Kumaha polahna upami MacBook urang ngahaja parantos baseuh

macbook-air-cai-1

Salah sahiji sabab utama karuksakan MacBook kami nyaéta cairan sareng dinten ieu kami bakal ningali naon anu disarankeun pikeun dilakukeun nalika urang ngagaduhan masalah tina jinis ieu, urang teundeun cairan naon waé dina keyboard Macbook. Hal anu mimiti dicaritakeun nyaéta a kaayaan rumit sareng pikasediheun pikeun saha waé anu kedah ngalangkunganana sareng kuring sacara pribadi ngalangkungan laptop (anu sanés Macbook, tapi éta sami waé) sareng kuring diajar pelajaran anu saé.

Naséhat anu paling bijaksana anu kuring tiasa masihan nyaéta entong bawa naon-naon jinis cairan langkung caket tina hiji méter Upami urang damel sareng MacBook urang, langkung saé bangun anu sadetik pikeun nginum tibatan ngancurkeun laptop. Jelas anjeun ngalakukeun ieu nalika anjeun parantos ngalaman pangalaman anu goréng, tapi sacara serius, éta mangrupikeun hal anu paling aman pikeun ngalakukeunana supados henteu kajantenan. Kuring terang seueur anjeun bakal mikir yén anjeun kedah pisan kagok pikeun nyéépkeun cairan dina keyboard sareng ngarusak komputer, tapi saha waé anu kacilakaan, kuring pastikeun anjeun ...

Naon anu kedah dilakukeun upami Mac parantos baseuh?

macbook-béas

Dina titik ieu sareng saatos teu merhatoskeun naséhat anu wijaksana pikeun henteu nganteurkeun cairan caket ka MacBook tercinta urang 'kacilakaan' sumping sareng MacBook kami parantos baseuh. Anu mimiti sareng pangpentingna nyaéta tetep tenang Sanaon sesah saat ieu, tapi ieu anu tiasa ngahemat komputer urang kumargi gugup urang bakal teras-terasan polah ku cara anu lepat.

Maka urang bakal cabut Mac tina kakuatan upami éta disambungkeun ngalangkungan kabel sareng kami bakal mareumanana. Entong niat nyimpen nanaon nalika cairan tumpah tos aya di jero Mac, mareumanana gancang-gancang. Upami Mac dipareuman, tong nyobian hurungkeun waé bisi éta sahenteuna, tilu dinten ka payun sareng pikeun dua kasus éta anu langkung saé pikeun nempatkeun Mac dina bentuk V kalayan keyboard nyanghareup méja sahingga jumlah cairan pangageungna kaluarna dimana dilebetkeun, keyboard na.

laptop-v

Nya, upami urang gaduh kamungkinan ngaleupaskeun batréna tina Mac urang éta bakal janten léngkah salajengna anu dicandak, maka hard disk sareng komponenana sanés sapertos RAM, sareng sajabana, tapi ieu parantos pikeun pangguna langkung biasa ngabongkar Macbooks sareng éta mungkin anjeun henteu kantos ngalakukeun éta. Upami anjeun ngaco sareng ngabongkar tanpa kanyaho, anjeun tiasa ngarusak sababaraha hal teras harga perbaikan bakal naék, janten kuring mamatahan anjeun pikeun nonton tutorial pikeun modél Mac anjeun di halaman khusus sapertos iFixit sareng upami anjeun henteu ningali diri sanggup ngalakukeun éta atanapi MacBook anjeun henteu ngijinkeun, langkung saé ditingalkeun kana panangan spesialis.

Upami urang ngabongkar sababaraha komponén sapertos batré sareng hard disk urang bakal tiasa ningali 'bagian' tina ruang lingkup cairanana, éta pasti bakal garing sareng éta mangrupikeun hal anu saé maka urang ngantepkeun aranjeunna dibongkar sahenteuna 24 jam . Biasana naon anu baseuh nalika cairan asup kana keyboard Éta motherboard na ngagaduhan aksés langkung parah pikeun pangguna, janten langkung saé kéngingkeun Mac anjeun caket sumber panas garing tapi panon nalika pencét sareng pengering rambut atanapi anu samiKusabab éta tiasa nyababkeun langkung seueur masalah pikeun chip, résistor, sareng bagian alit sanés anu rentan ka panas sengit, nganggo pengering rambut langsung dina Mac anjeun tiasa janten langkung seueur masalah. macbook-batré

Dina tiap hal oléskeun hawa anu leueur atanapi sedeng, henteu panas pisan sareng henteu nganggo kakuatan pinuh ku pengering, ku masihan hawa anu langkung panas éta moal garing gancang, urang kedah mikirkeun naon anu urang laksanakeun sareng 'henteu ngacapruk' sapertos langkung ti anu parantos urang laksanakeun.

Saatos sakitar tilu dinten sareng Mac dibongkar dina posisi V sareng sakali kami parantos mutuskeun yén kami moal nyandak kana SAT paling caket atanapi ka toko Apple, naon anu urang tinggalkeun nyaéta ningali ati-ati kana mesin kami pikeun milarian naon waé buktina korosi atanapi cair anu henteu garing ayeuna-ayeuna, urang bahkan tiasa ngahurungkeun sareng mindahkeun Mac sakedik pikeun mastikeun yén éta garing sadayana. Upami urang ningali cai, langkung saé garing deui sareng ngantosan dinten anu sanés nganggo laptop caket (tapi henteu di luhur) sumber panas anu garing sareng henteu langsung, sapertos radiator contona.

Ati-ati nempatkeun Mac dina béas atanapi anu sami anu tiasa dibaca pisan nalika anjeun baseuh smartphone, sangu saé pisan pikeun néwak kalembaban tapi kusabab ukuranana tiasa ngabahayakeun upami lebet ngalangkungan palabuhan atanapi liang dina Mac sareng tetep di jero salamina.

Momen bebeneran parantos sumping

Ayeuna waktuna janten gagah tur saatos nunjukkeun daya tahan spektakuler sareng kasabaran Pikeun ngabenerkeun kacilakaan éta tanpa ngalangkungan SAT, urang kedah ngahijikeun deui sadaya komponén anu kami parantos tiasa bubarkeun tina MacBook kami teras pencét tombol kakuatan. Dina waktos ayeuna urang moal nyambungkeun Mac kana kakuatan, urang mimiti bakal mariksa naha éta hurung teras urang parantos nyambungkeun carjer témbok upami urang tingali éta tiasa saé.

macbook-baseuh

Kalayan kabeneran sareng upami tumpahanana lemah dina cai urang tiasa ngaraosan deui Macbook urang, upami sabalikna cairan anu tumpah mangrupikeun sababaraha soda atanapi jus, langkung saé pikeun ngabersihan keyboard ku kaén sareng cai sulingan sakedik kanggo nyabut sésa keyboard . Upami cairanna cekap na Mac kami henteu ngaréspon, urang ngan ukur kedah ngalangkungan jasa téknis sareng yén aranjeunna ngajantenkeun kami anggaran kanggo ngalereskeun, dina kasus ieu kuring sok nyarankeun Apple nyalira tapi sadayana tiasa nyandak dimana waé aranjeunna hoyong.

Dina kasus anu paling parah, anjeun kedah ngagentos MacBook ku anu énggal. Anjeun parantos terang yén Apel mangrupikeun salah sahiji mérek laptop pangalusna janten ngan aya hiji hal anu langkung saé tibatan MacBook: Mac sanésna.

Mudah-mudahan anjeun henteu kedah ngalih kana tutorial dinten ayeuna, tah jaga cairan jauh tina MacBook anjeun atanapi sabaraha pangguna anu kuring terang, mésér keyboard Bluetooth sareng mindahkeun Mac upami aya anu ragrag ... Éta langkung saé tibatan keyboard Bluetooth tibatan dina laptop, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

132 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   g2-71fe112ff8ec1c7fb1a8589818c33d36 cenahna

    Rekomendasi,

    Upami ieu kajantenan ka anjeun salain ti naséhat dina tulisan, anu sadayana leres, buka toko éléktronik atanapi toko hardware anu caket, kéngingkeun sabotol CRC ContactCleaner (Panon no 3in1) sareng nyemprotkeun sadayana laptop di jero, khususna dina motherboard. Éta upami, ku batréna dicabut. Prosés ieu bakal ngaluarkeun Uap sésana sareng nangtayungan dewan sareng komponenana sanés tina korosi.

    1.    rkp cenahna

      Kumaha kuring ngajawabna, upami éta henteu ngijinkeun kuring nempatkeun surat-surat anu tangtu, atanapi mupus moj @ rse-

  2.   djuezsmx cenahna

    dina artikel ieu kami nyarios tepat ngeunaan kumaha ngalereskeun masalah ieu http://repararportatilbarcelona.es/servicios/reparacion-de-portatiles/.

  3.   Mary cenahna

    Wilujeng énjing, punten, kuring peryogi bantosan, buku macbook kuring baseuh sareng kuring ngantepkeun tibalik salami 3 dinten saatos ngaluarkeun cai ku vacuum cleaner. Ayeuna nalika kuring ngahurungkeun éta nunjukkeun kuring layar kosong sareng folder sareng tanda tanya. Punten bantosan kuring mendesak kuring kedah ngoréhan poto sareng pidéo anu saumur hirup. Punten hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Maria, yén MacBook hudang parantos aya berita anu saé, janten tenang waé éta pasti aya solusina.

      Coba léngkah ieu naha Mac sigana henteu mendakan disk:

      1-Pareuman Mac
      2-Pencét tombol mimitian pikeun ngahurungkeun deui Mac anjeun. Ayeuna tahan tombol Pilihan dina keyboard dugi ka Boot Manager nembongan
      3-Pilih disk ngamimitian anjeun tina daptar
      4-Upami komputer réngsé booting sacara normal, pilih System Preferensi tina menu Apple. Teras pencét ikon Startup Disk dina jandéla Preferensi System.
      5-Pilih volume boot normal anjeun (Macintosh HD) tina daptar drive anu nembongan dina Boot Disk window.

      Upami ieu henteu tiasa dianggo, langkung saé nyauran jasa téknis sareng éta tiasa janten masalah hard disk. Upami anjeun ngagaduhan salinan dina Time Machine panginten anjeun tiasa nyimpen data. Good luck na ngawartosan kami upami éta hasil pikeun anjeun.

      1.    Martina cenahna

        Hai dinten anu saé. Kamari kuring ngucurkeun kopi sareng susu dina keyboard tina MacBookPro Retina Display abdi sareng kuring parantos nuturkeun sababaraha léngkah anu dituduhkeun tapi mesinna henteu raoseun normal. Nalika anjeun ngahurungkeun, apel ti tukang ngahurungkeun sareng kiborna gaduh lampu tapi layar tetep bulao pisan nalika anjeun mareumanana, bulao pareum. Abdi henteu acan ngaktipkeunana ti saprak éta sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Dupi anjeun ngawartosan naon anu kedah dilakukeun ayeuna. Éta ngagaduhan solusi?

