The Beats Studio Buds sacara resmi disayogikeun sareng pambatalan noise aktif sareng otonomi 5 jam

Ngéléhkeun Studio Buds

Saatos sababaraha sasih rumor, kabocoran gambar sareng anu sanés anu parantos urang kagungan Headphone nirkabel Beats Studio Buds sacara resmi diumumkeun tapi henteu sayogi kanggo ngagaleuh.. Headphone Apple anu énggal sapertos ieu mirip pisan sareng AirPods Pro tapi tanpa bagian bobot handapeun.

Ngéléhkeun Studio Buds

ieu sababaraha spésifikasi utama tina Studio Buds anyar:

  • Dek akustik khusus ngaluarkeun sora anu saé, saimbang
  • Pembatalan Noise Aktip (ANC) ngahalangan sora luar pikeun sora anu jero
  • Nalika anjeun hoyong terang naon anu lumangsung di sakuriling anjeun, gampang pisan: aktipkeun modeu sora ambient
  • Bisa gampang dikaitkeun sareng hiji touch sareng alat Apple sareng Android
  • Kualitas sora anu saé pikeun sauran sareng interaksi sareng asistén sora berkat dua mikropon kalayan téknologi beamforming
  • Késang sareng tahan cai earbuds nirkabel (dipeunteun IPX4)
  • Bantalan ceuli lemes aya dina tilu ukuran kanggo headphone anu raoseun sareng henteu obah anu sampurna ngasingkeun noise
  • Dugi ka 8 jam playback audio1 (nepi ka 24 jam total ku muatan kasus saku)
  • Anjeun tiasa ngaktipkeun Siri ngan ukur ku nyarios "Hei Siri"
  • Kelas 1 téknologi Bluetooth® anu mingpin industri nawiskeun jarak anu langkung lami sareng sababaraha gangguan
  • Kabel ngecas USB-C universal

Ngéléhkeun Studio Buds

Sareng sababaraha deui. Headphone sayogi dina tilu warna bodas, beureum sareng hideung tapi anu pangsaéna sigana aya hubunganana sareng harga na nyaéta anu énggal Ngéléhkeun Studio Buds tienen harga peluncuran dina halaman wéb Apple 149,95 euro. Harga anu cukup ketat nunjukkeun yén aranjeunna "AirPods Pro" ti Apple, leres, pangiriman henteu gaduh tanggal anu pasti sakumaha anu tiasa urang tingali dina halaman wéb Apple "Pangiriman anu sayogi usum panas ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.