damel saé. Ngalangkungan waktos-waktos nalika urang kedah nempatkeun beurit sareng kabel keyboard di sisi atanapi di tukangeun monitor supados tiasa jalan tanpa kabel kabel, utamina upami urang pangguna anu resep mindahkeun keyboard sareng mouse pikeun nyaluyukeunana posisi dimana kami paling nyaman. Tapi henteu sadayana geulis utamina upami urang biasana henteu nganggo batré anu tiasa dieusi deui pikeun keyboard sareng beurit, Kusabab aranjeunna sering condong béak nalika wengi atanapi liburan sareng urang tiasa hilap dugi ka énjingna ngagaleuh aki-aki.

Kuring khususna nganggo Magic Keyboard sareng Magic Mouse, duanana mangrupikeun generasi kahiji. Ngitung yén kuring damel ampir sadidinten nganggo Mac, kuring kedah selalu memperhatoskeun status batréna pikeun kadua alatna pikeun ngahindaran batré nalika kuring paling meryogikeunna. Standar, OS X ngingetkeun urang nalika tingkat batréna mimiti turun dramatis sahingga urang émut pikeun asup kana aplikasi panginget urang yén urang mésér aki. Tapi sapertos biasa, urang condong ngaleungitkeun pesen dugi ka saatna nasib.

Pariksa status keyboard sareng batré mouse dina Mac

  • Pikeun anu sapertos kuring, anu biasana nolak pesen ieu, urang tiasa milih pilihan pikeun parios sacara berkala, langkung saé unggal dinten, status batréna kadua alat ngalangkungan bilah menu. Jang ngalampahkeun ieu, mimiti sadayana urang buka Preferensi Sistem> Bluetooth.
  • Teras alat-alat anu urang sambungkeun kana Mac urang bakal némbongan. Di handapeunna urang kedah ngecék kotak Tembongkeun Bluetooth dina palang ménu.
  • Ku cara kieu urang tiasa gancang mariksa tingkat batréna ku mencét ngeunaan ikon Bluetooth sareng ngageserkeun beurit kana alat anu dimaksud.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.