      2.    Nahomi vargas cenahna

        Hai Jordi, kuring hoyong kontak sareng anjeun sabab MacBook Pro Retina 13 kuring baseuh ku cai tina sisi input carjer. Kuring henteu nganggo dua minggu ngantosan éta garing tapi nalika nyambungkeun kana carjer (sabab nalika baseuh kuring teu gaduh batré) kuring nampi batréna beureum anu retak, éta ngaleungit sareng nembongan deui teras kuring nyambungkeunana sabab kuring terang aya anu lepat. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Ieu ngandung harti yén éta parantos rusak atanapi éta peryogi langkung waktos pikeun garing. Kuring rada prihatin sabab éta masih dina garansi tapi éta henteu nutupan karusakan cair sareng kuring henteu hoyong mayar anu anyar. Hatur nuhun kana bantosan anjeun, mugia anjeun tiasa langsung ngajawab kuring.

  4.   GJ cenahna

    Masalah kuring sanés keyboard tapi layar mangrupikeun LED, sareng kuring meresihanana, tapi kuring nempatkeun sababaraha tetes cai di dinya teras diberesihan langsung ku kaén, kuring ngahurungkeun sareng kuring nganggo na saatos sababaraha menit gambar di sisi kénca, sakitar 1/4 Tina layar gambar warna na distorsi sareng sésana gambar na teu kunanaon.

    Kuring ngahurungkeun tibalik, kuring niup hawa tiis tina pengering sakedik dina layar, tapi kuring ngahurungkeun kanggo ningali kumaha layarna, sareng nalika kuring ngahurungkeun, ayeuna kuring gaduh dua garis piksel tina gambar anu distorsi , naon anu kuring lakukeun ??? ???

    Thankssssssssssss

  5.   grisel cenahna

    Halo, macbook kuring baseuh ampir pas di bagian mimiti, hal éta nyaéta kuring garing sareng sadayana tapi teras kuring pasang kana listrik, éta henteu hurungkeun lampu carger mimitina tapi teras janten héjo, éta nya sapertos kitu bari teras dipareuman deui 🙁 .. ayeuna mah hurung teu nganggo carjer atanapi mac, naon anu kuring tiasa lakukeun? Kusabab dinten Minggu henteu aya jasa téknis kabuka; (Hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosan anjeun!

  6.   niko cenahna

    pantun,

    Abdi gaduh masalah siang ieu, sababaraha cai tumpah dina keyboard, kuring langsung garing sareng narik colokan na. Éta dianggo pikeun kuring dina kaayaan anu sampurna, kuring damel langkung ti dua jam sareng kuring kaluar pikeun ngalakukeun sababaraha hal. Nalika kuring datang deui kuring ngahurungkeun Mac sareng layar na kaluar sareng apel sareng ujug-ujug kaluar salaku kode anu nyarios sapertos kasalahan hard disk atanapi anu sapertos kitu ... Sareng dihurungkeun sapertos kitu sareng pareum waé sareng loop tina hurung sareng anu kaluar teras pareum ... Jsb ... Kuring henteu weruh naha éta kusabab virus (nembé sababaraha hal anéh anu kajantenan kuring dina komputer kuring) atanapi kusabab kacilakaan éta ... kuring bakal hargaan upami anjeun tiasa ngawartosan naon anu kuring kedah lakukeun ... Salam

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Niko saé, masalah virus Kuring henteu terang naon anu anjeun hartosna sabab urang terang yén henteu aya virus anu mangaruhan Macs. Nalika Mac baseuh, naha anjeun ngantepkeun dina posisi tibalik sahingga cai anu lebet na bakal kaluar? Saé kanggo ngantosan sakedap dugi ka mesin dihasilkeun deui saatos parantos baseuh, éta dijelaskeun dina tulisan tapi dipikaharti yén nalika ieu kajadian hésé pikeun ngamimitian maca sababaraha hal dina hal éta. Upami éta terus gagal anjeun, langkung saé pikeun nyandak ka téknisi anu tiasa mamatahan anjeun.

      Mudah-mudahan kuring lepat tapi mungkin cai na mangaruhan Mac anjeun, naha turunna seueur? salam sareng nyarios ka kami.

  7.   Andrea cenahna

    Halo wilujeng wengi,
    Sababaraha jam ka pengker kuring murag sapertos saparapat gelas cai di luhur MacBook Pro. Kusabab kuring ngalaman pangalaman anu sami sababaraha taun ka pengker, kuring terang kuring kedah mareumanana sahingga kuring teraskeun. Teras kuring tibalik teras ngetok tonggongna kanggo nyobaan kaluar cai na teras ditiup diantara koncina pikeun ngusahakeun garing / ngaluarkeun cai. Saatos bari pareum, kuring nyobian ngahurungkeun sareng éta henteu jalan. Garis bodas di sisi katuhu Mac hurung tapi layar henteu. Kuring nyobian nempatkeun carjer, bisi kuring béak batréna, sareng kumargi cai na murag di beulah kénca (dimana Esc, dimana laptopna ditagih, Caps Lock, sareng sajabana) Kuring henteu deui ngeusi batre nalika Kuring nempatkeun kabel dina komputer. Kuring parantos ngantunkeun sakitar sajam teras kuring nyobian ngaktipkeun deui. Éta mimiti ngadamel sababaraha sora di sisi kénca (sapertos spéker nalika aranjeunna rusak) sareng anjeun tiasa nguping motor di jero jalanna tapi teu aya anu némbongan dina layar. Teras sababaraha garis horisontal mimiti muncul anu ngageter (sapertos TV nalika teu gaduh anteneu) teras dipareuman. Ayeuna kuring parantos garing kana sababaraha menit dina kakuatan sedeng sareng panas sareng pengering sareng kuring parantos nempatkeun kana posisi 90 ° sareng keyboard dina kaén. Tapi saatos sababaraha usaha, éta henteu hurung. Éta ngadesek kuring pisan kusabab kuring ngalakukeun padamelan anu penting pisan pikeun énjing sareng éta henteu dijauhkeun ti kuring sareng ayeuna éta henteu ngahurungkeun kuring. Kadua, waktos sanésna kuring untung sareng éta aya jaminan sareng, sanaos aranjeunna masihan kami anggaran € 800, kami henteu kedah mayar nanaon. Ayeuna 3 taun parantos kalangkung sareng éta henteu aya deui jaminan. Sareng numutkeun naon anu kuring tingali dina internét, anggaranna tiasa dugi ka € 1.300, artos anu kuring henteu gaduh ayeuna. Dina waktos anu sanésna, nalika urang nyandakkeun pikeun ngalereskeunana, kami henteu nyarios ka téknisi yén kuring parantos muragkeun botol cai, janten anjeunna ngawartoskeun yén motherboard Mac pisan rapuh sareng magnét, sareng anu aya keran tiasa ngaluarkeun aranjeunna. Ayeuna kuring henteu terang upami keran anu kuring pasihkeun éta tiasa mangaruhan motherboard.
    Punten, kuring peryogi pisan waleran. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng kuring sieun muka tukang, kusabab kuring sanés ahli dina masalah éta.
    Pangalusna Wasalam,
    Hatur nuhun.

  8.   Kurnia cenahna

    Layar kuring henteu hurung tapi sigana keyboard na henteu kunanaon kusabab hurungna sareng sora kaluarna tapi kuring parantos pareum.
    Naon anu abdi lakukeun?..

  9.   Pameget cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan! Ngan kuring kajantenan ... masalahna nyaéta kuring henteu tiasa mareumanana. Tombol pareum henteu jalan ...

  10.   Ignasi cenahna

    Halo, saatos ngalakukeun sadayana anu anjeun nunjukkeun, kuring nembé sumping deui (saatos 3 dinten) kanggo nyobian ngamimitianana.
    Ti saprak kuring unggah layar, komputer teras-teras dihurungkeun deui, mimiti apel teras serangkaian pesen di belah kénca luhur, saatos éta dihurungkeun deui sareng teras dugi ...
    Alguna sugerencia?
    Salam sareng hatur nuhun pisan!

  11.   Charly cenahna

    Hai, abdi Carlos sareng kuring marios hal anu sami tapi mac dihurungkeun tapi lambat pisan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Carlos saé,

      naha hard drive tiasa kapangaruhan? ngagaduhan baseuh pisan? naon Mac anjeun gaduh? langkung seueur data 🙂

      Salam!

      1.    Charly cenahna

        Tambang mangrupikeun hawa macbook tina 13 tapi kuring leungit éta atanapi téknisi anu dipikaterang kuring dipasang deui sistem sareng dina waktos éta jalan ogé hatur nuhun jordi

  12.   Miriam cenahna

    Héi anu di dinya!! 4 dinten kamari musibah anu paling pikasieuneun kajantenan kuring, tumpahan saparapat gelas cai dina hawa mac abdi 🙁 Kuring nuturkeun léngkahna tapi henteu hurung, éta nyambung kana kakuatan…. saran?

  13.   Eva cenahna

    Halo, kuring henteu kéngingkeun cai dina keyboard, tapi cai parantos tumpah tina vas dina méja sareng janten baseuh tina handapeun, kuring langsung angkat sareng garing, éta pareum, sareng nalika kuring nyobian ngahurungkeun henteu hurung.
    Kuring parantos ngantepkeun sapertos anu dituduhkeun dina tulisan sanaos sanés keyboard anu parantos baseuh. Naon deui anu tiasa kuring laksanakeun ??? Sigana mah éta saeutik pisan baseuh handapeunana.
    hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hal kahiji anu kaduhung kana naon anu lumangsung ka Mac Eva anjeun,
      Nyobian ngamimitian Mac saatos waktos anu lami saatos baseuh mangrupikeun kalepatan, nanging upami éta henteu ngamimitian dicobian nganggo carjer sambung. Upami anjeun henteu hirup deui, anjeun kedah ngalangkungan SAT.

      Salam sareng bejakeun ka kami upami anjeun untung

  14.   selene imut cenahna

    Nyaan kuring henteu baseuh pisan, ogé keyboardna henteu kénging sababaraha tetes di gigir, kuring mukakeunana, kuring garing, ngantepkeun dina posisi v sareng parios yén éta henteu bau kaduruk, kuring dihurungkeun salaku dina waktos acara, mareumanana sareng nalika kuring ngubaran éta ngahurungkeun deui éta henteu jalan sareng éta ngamutahirkeun ditutup kusabab macét

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Linda Selene, masalahna di dieu sigana akibat tina panutupan nalika ngamutahirkeun, leres teu? teu pati ngarti. Dupi anjeun ngajelaskeun langkung rinci? naha anjeun nyobian boot kalayan tombol ALT dipencet?

