Kuo nilik warta ngeunaan AirPods Pro 2

 

AirPods Pro 2 Analis Korea kawentar Ming-Chi Kuo teu beristirahat malah dinten kahiji taun, sarta kamari diterbitkeun laporan anyar dina alat Apple hareup. Waktos ieu, giliran generasi kadua AirPods Pro.

Dina laporan ieu pikeun investor Apple, anjeunna ngajelaskeun sababaraha "tidbits" metot ngeunaan futures. AirPods Pro 2. Iraha bakal dileupaskeun, desain exterior, sareng fitur-fitur anyar dina kasus ngecas. Teu goréng pikeun ngamimitian rumor taun anyar ieu.

Kuo parantos nyebarkeun catetan ka investor Apple anu ngajelaskeun sababaraha warta yén anjeunna parantos diajar ngeunaan AirPods Pro 2 salajengna anu perusahaanna aya dina pipa anu bakal diluncurkeun. Pikeun mimitian, eta nyebutkeun yen peluncuran éta dijadwalkeun pikeun kuartal kaopat taun ieu nu karék dibuka.

Dina laporan ieu anjeunna ngécéskeun yén generasi kadua tina AirPods Pro anu kasohor bakal gaduh desain luar énggal. Kabeneran aya gosip saméméhna parantos ngusulkeun yén aranjeunna bakal ngagaduhan bentuk anu sami sareng anu ayeuna. Ketukan Fit Pro.

Audio leungit?

Catet ogé yén éta bakal cocog sareng format audio apal lossless (ALAC), nyaeta, kualitas sora lossless. Éta bakal janten terobosan, sesah terang naha Apple bakal ngajantenkeun atanapi henteu. Éta ragu langkung ti anu nyata, sabab upami AirPods Max nganggo kabel henteu ngagaduhan sistem audio anu teu rugi, boro-boro tiasa kéngingkeun headset sareng sambungan Bluetooth. Urang tingali.

Novelty anu sanés anu dijelaskeun ku Kuo kamari nyaéta dina kasus ngecas AirPods Pro 2. Bakal gaduh chip anu sami sareng AirTags, supados aranjeunna tiasa dilacak via aplikasi "Paluruh" ios.

Tungtungna, analis Korea ngajelaskeun yén penjualan AirPods umumna dina jalur anu leres. Éta nunjukkeun yén penjualan pikeun kuartal kaopat 2021 kamari ngahontal 27 juta unit. Anjeunna yakin yén ku 2022, éta total penjualan bakal ngahontal 90 juta hijian, 25% leuwih ti 2021 jualan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)