Kumaha carana terang upami Mac anjeun nganggo FileVault tina garis paréntah

FILEVAULT

FileVault mangrupikeun fitur kaamanan anu ditawarkeun ku sistem operasi Apple anu énkripsi sadayana disk, sahingga sadaya file kajaga dina waktos anu sami.

Identipikasi Mac anu ngagaduhan FileVault Gampang pisan dina komputer anu tiasa anjeun aksés nganggo akun pangguna, nanging, upami anjeun kedah ngalaksanakeunana jarak jauh tanpa akun pangguna, hal-hal janten rada rumit.

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, upami anjeun tiasa aya di payuneun tim sareng lebet nganggo akun pangguna, langsung waé buka Kahoyong sistem terus ka Kaamanan sareng privasi sareng dina tab FileVault anjeun tiasa memverifikasi éta. Tapi… Kumaha upami anjeun kedah ngalakukeun tindakan jarak jauh atanapi di situ tanpa pangguna parantos ngaidentipikasi dirina? Pikeun ieu anjeun kedah nganggo garis paréntah dina dua kasus pikeun ngalakukeun.

Pikeun ngalakukeun ieu, dina salah sahiji tina dua conto anu dijelaskeun, aksés ka garis paréntah sareng lebetkeun paréntah ieu:

sudo status tautkeun deui

Ngan aya dua kamungkinan waleran kana pamundut paréntah nyaéta:

FileVault Hurung.

Nunjukkeun yén énkripsi FileVault diaktipkeun dina Mac éta, atanapi:

 FileVault Pareuman.

nunjukkeun yén éta ditumpurkeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, terang naha Mac ngaktipkeun FileVault atanapi henteu gampang pisan. Dina tulisan engké, éta bakal dipedar kumaha ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun éta jarak jauh ogé.

Inpormasi lengkep - Upami anjeun nganggo FileVault trik ieu pikeun ningkatkeun kaamanan tiasa dipikaresep ku anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.