      Anjeun parantos ngawartosan ka kami, salam

  15.   catherine cenahna

    Halo sayang:

    Kuring muragkeun cai kana mack kuring, kuring nuturkeun sadaya naséhat anjeun tapi nalika ngahurungkeun mack éta sadayana katingali saé, éta hurung sareng abdi nempatkeun kecap akses sareng lebet kana sistem, tapi saatos sababaraha menit layar janten hideung teras deui ka pangguna nunjuk teras nyimpen kecap konci terus-terusan.

    kumaha kuring tiasa méréskeun éta ??

    hatur nuhun sateuacana

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Catherine, masalahna sigana aya dina disk. Naon modél MacBook éta? naha anjeun ngagaduhan kamungkinan ngabentuk albeum? Mimiti ogé bakal narik upami anjeun gaduh cadangan, naha anjeun ngagaduhan mesin Time atanapi salinan anu disimpen?

      Wasalam

  16.   DAIANA cenahna

    Halo ka hawa macbook kuring kuring muragkeun sakedik téh dina keyboard, dina waktos éta hurung, éta dipareuman sareng mimiti bip…. Kuring balikkeun kuring nyandak kaluar Uap na nempatkeun kana béas tapi éta henteu lirén bip ,, ,,,, BANTUAN

  17.   polux619 cenahna

    Halo mac abdi baseuh ku bir xD teras kuring kirimkeun ka téknisi macs sareng kuring ngabersihkeun sareng sadayana, kuring ngecas 2500 peso, jumlah anu rada kuat, tapi sahenteuna éta hurung deui sareng ieu saolah-olah henteu nanaon. sakedik langkung laun, tapi henteu kunanaon, ayeuna, hiji-hijina detailna nyaéta wifi gaduhna sareng éta nyambung. éta mungkin pikeun ngalereskeun? atanapi naha kuring kedah nganggo wifi usb?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Polux619 saé, hal anu paling saé nyaéta upami anjeun nyandak anjeunna ka téknisi sareng kuring ngeusi batre jumlah sapertos kitu, anjeunna bakal janten anu ngatasi masalah. Ieu anu bakal kuring lakukeun pikeun pasangan bisi anjeun!

      Wasalam

  18.   Gaby cenahna

    halo kuring konsultasi buku buku mac kuring basa baseuh aranjeunna ngaganti keyboard tracpad sareng kabel sareng bagian-bagian éta henteu jalan hayu urang nyarios mac henteu mikawanoh keyboard di luar yén éta tiasa dianggo sareng keyboard bluetoot anu terang saha anu tiasa janten

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Gaby,

      hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nyandak tempatna ngalereskeun. salam

  19.   george estrada cenahna

    Pamundut, hapunten, naon anu kajantenan nyaéta MacBook Air kuring aya dina keyboard, sareng ampir sadaya keyboard tiasa dianggo kecuali tilu tombol sareng kanggo sababaraha waktos janten gélo sareng nanaon dina keyboard tiasa dianggo pikeun kuring, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Kumaha carana kuring tiasa ngabersihan kibor atanapi naon anu tiasa kuring laksanakeun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Héi George Estrada, langkung saé teknisi ngalakukeun pamariksaan anu munggaran kumargi kuring ngabayangkeun yén éta rada baseuh sareng anjeun moal tiasa ngabersihkeun ku naon waé. Naha anjeun muragkeun cai atanapi inuman lemes?

  20.   Louis Mari cenahna

    Halo Jordi, hatur nuhun kana kontribusi hébat anjeun. Hiji pamundut, kuring gaduh macbook pro dimana cai naheur, henteu seueur. Saatos prosés pangeringan anu aya hubunganana sareng dieureunkeun sababaraha dinten dugi ka sadaya kalembaban anu mungkin garing, kuring ngamimitian deui tapi éta masihan kuring «Panik 3 panelepon ...». Tétéla lamun kuring pegatkeun sambungan keyboard sareng konektor trackpad tina motherboard, éta boot tanpa aya masalah. Nyatana, saatos kuring nga-boot komputer, kuring nyolok-nyolok éta colokan sareng keyboard sareng trackpad tiasa dianggo kalayan lancar… ogé, sababaraha tombol di sisi katuhu henteu tiasa dianggo leres. Kuring nyambungkeun keyboard kana USB teras enya. Tangtosna, kuring henteu tiasa ngalakukeun prosés ieu sabab éta tanpa panutup handap. Kuring ogé perhatoskeun yén para penggemar ngagaduhan kakuatan nalika kuring ngalakukeun ieu sareng sanaos ayeuna mangrupikeun hiji-hijina cara kuring kedah jalan. Naha anjeun nyarankeun kuring pikeun ngarobah keyboard / trackpad / piring naon waé?

    hatur nuhun kana jawaban anjeun.

    Pangalusna Wasalam,
    Louis Mari

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Luis Mari,

      Hal anu pangpayunna, sapertos kolega anu sateuacana, kuciwa tina masalah anjeun sabab éta mangrupikeun hal anu paling parah anu tiasa kajantenan ku anjeun dina Mac. Sakali baseuh, masalahna nyaéta panyambungna nyerep éta uap sareng solusina rumit. Naséhat kuring pikeun kasus sapertos anjeun anu anjeun parantos terang nyaéta keyboard, trackpad atanapi board problem nyaéta anjeun mimitian ku parobihan anu paling murah.

      Hayu atuh ngajelaskeun, upami anjeun nyandak kana SAT aranjeunna bakal ngarobih sadayana atanapi aranjeunna bakal ngawartosan anjeun langkung saé dimana masalahna, tapi upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta step by step anjeun tiasa ngamimitian ngarobih artos anu kirang artos sareng ngaluarkeun kasalahan. Kabeneran aya masalah sareng anjeun nyaritakeun prosés na 😉

      Salam!

      1.    Louis Mari cenahna

        Halo Jordi, éta parantos beres !!! sareng kuring hoyong ngeunteung dina blog upami éta kajantenan ka batur sabab éta henteu biasana kajadian éta sareng kuring henteu acan ningali jalan kaluarna pikeun ieu dina forum anu sanés.

        Tétéla saatos leres-leres ngabongkar sadayana sareng ngabersihkeun sadayana sacara tuntas, (kuring sadar yén Tacan aya seueur cai tumpah), kusabab kuring ningali batréna rada ngagembung, ngabareuhan. Éta ditingali aya sababaraha cai, kalembaban atanapi naon waé anu parantos lebet tapi kanyataanna parantos buruk pisan di jero sareng nalika ngabareuhan éta pencét plat trackpad sareng anu nyababkeun kasalahan boot, panik anu kawéntar (cpu 0 panelepon 0x… …).

        Pasti, nalika kuring mencabut trackpad bumi, éta bakal boot kuring teras kuring bahkan tiasa nyolok saatos ios parantos boot. Dugi ka batréna énggal, kuring parantos ngaleupaskeun sareng boot MAC nganggo kabel AC tanpa aya masalah.

        Éta ditingali upami anjeun mencét trackpad mimitian tiasa nyababkeun kasalahan-kasalahan ieu. Tetepkeun sareng ieu, sabab sakumaha anjeun parantos ningali "TIASA JADI MASALAH BATERAI". Da naon anu kuring curiga, upami batréna saé, saur kuring yén trackpad éta nyalira tiasa nyababkeun kasalahan ieu upami rusak atanapi upami cai atanapi cairan parantos lebet sareng éta diteken ka mana-mana.

        Kuring miharep kuring geus mantuan.

        salam

    2.    naros cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, dua konci henteu jalan, hiji pikeun mupus q sareng a. Sadayana sanésna normal ????

  21.   Harry cenahna

    Halo, kamari kuring nyéépkeun cai dina keyboard macbook pro pertengahan 2010 abdi nyobian ngeringkeun sareng mareumanana, teras kuring nempatkeunana tibalik sareng santai nalika anjeun ngajelaskeun, kuring henteu terang, tapi éta kaluar cair maka kuring ngalakukeun salah sareng kuring nyobian ngahurungkeun éta sareng éta dimimitian sareng sigana yén éta jalanna saé dugi keyboardna mimiti gagal sareng track padna hiji hal, ogé sakumaha kuring parantos maca éta henteu leres pikeun pencét sareng pengering sareng kuring pencét keyboard sareng track pad pad track na parantos dibereskeun tapi keyboard na gagal langkung seueur dugi Éta dipeungpeuk sareng éta henteu ngantep kuring ngasupan kecap akses kumargi sababaraha serat henteu jalan, kuring mareumanana sareng ngantepkeun tibalik sapanjang wengi jeung isuk-isuk éta henteu hurung, kuring ngabongkar piring sareng ningali éta teu aya tanda-tanda baseuh kusabab éta «debu» Dina bagian anu ditempelkeun kana keyboard sareng henteu aya noda, kuring ngempelkeun deui piring persis sareng Kuring hurungkeun hungkul ku arus sareng lampu sésana hurung teras kiceup lima atanapi genep kali berturut teras anjeun tiasa ningali yén monitor hurung tapi tetep poék sarengApel henteu kaluar, nada boot karakteristikna kadéngé pisan, kuring ogé parantos ngarobah hard disk sareng nanaon upami handapeun tutupna tetep dina gantung. Batréna dieusi ogé sareng kipasna tiasa dianggo sareng USB ogé, track pad, sabab nalika layar pareum ku ngan ukur batre kuring pencét trackpad sareng kuring perhatoskeun éta bakal hirup. Naha mungkin ngan ukur keyboard anu nyababkeun ieu atanapi naha éta mangrupikeun anu sanés? Pantes waé dibawa ka SAT Apple anu parantos umur lima taun sareng aranjeunna resep ngajual ...
    Nuhun salam.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Enrique saé,

      Hapunten kana naon anu kajantenan tapi sadayana sigana nunjukkeun yén éta bakal janten keyboard tapi sesah masihan diagnosis na. Kuring ningali yén anjeun nyobian sadayana sanaos ngarobih dic hard sareng anu sanésna, janten kuring nyarankeun ngagunakeun keyboard Bluetooth pikeun ngaluarkeun masalah keyboard. Upami éta tiasa dianggo sareng keyboard maka anjeun parantos terang dimana masalahna asalna, upami éta henteu tiasa tiasa janten pelatna.

      Good tuah na ngawartosan kami!

  22.   Harry cenahna

    Halo Jordi, hatur nuhun kanggo waleran anjeun, kuring ningali keyboard Bluetooth sesah kumargi kuring henteu terang naha supirna dimuat sareng kuring henteu terang naha éta réngsé dimuat kumargi éta tetep hideung sareng kuring henteu terang naha dugi ka halaman dimana kecap akses dilebetkeun Dina awalna, tapi anu kuring henteu terang nyaéta lamun nganggo USB kuring panginten tiasa ngalakukeun anu sanés kumargi mouse USB tiasa dianggo, hal anu goréng anu ayeuna kuring henteu ngagaduhan keyboard, hayu urang tingali naha kuring meunang hiji sabab kuring gaduh dua laptop, anu rusak sareng ieu, kuring ogé maca yén lampu sareng kode sora tingal kana perangkat kerasna
    Misalna mémori RAM henteu dipasang atanapi parah masihan sababaraha nada sareng flashing led, abdi parantos nyobian na mémori ogé saé
    Sareng éta ngajantenkeun kuring ngahurungkeun led tanpa sora teras éta masihan genep lampu kilat pikeun teras ngahurungkeun sareng ngantepkeun nada layar apel tapi éta tetep hideung teras sacara otomatis anjeun perhatoskeun éta pareuman layar teras bobo sareng anu biasa dipimpin, tapi anu kuring hoyong ucapkeun nyaéta yén tina flash ieu sigana aya masalah dina sababaraha pakakas atanapi komplikasi dina papan, anu kuring yakin nyaéta keyboard na henteu jalan atanapi goréng pisan kumargi éta henteu hurungkeun sareng tombol na yén sadayana babarengan, kuring ngulang yén kuring henteu ningali aya tanda cai anu murag kana piring, henteu aya kokotor, janten tingali naha éta ngan ukur keyboard sareng upami éta tiasa hurung nganggo USB, éta dimungkinkeun yén kuring kedah ngaleupaskeun keyboard tina macbook supados éta dikenal dina usb ??
    Nuhun deui sareng salam hormat.

  23.   Mac baseuh, keyboard sareng piring. cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami, tapi ku cubata ... Pokokna ... Sakaca gelas murag, cair ngasupkeun mac tina sadaya sisi, ngaliwatan palabuhan sareng liwat keyboard. Téknisi ngintunkeun kuring poto kaayaan umum, dewan ngalaman karusakan anu kuring yakin henteu tiasa dipulihkeun deui (di Apple aranjeunna nyarios ka kuring yén € 1200 pikeun ngarobih topcase lengkep, ku keyboard sareng track pad, papan logika sareng layar, sabab panyambungna tahap ieu ogé nganggo karat) pasualanna nyaéta kuring mendakan Jurusalamet kuring di dieu, kuring leres-leres nyarankeun pisan. My macbook pro 13 ″ akhir 2011 masih jalan sataun engké tanpa masalah sakedik. Sanaos musibah disababkeun, éta parantos keyeng di sagala pelat, kuring henteu tiasa ngajelaskeun. Salaku tapi aranjeunna nyandak payun, papan logika, track pad sareng layar ogé nyimpenna, dina tungtungna 340 sareng alat-alat anyar. Jalma-jalma ieu terang naon anu dilakukeun: reparacionmac.es
    Kuring henteu ngabayangkeun yén aya téknisi anu sanggup ngalereskeun kekacoan sapertos kitu, kuring tetep sieun ngeunaan éta!

  24.   Cristina cenahna

    Satengah cangkir téh téh dituang dina Macbook pro 13 ′ abdi 2011 ′ 4 dinten ka pengker. Kuring mareumanana, nuturkeun paréntah. Nalika nyobaan ngahurungkeun saatos 4 dinten katingalina badé boot up, layar bakal kosong sakedap teras pareum. 🙁 aya solusina?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Cristina, naha anjeun nyobian mencét Alt nalika boot? naha apel kaluar? Hapunten perkawis naon anu kajantenan ka anjeun

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  25.   Louis Mari cenahna

    Halo, kuring teraskeun sareng koméntar anu didamel 1 minggu ka tukang dimana kuring nyarios yén éta parantos direngsekeun ... tapi henteu 🙁
    Nyatana nyaéta yén ku parobahan batréna panginten masalahna parantos direngsekeun tapi kuring ningali éta henteu acan. Upami kuring nyabut batréna sareng mimitian ngan ukur kabel listrik, mac boot sampurna. Upami kuring nyambungkeun batréna (Kuring parantos mésér anu énggal sareng éta tetep sami), kuring ngagaduhan kasalahan Panik (cpu 2 panelepon 0x2aaf41). Kuring parantos ngaluluskeun tés hardware sareng henteu ngadeteksi kasalahan.

    Naon anu tiasa janten? Abdi nekat.

    Nuhun Jordi.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Luis Mari, kuring sering kuciwa 🙁 Dina kasus ieu éta masalah miceun kasalahan tanpa nyéépkeun seueur artos atanapi langsung dibawa ka SAT.

      Kuring miharep solusi na kuring kuciwa teu tiasa masihan anjeun solusi tapi Kenel panik tiasa disababkeun ku sagala rupa kagagalan.

  26.   Thelma cenahna

    Halo, kamari putri abdi ngantunkeun jandéla kabuka sareng Mac-na hudang dina kolam cai, henteu luhur teuing tapi cai pasti lebet ti handapeun, dina posisi naon kuring nempatkeunana? Éta hawa mac?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Mimiti, hapunten naon anu kajantenan ... Anjeun tiasa nuturkeun léngkah dina tulisan éta tapi sigana upami cai na ngadamel corétan alit, anjeun panginten tiasa lepat dina MacBook éta.

      Wasalam

  27.   Jordi CL cenahna

    Wilujeng énjing, sajam ka pengker kuring muragkeun tèh caket MacBook Pro sareng noda. Éta ditutup sareng henteu lebet ngalangkungan keyboard.
    Pareuman terus hurung, jalanna gancang teuing tapi hiji-hijina masalahna nyaéta anjeun henteu tiasa nguping nanaon. Nalika kuring ngahurungkeun, sora startup kadéngé, tapi teras kuring maénkeun musik sareng éta henteu kadéngé. Headphone tiasa dianggo.
    Naon anu tiasa janten?

    Hatur nuhun sateuacanna!

  28.   Jordi CL cenahna

    Sora na deui! yuhuuu

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hébat Jordi CL !!

  29.   leslie jara cenahna

    Wilujeng siang, sajam kamari cai sakedik murag kana keyboard di beulah katuhu (persis dina panah), saleresna éta sakedik pisan sareng kuring henteu yakin lamun kuring lebet, tapi kuring sieun lamun, kumaha kedahna mah, kuring miharep atanapi kuring mukakeunana.
    Naon anu kuring tiasa lakukeun ????
    Hatur nuhun sateuacanna

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng énjing Leslie Jara,

      hal anu pangsaéna nyaéta anjeun maca tulisan sareng nuturkeun saran, anjeun parantos ngawartosan kami

      Wasalam

  30.   Criss D-l cenahna

    Wilujeng wengi, opat dinten ka pengker sababaraha cairan tumpah di sisi kénca keyboard tapi bodo kuring nyobian ngaduga saatos 48 jam nempatkeunana dina posisi sapertos anu dituduhkeun dina tulisan sareng ngeringkeun keyboard kalayan ati-ati, nalika kuring ngahurungkeun, menu boot tapi henteu mikawanoh boot disk, ayeuna di perawatan intensif sareng teknisi anu ngalereskeun rerencangan anu kacilakaan anu sami sataun katukang, sumac berhasil salamet tapi kuring sieun yén tambang moal ngagaduhan nasib anu sami, kanyataan yén éta hurung, naha anjeun tiasa masihan kuring ngarep-ngarep? Naha éta nyandak kuring ka menu boot? Hatur nuhun pisan ... matak uih upami kaleungitan 🙁

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Criss,
      mungkin éta salamet sareng langkung upami henteu seueur cairan murag. Nyobian ngarobih éta mangrupikeun hal anu paling parah dilakukeun, tapi éta naluri jeung ampir teu bisa dihindari nalika kajadian siga kieu kajadian ka anjeun. Tiasa waé nalika baseuh éta dibalikan deui sacara otomatis sareng éta sababna nyandak anjeun ka menu boot.

      Anjeun parantos nyaritakeun kamajuan mesin anjeun!

  31.   Fabian cenahna

    Halo, tingali kuring, buku buku Mac kuring baseuh sareng kuring parantos ngantepkeun garing bari teu dibébaskeun, mouse anu ngapung nyalira parantos normal, tapi kuring henteu tiasa ngaktipkeun enter nganggo mouse, tapi nganggo keyboard. Punten upami kuring Anjeun tiasa nyarankeun kuring sababaraha prosedur pikeun méréskeun masalah.

    Hatur nuhun

  32.   Carol cenahna

    Halo, kumaha sadayana jalma nyéépkeun cai dina tukang komputer nalika éta aktip. Éta reboot ku nyalira sareng éta jalan. Nalika anjeun mareumanana, éta bakal dihurungkeun deui, tanpa pareuman sareng nalika anjeun ngantepkeun nalika anjeun mukakeunana, éta henteu hasil. Éta ngan ukur tetep sareng fans anu ngajalankeun dina kapasitas pinuh. Teras trackpad na mulai kalem. Saminggu saatos kanyataanna, kuring ngareset SCM nganggo carjer dicolok. Magsafe henteu ngarobih warna tapi éta henteu hurung deui ku sagala cara. Tips na? Naha SCM parantos rusak? Atanapi tombol daya?

  33.   Nico cenahna

    Halo babaturan, tadi wengi kuring muragkeun sagelas bir (Czech anu bénten) sareng layar dipareuman sareng dipareuman bodas, teras kuring pencét ku hairdryer sareng kuring henteu tiasa mareumanana, éta tetep tetep. (Mac buku pro)
    Maka layarna henteu hurung deui, tapi upami kuring ngahurungkeunana kadéngéna aya anu ngamimitian di jero. Lampu indikator kakuatan henteu jalan ogé.
    Abdi di Prague salami 15 dinten deui sareng sadayana rumit, naha kuring ngaleupaskeun senjata atanapi ngantepkeun sapertos kitu dugi ka kuring balik ka Spanyol? (Kuring henteu ngagaduhan ide pikeun ngabongkar éta)
    Anu paling nyerina nyaéta poto sareng pidéo orok kuring anu karék lahir anu kuring henteu ngagaduhan waktos pikeun nyetak!
    Abdi ngahargaan pitulungna

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Nico, sacara pribadi kuring henteu bakal némpél éta dugi ka Spanyol atanapi dina kasus anu ekstrim kuring bakal nyobian ngadeukeutan ka dealer Apple anu sah.

      Upami hard drive na henteu kapangaruhan, anjeun tiasa milarian poto sareng pidéo tina mesin.

      Salam sareng hapunten kana naon anu kajantenan

  34.   Patricia cenahna

    Héi anu di dinya!! Mousepad baseuh sareng henteu jalan. Naon anu kedah abdi lakukeun? Éta pro macbook

  35.   muriel cenahna

    Halo! Sataun katukang anggur anu hérang murag dina komputer kuring sareng éta maot sakitar 2 minggu ka tukang. Kuring angkat ka mac sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kartu logika parantos goréng sareng alat cadangna mahal pisan janten kuring hoyong ngajual macbook abdi pikeun rétina 13.3 ″ akhir 2013 ku bagian. Salain ti layar, anjeun terang naon deui anu tiasa kuring jual?
    Hatur nuhun pisan sateuacana !!

  36.   Nico cenahna

    Hatur nuhun pisan Jordi! Anjeun gaduh bir gratis iraha anjeun hoyong di Iraha! U

  37.   danielacristobal cenahna

    Saparapat gelas ragaji nembé murag kana pro macboock kuring. Kuring mareumanana langsung, dibalikkeun salami dua jam, sareng éta hurung tapi keyboard na henteu némbalan .. henteu ngetik. Kuring nempatkeun kana tuper kalayan nasi ... naon anu kuring tiasa lakukeun?

  38.   Korori cenahna

    Halo, kuring kéngingkeun cai dina layar buku mac kuring. Nalika kuring ngahurungkeun éta katingalina sadayana baseuh di jero. Naha anjeun tiasa ngalakukeun anu garing?

  39.   Karla cenahna

    Dear, ogé sapertos kuring, cai jahé sareng jeruk nipis murag dina keyboard, kuring ngahurungkeun kalayan gancangna cahaya, nyedot cai, sareng nuturkeun léngkah anjeun kecuali muka. Ayeuna abdi nyerat tina komputer hahahaha hatur nuhun pisan. Hiji-hijina detailna nyaéta sapertos caket, lambat pisan, kuring parantos nga-restart na masih teras-terasan 🙁

  40.   Esteban cenahna

    Hai, MacBookPro kuring baseuh dinten ayeuna. Anu kuring lakukeun nyaéta ngagaringkeun cai anu tumpah gancang teras kuring mareumanana sareng ngantepkeun kana méja kuring sakitar 10-15 menit. Teras kuring ngahurungkeun sareng layar mimiti hurung tapi teras lirén. Teu sangka komputerna parantos dibereskeun sareng kuring mimiti nganggo. Sadayana sampurna, dugi ka kuring nyambungkeun beurit sareng éta henteu jalan! Teras kuring nyobian nyolokkeun kana carjer sareng éta ogé henteu jalan! Punten saha bantosan abdi! ; -;

    1.    danielacristobal cenahna

      Kuring mamatahan anjeun geuwat angkat ka teknisi pikeun ngabongkar éta sareng ngabersihkeun atanapi ngagaringkeunana ... Kuring ngalangkungan ieu sababaraha dinten ka pengker.
      entong hurungkeun deui, tong dicolok.
      bisi kuring kuring kedah ngarobih keyboard na teu aya anu sanés .. éta gumantung kana sabaraha cairan anu diasupkeun tapi .. hal anu kuring pelajari nyaéta .. entong balikeun deui !!!
      Upami anjeun aya di bs sabab kuring ngagaduhan teknisi anu murah sareng gancang anu kuring tiasa nyarankeun

      1.    Esteban cenahna

        Hatur nuhun pisan!

  41.   Sara cenahna

    Halo! Abdi gaduh macbook énggal, kirang ti sasasih (Masih ku jaminan) Abdi angkat ka universitas, kuring ngantepkeun jandéla kabuka sareng hujan turun pisan janten baseuh, tapi éta ditutup sareng dipareuman, tétéla éta pisan saeutik baseuh di luhur, tapi kuring sieun aya lawang ti gigir, naha ieu tiasa kitu? naon anu kedah dilakukeun? Hatur nuhun!

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Sara,

      garingkeun naon anu anjeun tiasa di luar sareng cobian NOT pikeun ngamimitian Mac salami sababaraha dinten. Kuring bakal nuturkeun naséhat dina tutorial ieu pikeun nyingkahan masalah sanaos Mac anjeun sigana henteu seueur cai di jero.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  42.   Claudio cenahna

    Halo Jordi, Salam ti Chili.

    Kuring ngagaduhan Macbook Pro Retina 13 anu murag tina cai, kuring nyandak kana sababaraha SAT tapi dina sadayana anggaran sami sareng énggal ...
    Janten kuring ngabongkar éta sareng ngabersihkeun éta kalayan alkohol isoprofilik di sadaya tempat anu aya cai, kuring ngantepkeun dipasang dina wengi sareng dinten ayeuna kuring ngahurungkeun sareng sadayana mimiti saé tapi para penggemar ngajalankeun sapinuhna, naon solusi anu kuring tiasa ieu?

    slds

    Claudio

  43.   Arthur cenahna

    halo tulung kuring kuring boga masalah di handap ieu kuring gaduh mac air 13 sareng hurung nalika hoyong naon anu kuring perhatoskeun nyaéta yén anu aman dipasang deui di jerona ibarat muatan ... .. sareng nalika mencét tombol daya éta ngarobih héjo sareng saatos sadetik ka amber deui sakali éta baseuh tapi kuring ngantep garing sababaraha dinten sareng éta leres-leres hasil, kadang-kadang hurung kuring tiasa nutup tutupna sareng sadayana henteu kunanaon tapi upami mareumanana sareng hoyong mareumanana asup deui éta paéh dugi ka anjeunna hoyong

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Arturo,

      Kuring kuciwa ngawartosan anjeun yén éta tiasa nanaon sareng hal anu pangsaéna dina hal ieu upami MacBook janten baseuh nyaéta yén ngalirkeun ulasan dina SAT dimana aranjeunna tiasa mariksa tingkat karusakan. Pikirkeun yén komponén éléktronik tiasa dianggo saé sakedap sakali garing saatos baseuh, tapi kalembaban nyalira tiasa nyiptakeun korosi dina papan atanapi anu sami.

      Upami anjeun ngagaduhan SAT anu tiasa dipercaya, candak éta sareng aranjeunna kedah dipariksa, éta tiasa atanapi henteu kusabab cai, tapi diagnosa na rumit.

      Good tuah na ngawartosan kami!

  44.   EVERARD dinobatkeun cenahna

    halo, abdi kantos maca. Kuring tumpah kopi sakedik sareng krim sareng gula dina tampilan rétina mac mac kuring di beulah kénca keyboard, kuring langsung nempatkeun serbet di luhur sareng garing tapi dipareuman nyalira, kuring garing ku hawa, kuring diberesihan ku alkohol teras kuring nambihan hawa pikeun éncér kopi, saur kuring éta teu lebet seueur, kuring parantos nempatkeun cukup hawa dina waktos na sareng masih teu hurung saatos 5 jam ... naon anu anjeun mamatahan?
    Gracias
    EC

  45.   anasof cenahna

    Halo, kira-kira sabulan katukang kuring ngalungkeun sakedik anggur dina keyboard kuring, sadayana tiasa dianggo saé pisan kecuali sababaraha serat anu caket, dugi ka ayeuna kuring ngalepkeun pangaruh sekundér ieu, naon anu tiasa kuring laksanakeun?

  46.   Mary cenahna

    Halo, wilujeng siang, mugia anjeun langsung ngajawab kuring, komputer kuring dihurungkeun sareng ujug-ujug aranjeunna ngalungkeun cai ka kuring sareng kuring cicingeun pc na sacara otomatis dipareuman yén éta nyarankeun atanapi karusakan naon anu bakal diserang upami éta tiasa dianggo moal dianggo deui pikeun kuring, punten jawab dina éta urgent éta ngan kajadian

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Héi Mary, hapunten naon anu kajantenan sareng hapunten abdi henteu ngawaler tadi. Mudah-mudahan anjeun henteu nyobian ngamimitian Mac sakali baseuh. Kuring nyarankeun yén upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, baca tutorial sareng turutan kana surat éta. Upami Mac janten baseuh pisan tiasa janten masalah, tapi mudah-mudahan éta henteu kénging seueur cai.

      Kabeneran !!

  47.   Fabian cenahna

    halo jordi, kamari macbook pro kuring baseuh dina bagian sampul layar distorsi sareng layar henteu hurung deui tapi naon keyboardna sareng layar sentuh jalanna sampurna karusakan naon anu tiasa terjadi sareng ampir henteu aya cai dina keyboard atanapi noél

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Fabian, Hapunten perkawis kajantenan 🙁

      Sabalikna kuring bakal nyobian henteu nganggo Mac salami sababaraha dinten. Saatos dua dinten ieu kuring bakal nyobian ningali naha sadayana jalan saé kalayan nyambungkeun Mac ka layar éksternal.

      Anjeun tiasa ngawartosan kami sareng tuah!

  48.   Carmen cenahna

    Hai Jordi! Kuring nginjeumkeun MacBook Air kuring ka putra abdi, kusabab anjeunna gering, dina pengawasan anjeunna utah di sakitar komputer sareng kuring langsung ningali kumaha pareumna, kuring angkat ngabantosan putra abdi, sareng nalika réngsé ngahadiran anjeunna, kuring angkat ka komputer, kuring ngalakukeun kasalahan pikeun ngahurungkeunana, sareng kuring ngalaksanakeun sababaraha kali, teras kuring ngagaringkeunana sareng nempatkeunana (kasalahan anu sanés) kuring sieun naon anu bakal terjadi kusabab gagabah sareng kabodoan kuring ngeunaan éta, kuring ngalakukeun appoiment sareng teknisi Mac pikeun ningali naon anu aranjeunna carioskeun, tapi kuring nekat !!!!. Abdi resep pisan upami anjeun ngajawab kuring upami anjeun pikir kuring ngarep-ngarep Mac kuring bakal némbalan deui. Nuhun sateuacanna.

  49.   Lu cenahna

    MacBook Air abdi janten baseuh sareng kuring gancang ngagaringkeunna, kuring dialihkeun kana saluran upami murag, éta dihurungkeun sareng kuring nyeratna, tapi pareum saatos menit nyalira, sareng kuring ngahurungkeun deui.

  50.   Kari cenahna

    halo wilujeng énjing kamari énjing kuring meresihan hawa macbook ku kaén anu beueus sareng mareumanana sareng ngamimitian ngecas nalika kuring hoyong ngahurungkeun sareng éta henteu masihan nanaon panginten kuring henteu ngecas yén carjer abdi rusak ogé Kuring nyobian pengecas abdi sareng éta sampurna sareng ayeuna mah hawa macbook kuring henteu masihan layar atanapi naon waé hurung hurung teras kipas na diaktipkeun tapi teu aya apel ogé sora mac na kaluar ... naon anu kuring lakukeun ???

  51.   Karla cenahna

    Halo…. tadi wengi sanés dinten abdi sareng salaku cangkir cai panas henteu pernah dihurungkeun mac kuring ... sedih ... hahaha .. hal éta murag kana keyboard sareng di handap na ka sisi tempat port usb sateuacan abdi tiasa mareumanana kuring nyandak éta kuring mencabut kabel listrik sareng kuring tiasa ningali aya sababaraha pesen némbongan dina layar pikeun nyambungkeun sababaraha alat anu nganggo seueur tanaga ... saleresna mah, kuring henteu merhatoskeun pisan aranjeunna dugi ka dinten ieu kuring ngahurungkeun sareng sadayana tiasa dianggo sampurna (atanapi panginten kuring) dugi ka nyambung pendrive sareng henteu dikenalkeun sareng kuring pikir palabuhan usb rusak ... abdi sanés spesialis tah éta pamikiran kuring hahaha ... dina sagala hal kuring hoyong terang upami aya léngkah anu kedah dipilampah sateuacan nyandak kana jasa téknis sareng awas panon ... Hatur nuhun pisan kana naséhat kuring pikir éta tiasa langkung parah upami kuring tacan maca ieu nalika éta kajantenan.

  52.   Gonzalo baez cenahna

    Dear, kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng sababaraha saran:

    3 dinten ka pengker kuring tumpah Coke dina keyboard rétina MacBook Pro abdi. Coba garingkeun langsung ku kaén anu garing sareng langsung dipareuman. Abdi ngantepkeun kana balkon tempat kuring cicing, anu cukup bayuhyuh. Saatos dua dinten kuring ngahurungkeun éta sareng kuring henteu ngagaduhan masalah ageung, janten kuring mutuskeun mareumanana deui sareng ngabersihkeun tina caket anu tetep. Kuring parantos ngagunakeun éta normal sanaos ayeuna lumayan lambat ayeuna, di sagigireun éta pas kuring ngahurungkeun kipas mimiti damel, tapi kuring henteu perhatoskeun yén éta panas. Kuring parantos nganggona sakitar dua jam sareng kuring masih teu terang yén janten panas sanaos kipas na teras-terasan lumpat teu lirén. Salaku tambahan, aya sababaraha program minor sapertos VLC anu henteu kénging deui kuring atanapi henteu ngijinkeun kuring pikeun masang éta. Kaleresan, éta nyarios ka kuring yén kuring kedah ningali konfigurasi kuring pikeun ngamungkinkeun program anu dipasang.

    Naon anu anjeun nyarankeun? Naha anjeun ngagaduhan solusi anu teu mahal? Kuring yakin yén lamun kuring nyandak ka macstore aranjeunna bakal ngeusi batre kuring sajuta. Hatur nuhun parantos ngartos kasusah anu seueur pisan!

  53.   kherson cenahna

    Abdi gaduh udara MACBOOK 13 inci, dina hajatan sataun katukang urang gunakeun pikeun nempatkeun musik sareng kuring henteu yakin lamun sababaraha cai murag murag ka dinya, tapi dinten nuturkeun saatos pihak kuring ngahurungkeun kana ngagunakeun JEUNG KEYBOARD TEU NGÉRÉNGKEUN Naon Anu Bakal Candak? KUMAHA SIA BISA NGALereskeun Éta

    1.    Peter Rhodes cenahna

      Jarang pisan yén sadaya lampu keyboard hurung sakaligus kusabab éta sanés hiji diode anu hurung.

  54.   Yisus cenahna

    Hai babaturan! Kuring gaduh hawa macbook 13 inci sareng kamari kabogoh kuring tumpah satengah ampir satengah gelas cai dina keyboard ku teu dihaja kuring gancang nempatkeunana dina V anu dibalikkeun bari diberesihan ku kaén nalika kuring mareumanana deui pikeun mareuman layar tos biru sakedap teras angkat damel 2 kali sateuacan dipareuman! Kuring henteu acan ngaktipkeun saacanna 3 dinten sabab kuring ngagaduhan béas lengkep sareng tapi kuring hariwang ngeunaan layar biru anu dipasihkeun, naha éta mangrupikeun tanda anu goréng atanapi aya harepan? Abdi ngahargaan waleran anjeun!

  55.   Izéva silva cenahna

    Wilujeng wengi, kuring hoyong anjeun ngantunkeun kuring, Macbook air 2013 kuring baseuh, kuring nyobian nuturkeun léngkahna sareng kuring ngahurungkeun deui sareng sadayana, saleresna komputer kuring dihurungkeun sareng jalan kalayan saé pisan, masalahna nyaéta monitor henteu katingali, tapi upami kuring nyambungkeun kana tipi ngalangkungan kabel HDMI éta tiasa dianggo sampurna, kuring nyandak éta marios sareng aranjeunna masihan kuring dua diagnosa anu béda, hiji anu ngawartoskeun éta LEDs dina layar sareng jalma sanés nyarios ka kuring éta motherboard, éta saur anjeun éta?

  56.   Ana cenahna

    Wilujeng énjing, dinten ieu kuring ngucurkeun kopi dina kibor. Kuring diberesihan ogé, nempatkeun kana V anu dibalikkeun sareng garing ku pengering rambut kalayan hawa tiis. Henteu aya gunana pikeun ngeureunkeunana. Ngan ukur beurit (bantalan) anu ngalakukeun hal anu anéh. Kuring mareumanana sareng 2 kali sareng tungtungna sigana tiasa dianggo saé. Abdi ngantepkeun sareng angkat. Sieun abdi nyaéta nalika kuring balik éta moal jalan deui ... Upami éta hasil leres, naha teras-terasan sapertos kieu atanapi mungkin éta bakal rusak nalika kuring balik? Abdi sangsara ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Ana, Hapunten perkawis naon anu kajantenan dina Mac anjeun. Pangaruh tina cairan tiasa janten caket atanapi jangka panjang kumargi nalika aranjeunna lebet kana alat éléktronik naon waé aranjeunna tiasa nyiptakeun korosi (karat) atanapi anu sapertosna sapanjang jaman.

      Kumaha waé ogé, upami Mac anjeun tiasa dianggo kalayan saé, tong langkung pentingkeun sabab éta henteu tiasa rusak. Upami ku jalanna waktos ngajantenkeun jalma asing panginten kusabab ieu.

      Di sisi anu sanésna, kuring henteu kantos ngéngingkeun yén nalika cairan ragrag kana Mac anjeun atanapi alat sanésna, hal anu paling penting nyaéta mareumanana supados henteu nyebrang, teras garingkeunna ogé sareng antosan minimal 24 jam kanggo ngamimitian éta deui.

      Wasalam

  57.   Angelo cenahna

    Halo, kuring gaduh hawa macbook sareng tina hiji waktos ka waktos anu sanésna mimiti jalan lalaunan sareng layar nalika kuring ngamimitian éta ngagaduhan garis horisontal. Nalika nyerat atanapi mencét serat seueur deui anu nyerat, henteu aya artina, nalika ku trackpad kuring mencét jandéla, éta henteu kabuka, sareng sajabana ... sigana keyboardna sapertos dikonfigurasikeun ... sanaos hiji-hijina hal anu kajantenan kuring nyaéta wengi anu sami éta kuring mandi sareng mac éta aya di kamar anu sami sareng panginten kalembaban tiasa mangaruhan naon-naon ... kuring hoyong terang naha kuring tiasa nuturkeun tip ieu atanapi upami aya anu tumut kana pikiran. Abdi hilap nyebatkeunana, bieu aya 1 sasih pameseran: / Abdi hoyong nasihat anjeun langkung ti naon waé pikeun tenang ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Angelo, Hapunten perkawis naon anu kajantenan pikeun Mac anjeun.

      Upami anjeun ngagaduhan sasasih, hal anu paling saé nyaéta anjeun ngirimkeun ka Apple SAT resmi sareng aranjeunna ningali éta. Uap mangaruhan sadaya alat éléktronik, tapi saur kuring teu asor anu nyababkeun masalah ieu.

      Salam sareng wartoskeun ka kami.

  58.   Henry cenahna

    Halo, batur sapagawean nyebarkeun tèh dina keyboard MacBook kuring, anu jéntréna di dieu kami gancang-gancang garing sareng mareumanana, pikeun ayeuna sigana éta henteu nimbulkeun karusakan, tapi nalika kuring nempatkeun éta, henteu balik deui sareng dina layar anjeun tiasa ningali garis-garis nangtung .. Naha anjeun terang naon éta? Sadayana tiasa dianggo sampurna: sora, video, konektor jsb. Éta hiji-hijina detil detail

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Henry,

      Nya, upami cairanna tiasa lebet ngalangkungan keyboard, ieu panginten janten masalahna. Pikeun mastikeun ieu naséhat kuring nyaéta anjeun nyobian nyambungkeun MacBook kana monitor luar, upami gagalna henteu baranahan (ampir pasti) anjeun bakal terang pasti dimana anjeun ngagaduhan masalah. Kuring miharep anjeun solusi pas pasangan.

      Salam!

  59.   Bern cenahna

    Hai, kuring nembé murag satengah gelas tèh dina mac kuring. Sacara intuitif, kuring turunkeun teras nahan kana sisina supados cairanna murag. Kuring tegalan ku kaén teras abdi niupkeun garing samentawis. Kuring ngahurungkeun terus hurung. Kuring ngan maca yén éta mangrupikeun gagasan anu goréng, janten kuring mareumanana sareng nyanghareupan handap. Upami dihurungkeun mungkin waé éta bakal disimpen, salam

    1.    Henry cenahna

      Ieu anu kajantenan ka abdi tapi cobi henteu hurungkeun sabab anjeun tiasa nambihkeun masalah, kuring ngosongkeun éta sareng ngahurungkeun dugi ka énjingna, nyandak éta pikeun dipariksa, ku komputer anu anjeun henteu pernah terang. Milik kuring sigana disimpen, tapi kuring peryogi anjeun mukakeunana sareng parios deui

  60.   alvaro madinah cenahna

    halo kuring gaduh hawa macbook 13 ″ cori7 solid state disk 512 sareng 8 ram, dinten Sabtu wengi kuring muragkeun bir di tengah keyboard dinten Minggu kuring ngahurungkeun sareng apel luar hurung sakedap sareng teras-terasan Éta henteu hurung deui, téknisi nyatakeun yén éta mangrupikeun kibor sareng tanpa keyboard moal tiasa diaktipkeun, naha leres ieu? Abdi anu sanés anu hoyong terang nyaéta upami kuring tiasa ngala deui inpormasi? hatur nuhun bantosan kuring pikeun fa

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Alvaro, Hapunten perkawis naon anu kajantenan pikeun Mac anjeun.

      Upami keyboard rusak anjeun moal tiasa ngamimitian Mac. Catet yén tombol kakuatan dipasang kana keyboard, janten kamungkinan.

      Wasalam

  61.   Gustavo Kanton cenahna

    Halo Jordi, kuring béjakeun ka anjeun, dina bulan Désémber 2015 macbook pro retina kuring mimiti 2015 tumpah cai, kuring nyandak éta pikeun didiagnosis aranjeunna ngawartoskeun kuring yén sagalana rusak sareng éta henteu ngahurungkeun ku cara naon waé, aranjeunna nganggarkeun artos, janten kuring tinggaleun ngantosan Diagnosis anu sanés, saatos dua bulan di awal Pébruari, kuring ngaluarkeun deui ti tempat kuring nyimpen sareng nyobian trik anu sobat diajarkeun ka kuring, nyaéta nyolok éta, mareumanana, nyabut éta tapi nyepeng tombol daya salami 10 detik, teras pasang deui sareng ngantunkeun kuring mencét 20 detik deui sareng ngaleupaskeun tombol, sareng upami éta jalan, mac kuring dihurungkeun deui sareng sadayana jalan sampurna, kuring balik deui kana tugas kuring, ngédit pidéo sareng sadayana anu aya hubunganana ngarancangna ogé, tapi saatos dua minggu, nalika kuring ngaunduh matérial anu parantos dikirim ka kuring, éta dipareuman ku nyalira, langkung ti anu sanés layar layu janten hideung sareng henteu hurung deui, kuring nyobian deui trik anu aranjeunna parantos diajar kuring sareng sia. Saur anjeun naon anu tiasa kajantenan ku anjeunna? - Salam sareng Nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Gustavo,

      Hapunten perkawis naon anu kajantenan Mac anjeun, anu munggaran. Masalah sareng cairan nyaéta aranjeunna tiasa nyababkeun masalah nyata dina jangka pondok, sedeng atanapi jangka panjang, dina kasus anjeun sigana éta tiasa janten masalah batré upami Mac ngamimitian sareng damel saé bari. Coba pikeun boot dina modeu aman pas anjeun nyandak kaluar tina silikon pikeun ningali naha éta dimimitian.

      anjeun parantos ngawartosan kami.

  62.   Lucia cenahna

    Halo! 4 dinten kamari keyboard buku mac kuring pro retina '15 baseuh, kuring muragkeun sacangkir kopi sareng susu. dina waktos anu sami kuring parantos ngahurungkeun komputer supados cairanana tiasa kaluar (kuring nempatkeun dina bentuk V tibalik, sakumaha anjeun mamatahan). Komputer dihurungkeun sareng musik (tapi henteu nyolok kana kakuatan), kuring ngantepkeun sababaraha menit (kuring panik total), éta masih kénéh aktip sareng musik ... sampurna. Kuring mareumanana, sateuacan nutup jandéla sareng sapertos kanggo ningali trackpad sareng keyboardna tiasa dianggo (éta tiasa dianggo) teras ku tombol dipareuman. Kuring miharep cairanana murag sareng abdi garing kana kertas dapur. Kuring geuwat bawa ka toko apel, kirang ti sajam aranjeunna parantos mukakeunana, ngabersihkeun sareng ngagaringkeunana, aranjeunna ngalakukeun diagnosis upami komponén anu paling penting parantos rusak (keyboard, motherboard sareng hard disk) sadayana henteu kunanaon, aya teu aya anu rusak. Téknisi ngawartosan yén kuring untung pisan tapi anjeun henteu pernah terang sabaraha lami komputer bakal tiasa dianggo pikeun kuring, éta tiasa dipareuman dina saminggu atanapi henteu ngagaduhan masalah. Anjeunna mamatahan ka kuring kanggo nyimpen dina kotak nganggo silikon atanapi nasi sawatara dinten kanggo ngaleungitkeun sadaya kalembaban. Abdi gaduhna tina 3 dinten dina kotak anu katutup pageuh sareng kilo silikon. Naha anjeun pikir kuring bakal ngalaman masalah? Kuring sieun yén sanaos sadayana katingalina saé, ordnador parantos komitmen dirina.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Lucia,

      teknisi Apple leres sareng masalah sareng cairan mangrupikeun hal anu paling parah anu tiasa lumangsung ka kami, tapi upami Mac dibuka, garing sareng dibersihkeun tina sésa-sésa, anjeun panginten henteu ngagaduhan masalah.

      Hiji-hijina hal anu kuring tiasa nyaritakeun nyaéta anjeun nyobian éta tanpa sieun ayeuna yén anjeun parantos nganggo silikon salami sababaraha dinten (pikeun anu henteu terang, éta mangrupikeun bal anu urang mendakan dina kantong alit dina sapatu, baju, sareng sajabana. anu nyerep Uap) sareng hilap cairan anu dituang kana Mac. Mudah-mudahan janten nanaon sareng Mac anjeun tiasa jalan 🙂

      Wasalam

  63.   Andres Montejo cenahna

    Wilujeng sonten. Kuring nempatkeun cai dina macbook na ogé, kuring ngantunkeun kana béas salami sadinten sabab aranjeunna nyarankeun tapi 3 dinten parantos kalangkung sareng teu aya anu kajantenan, éta henteu nampi biaya teras éta henteu hurung \.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Andres, hapunten naon anu kajantenan sareng upami anjeun teu nampi biaya, cobian kabel sareng adaptor anu sanés pikeun parios yén milik anjeun henteu rusak. Upami éta masih henteu dimuat sigana mah Mac anjeun kedah angkat ka SAT

      Wasalam

  64.   Belen cenahna

    Halo, kuring nyéépkeun satengah gelas cai dina MacBook Air de13 kuring, éta garing gancang, teras-terasan jalan tapi sababaraha jam engké bau hangit kaluar sareng input usb katingalna coklat sareng lebur…. Naha tiasa upami kuring ngahurungkeun, éta bakal teras-terasan ruksak? Heeelp!

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng énjing Belen,

      Tiasa waé éta bakal teras-terasan nyababkeun karusakan kumargi bakal aya cairan dina Mac. Éta masalah anu serius janten disarankeun ngantosan sababaraha dinten kanggo ngahurungkeun deui. Pasti anjeun bakal kedah ngalangkungan SAT pikeun méréskeun masalah USB.

      Hapunten kana naon anu kajantenan sareng nasib

  65.   Valery (@Maneza_) cenahna

    Hai, 2 dinten ka pengker sakedik, tapi saeutik pisan teh (teu manis sareng tiis) murag dina Mac kuring, kuring ningali pilem sareng teras-terasan dianggo sapertos teu nanaon. Kuring mareumanana sareng ngagaringkeunana teras ngahurungkeun sareng éta tetep jalan. Teras kuring mareumanana sareng mareumanana sareng keyboard kana béas salami 2 dinten, kuring dihurungkeun sareng sadayana tiasa dianggo sampurna. Naha éta hartosna henteu aya anu kajantenan ka anjeunna? o Naha éta tiasa ngamimitian gagal sareng kuring kedah nyandak kana SAT?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Valery, upami jumlah cairanna kirang sareng anjeun garing gancang, éta moal langkung seueur kana Mac. Upami sadayana tiasa dianggo, kuring moal hariwang, anjeun moal ngagaduhan masalah naon waé.

      Wasalam

  66.   Mandor Gretel cenahna

    Hai Jordi, hal anu sami kajadian dina hawa macbook kuring, tapi hanjakalna éta mangaruhan istilah layar sabab ayeuna teu gaduh kacaangan pisan tapi anjeun masih tiasa ningali éta ngamimitian sareng ngalakukeun fungsi normal. Teu sangka karusakanna aya dina sababaraha lampu pikeun aranjeunna atanapi sapertos kitu; Nanging, nalika kuring nyandak éta sareng Apple kanggo diropatkeun, aranjeunna ngawartosan yén éta dewan logika sareng aranjeunna ngeusian kuring pisan (16 rébu péso Méksiko) pikeun ngalereskeunana. Patarosan abdi anu leres-leres biaya perbaikan atanapi naha kuring tiasa kéngingkeun anu langkung mirah di tempat séjén? Sareng kuring ogé heran upami sakali dibéréskeun kuring moal ngagaduhan masalah ka hareup atanapi naha langkung saé ngajual mesin kuring pikeun bagian sareng mésér anu sanés. Hatur nuhun pisan.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Gretel, mimitina sareng sakumaha kuring sering nyarios, hapunten anu kajantenan.

      Bener nya éta perbaikan dewan logika (motherboard) mahal, tapi kuring henteu tiasa nyebatkeun anjeun harga aslina. Kaputusan akhir pikeun ngarobih atanapi henteu Mac milik anjeun tapi anu leres nyaéta sakali cai asup kana masalah tiasa muncul dina sagala rupa komponén komputer.

      Naséhat kuring pikeun naroskeun SAT anu dipercaya di kota anjeun sareng ngabandingkeun harga. Éta kaputusan pribadi sareng éta bakal gumantung kana seueur faktor naha anjeun ngarobih sadaya Mac atanapi ngalereskeunana.

      Salam sareng kabeneran!

  67.   Anakostéla cenahna

    Halo, kamari kuring damel sareng komputer, kuring ngagaduhan gelas soda sareng teu dihaja tumpahna dina keyboard nyaéta macbook pro, hal anu munggaran kuring lakukeun nyaéta pegatkeun sambungan tina kakuatan, pareuman teras hurungkeun kana ranjang nyésakeun layar kosong. Kaleresan nyaéta sigana kuring henteu seueur cairan anu lebet kusabab gelasna badé béak, saatos 4 jam kuring nyobian ngahurungkeun kana sora anu aneh tapi kuring berhasil asup kana sési kuring anu upami trackpad lambat pisan nalika kuring nyobian mindahkeun kursor, komputer ogé Éta laun, kuring mutuskeun langkung saé pikeun mareumanana sareng kuring henteu acan ngahurungkeun, kuring sieun. Naha anjeun nyarankeun ngabukaana sareng nyobian ngabersihkeunana? Hatur nuhun!!!

  68.   indara cenahna

    pernah sareng kuring nyarios henteu pernah nyandak kana apel sat, aranjeunna curang, kuring ampir nyalahkeun aranjeunna, mac kuring baseuh, éta aya jaminan, kuring terang éta henteu nutupan éta tapi katingali aranjeunna ngabobodo kuring, aranjeunna ngawartosan yén motherboard rusak, komputer dihurungkeun tapi éta lambat pisan, panasaran saatos nyandak kana sat sabab sateuacan nyandak éta, éta henteu laun, kuring melong prosés na dina kapasitas pinuh damel sareng henteu kabuka, éta terserah aranjeunna , aranjeunna nyarios yén aranjeunna parantos ngarobih batré sareng ngabohong gaduh seueur siklus Di sagigireun éta aranjeunna ditagihkeun kuring 1.100 euro kanggo ngalereskeunana, ogé anjeun terang naon anu kuring lakukeun? Kuring nyandak ka lapangan pikeun uvibite, kuring ngabersihkeun éta, aranjeunna diformat , aranjeunna ngarobih konektor magfase, anu mangrupikeun 50 euro anu rusak, sareng mac anyar, I Aranjeunna nyarios yén motherboard henteu ruksak sareng aranjeunna hoyong tapis, sareng aranjeunna parantos ngaktipkeun hal anu ngajantenkeun lambat, hayu, hayu, ulah laporkeunana sabab kuring kedah ngalakukeun 150 kilométer pikeun ngalayanan Apple, tapi kuring sering gélo sareng kabagjaan dina waktos anu sami, dinten ayeuna laptopna jalan ioning tanpa masalah, tapi ku batréna goréng anu aranjeunna nempatkeun kuring, batré bekas anu henteu tahan dua jam, mangrupikeun hiji-hijina masalah, awas, aki kuring langkung lami, éta henteu goréng, henteu aya anu salah !!!! Aranjeunna ngarobih anu apel sareng aranjeunna masihan kuring hare, kuring moal nyandak kana apel sat, sabab aranjeunna ngarobih, kuring henteu percanten, kuring langkung resep propésional anu ngahaturanan kami ka apél sareng henteu resep ngarobih sapotong, kuring pikir yén sakali anjeun nyandak kana sat, hilap deui, éta bakal masihan anjeun masalah deui kusabab aranjeunna ngagoda anjeun, carita ieu leres.

  69.   mxcontact cenahna

    Nuhun, dinten ieu kuring nyandak anjeunna ka téknisi propésional sareng sanés, mugia sadayana janten lancar !!!

  70.   EDUARDO BACILIO cenahna

    Halo Jordi tilu dinten ka pengker kuring muragkeun sababaraha tetes dina hawa mac kuring, kuring percanten yén masalahna henteu penting tapi sababaraha jam engké kuring ngahurungkeun deui sareng kuring ngagaduhan pita bodas dina layar kuring éta mangrupikeun hiji-hijina bagian anu tos bodas sareng anu sanésna bagian tina layar éta Muhun éta kaluar sadayana gambar warna anu leres nalika kuring ningali yén geuwat kuring mareumanana kuring nempatkeunana dina v salami tilu dinten saatos nempatkeun éta kuring diajar deui sareng kuring resep hal anu sami nyaéta band bodas nosa bria . Kumaha cara ngarengsekeunana jordi upami anjeun tiasa ngabantosan kuring. Super super hariwang ngeunaan hawa mac kuring

  71.   Gabriela moreno cenahna

    Hai Jordi. Sababaraha dinten ka pengker kuring ngalungkeun cangkir kopi anu tiis kana Macbook Air kuring sareng langsung dipareuman. Kuring balikeun sareng ngantepkeun janten garing sapeupeuting, énjingna kuring nyobian ngahurungkeun sareng ngeusi batre tapi éta henteu hasil (sigana mah kuring henteu nyobian teuing sabab sieun langkung cai deui. ), Kuring ngantunkeun sadidinten deui garing. Kuring nyolok na sareng nyobian ngahurungkeun tapi kuring ngan ukur nguping sora-kakuatanna sareng keyboardna hurung sareng kuring henteu hoyong deui. Naon anu anjeun nyarankeun kuring pikeun dilakukeun?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Gabriela, anu pangpayunna kaduhung kana naon anu lumangsung ...

      Upami anjeun ngupingkeun sora-kakuatan, hal anu mimiti kuring nyobian nyaéta nyambungkeun Mac kana monitor éksternal pikeun mastikeun yén éta sanés layar. Upami éta tiasa dianggo dina monitor, urang parantos terang bagian anu kapangaruhan saatos kacilakaan, upami anu sanés anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta anggaran pikeun perbaikan dina SAT anu dipercaya.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

  72.   james cenahna

    Halo, kuring gaduh macbook sareng janten baseuh, éta sumping dina keyboard sareng éta henteu ngahurungkeun atanapi ngalakukeun nanaon. Kuring parantos ngempelkeun éta motherboard. Patarosan abdi, kuring kedah ngarobih keyboard. Plate rusak

  73.   Rosa cenahna

    Hai, Abdi hoyong terang upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, keyboard tina macbookair kuring henteu jalan, éta parantos lirén damel, huruf atanapi nomerna henteu némbalan, éta henteu baseuh atanapi murag.
    Gracias

  74.   Pamela cenahna

    Kuring muragkeun cai dina MacBook Air kuring dina keyboard, kuring ngalakukeun anu pang parahna nalika kuring ningali éta pareum, kuring nyambungkeun kana kakuatan sareng nyobian ngahurungkeun, éta ngaluarkeun sora sakedik upami badé dihurungkeun tapi éta henteu hurung, teras kuring online pikeun ningali naon anu kedah dilakukeun sareng kuring ningali yén naon anu kuring lakukeun mangrupikeun hal anu paling parah ayeuna sareng kuring nempatkeunana tibalik dina panonpoé, éta moal jalan deui!?

  75.   Judith cenahna

    Air macbook abdi gaduh keyboard luar, (supados tiasa langkung seueur ngagunakeun nomerna, sagelas cai dibalikkeun sareng sakedik dihontal pikeun baseuh kana keyboard éta, kaayaan ayeuna kuring nyambungkeun, saatos 36 , ngan ukur nomer 2,5,8 sareng simbol =, aranjeunna henteu tiasa dianggo, anjeun pikir kuring gaduh katenangan, naha kuring parantos ngaktipkeun sababaraha konci fn anu ngahambat pengendalian angka-angka éta?

  76.   palabuhan leutik keur parahu pelesiran cenahna

    Saé Jordi! Kuring nembé muragkeun Coke dina keyboard pro mackbook ... Éta henteu nyambung. Kuring parantos mareumanana sareng ngagaringkeun kibor ku kaén sareng tibalik. Kuring parantos ngaktipkeun deui sareng sadayana tétéla henteu kunanaon tapi kuring langsung ngeureunkeunana deui ku naséhat babaturan. Ayeuna kuring parantos nempatkeun kana V sakumaha anu anjeun nunjukkeun. Tapi éta henteu janten cair atanapi naon waé. Naha éta henteu acan kapangaruhan? Hatur nuhun pisan.

  77.   John cenahna

    Wilujeng siang Jordi! Kuring tumpah kopi dina keyboard mac sareng diberesihan langsung, tapi koncina henteu jalan, nomer dua sareng konci pikeun ningali layar anu béda, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Nuhun kana bantosanna

  78.   Kim cenahna

    Rétina Mac kuring baseuh ku soda, éta henteu mikawanoh keyboard atanapi trackpad kuring

  79.   Robert cenahna

    Hai Jordi, Abdi peryogi bantosan anjeun. Rétina hawa mackbook kuring janten baseuh sabab kuring ngarobah cangkir cai mansanilla, urang ngantunkeun sapeupeuting ku jm bentiralador sareng nalika kami hudang kami hurungkeun, tapi éta ngan ukur nyieun noise-on na keyboard na hurung tapi layar na henteu moal masihan pidéo naon anu kuring lakukeun

  80.   carla cenahna

    Halo, éta kajantenan anu mac kuring teu kahaja baseuh ku kopi, éta henteu cekap kumargi kuring berhasil angkat, tapi ujung panto lebet nampi sadayana pangaruh ... Kuring nempatkeun kana posisi V anu terbalik sareng garing di sun ... saatos dua dinten kuring hurung sareng sadayana henteu kunanaon ... tapi tilu dinten ka pengker pesen "batré perbaikan" nembongan, sareng upami mac na teu aya sareng carjer hurung, pareum ... naon atuh ngalakukeun ????

  81.   Harry cenahna

    Salam, masalah kuring nyaéta saurang awéwé ngalungkeun bir sakedik dina keyboard MacBook, kuring langsung mareumanana, kuring ngantunkeun salami dua dinten garing sareng ayeuna nalika ngahurungkeun, éta henteu tiasa mendakan boot disk, a folder sareng tanda tanya némbongan, abdi teras-terasan mulangkeun kanggo ningali naha kuring tiasa nyimpenna ku mencét Cmd + R

  82.   Victor betancour cenahna

    hai, ternyata kuring panasaran naha Mac Pro panolak cai sabab kuring nyéépkeun sagelas anggur dina keyboard sareng ngancikna geuwat ... éta ngeclak tetes anggur kaluar tina palabuhan di sisi carjer ( Kuring ngagaduhan Mac Pro retina 13,3 i5) sareng dina asa kuring henteu ngantepkeun langkung ti 15 menit gaya sareng kuring ngahurungkeun deui tanpa masalah, éta sabab kuring pikir éta anti cai sareng sababaraha mémbran antara tombol sareng piring sareng kuring sadar yén kuring ngan ukur untung sabab teu aya jinis panyalindungan dina keyboard tapi upami dugi ka ayeuna kuring henteu ngagaduhan masalah, palabuhan tiasa dianggo sareng mac henteu gagal kuring.

  83.   Gabriela cenahna

    Cai murag kana MacBook Pro kuring sareng saatos diagnosis Apple 20500 pesos sareng pupusna harepan kuring, sababaraha bulan kaliwat sareng dinten ieu hurung, éta ngamungkinkeun kuring ningali konci pikeun muka sési kuring tapi éta henteu ngantep kuring nyerat A, aya paningkatan atanapi kuring ngimpi?

  84.   Valeria cenahna

    Hai, kuring nyéépkeun cai dina keyboard buku mac mac sareng éta henteu pareum, tapi kuring teras-terasan mareumannana langsung. Kuring nempatkeun éta dina v sareng ngantosan 24 jam nalika kuring ngahurungkeun éta sigana sadayana saé tapi folder nembongan ku tanda tanya!

  85.   bxbx cenahna

    Kamari kuring muragkeun cai dina port usb, carjer, jst. sareng lumayan sakedik sabab sésana nyéépkeun langkung jauh, kuring nempatkeun kana sisina kana anduk pikeun sababaraha waktos sareng kuring teraskeun garing sareng pengering, kuring mariksa keyboard sareng layar na tétéla éta henteu kénging baseuh aranjeunna.
    Kuring parios upami aya langkung seueur kalembaban di palabuhan tapi teu nanaon, sareng kuring hilap nempatkeun kumisan dina wengi ... sanaos teu aya anu kajantenan nalika énjing (kuring henteu ngantep éta kaluar lengkep, kuring ngantepkeun ngahontal 1% sareng beban normal) Nanging, kuring masih sieun yén lamun kuring pareum atanapi kaluarna lengkep, éta moal hurung deui, kuring teu ngagaduhan anggaran kanggo nyandak ka téknisi sanaos teuing anu kuring hoyong ... kuring nyandak paduli teuing tapi waktos ieu kacilakaan anu kuring ngarepkeun moal diulang deui sareng henteu ngaruksak mac.
    Masih kuring henteu terang naha éta bakal disimpen sabab éta tetep jalan sareng leres.
    (Kuring mariksa daérah na cai baseuh sapotong jati langkung ti Mac, sanaos teu raoseun sareng kuring masih teu tenang).

  86.   Manuel Gonzalez cenahna

    Hal pangsaéna anu kedah dilakukeun upami nyéépkeun cairan nyaéta nyandak laptop kana jasa téknis gancang-gancang, dimana aranjeunna mukakeunana sareng garing pikeun nyingkahan jinis oksidasi kahareup. Éta mangrupikeun hiji-hijina pilihan pikeun nyimpen laptop pangsaéna anu kantos dirancang. ; D

    sumber: https://gorilageek.com

  87.   azrah cenahna

    macime 50 ml kadar su döküldü belki biraz daha fazla ekran karardı geri geldi kapattım kurutma makinesini soğuğa ayarlayıp kuruttum şu an çalışıyor ama arada ekran gidiyor şarj da alıyor myazel zamanla dütımö

  88.   javiera cenahna

    Hai! Kuring tumpah cai dina MacBook kuring sareng sababaraha konci henteu jalan, anjeun gaduh solusi? Tulung

  89.   Jose cenahna

    Kuring ngagaduhan MacBook Air kuring mimiti 2015 baseuh sareng éta aya tempat di tukangeun layar sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

bool (leres)