Léngkah-léngkah sateuacanna sateuacan sumping caket OS X El Capitan 10.11

osx-el-capitan-1

Salah sahiji tugas anu kedah urang laksanakeun sateuacan ngalaksanakeun pamasangan atanapi pembaruan sistem operasi Mac anu diragukeun ngalaksanakeun beberesih sareng cadangan data penting atanapi dokumén éta anu aya dina mesin kami.

Pikeun ngalaksanakeun cadangan kami, anu pangsaéna sareng paling disarankan nyaéta Mesin Waktos anu lami, tapi urang tiasa salawasna ngalakukeun cadangan di luar Mesin Waktos dina hard drive éksternal atanapi anu sami, anu dugi ka masing-masing. Sateuacan ngadamel cadangan Hal anu kahiji nyaéta ngaleungitkeun sagala hal anu henteu kami anggo, naha éta aplikasi atanapi dokumén sareng ieu mangrupikeun dasar pikeun ngamimitian anu saé dina OS X salajengna.

mesin-waktos

Ngadamel cadangan

Ieu mangrupikeun léngkah anu seueur pangguna nyarioskeun henteu diperyogikeun kumargi Mac leres-leres aman sareng henteu kaleungitan inpormasi nalika OS X diénggalan, tapi urang kedah jelas yén nalika urang ngamutahirkeun sistem operasi kami kumaha waé 'ngareset' mesin urang. Sanaos leres yén biasana teu aya masalah kaleungitan dokumén dina OS X, éta salawasna langkung saé gaduh cadangan dina Mesin Waktos urang tina sagala hal anu paling penting.

Aya pilihan pikeun ngajadikeun otomatis cadangan tina alat Time Machine éta sorangan, tapi sateuacan ngamutahirkeun disarankeun pikeun ngalakukeun cadangan ieu sacara manual. Anu kuring mamatahan nyaéta ngagaduhan sahenteuna 'cadangan' sanés pikeun sadaya dokumén anu penting pisan naha dina hard drive luar atanapi anu sami pikeun nyingkahan masalah.

Ngaleungitkeun aplikasi sareng program anu henteu kami anggo

Ieu kanggo kuring mangrupikeun 'léngkah anu paling penting' nalika kuring badé masang sistem operasi anu anyar dina Mac kuring. Seueur program atanapi aplikasi anu kami unduh sareng parantos dipasang dina Mac kami bahkan henteu nganggo éta, janten sateuacan datangna versi anyar mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngabersihkeun sareng ngahémat rohangan dina hard drive urang.

KAGUNAAN-OF-disk

Ngalereskeun Idin piringan

Léngkah-léngkah sanés anu seueur ti urang diabaikan salian ti anu sateuacana sareng éta ogé penting pikeun dilaksanakeun sateuacan masang OS X. anu anyar sanaos leres yén kuring nyarankeun pikeun ngalakukeun ieu sering-sering ngajaga Hard Drive dina kaayaan anu saé , nalika urang badé masang sistem operasi anu anyar, disarankeun pisan sateuacan ngalaksanakeun tindakan saderhana ieu ti Disk Utility, urang bahkan tiasa ngajadikeun otomatis tugas ieu. Sakali tugas ieu réngsé, urang tiasa 'ngosongkeun sampah' pikeun ngagaduhan sadayana sampurna sareng dipesen dina desktop.

Pariksa aplikasi anu kami anggo

Sateuacan diluncurkeun pikeun ngapdet tanpa deui, parios yén sadaya program sareng aplikasi anu anjeun peryogikeun dirojong ku OS X El Capitan 10.11. Memang leres ayeuna henteu kajadian saloba tiheula, tapi bayangkeun yén anjeun ngamutahirkeun OS X anjeun teras anjeun moal tiasa nganggo aplikasi atanapi alat naon waé pikeun padamelan sadidinten anjeun.

Sadayana siap!

macbook-el-capitan

Seueur pangguna anu henteu kedah ngiringan tes aplikasi sareng panemuan sanés kumaha urang tiasa ngadamel éta tiasa ngamutahirkeun versi anyar sistem operasi Apple tepat di luhur vérsi ayeuna kalayan tenang, pikir éta Apple henteu netepkeun yén urang kedah ngalakukeun 'format' Mac urang pikeun masang versi anyar OS X ieu mangrupikeun hal anu biasana dilakukeun upami urang ngagaduhan masalah atanapi kagagalan dina sababaraha komputer.

Anu jelas nyaéta Apple bakal ngaluncurkeun versi resmi OS X El Capitan énjing sareng éta sababna saé peryogi waktos sareng tinggalkeun Mac siap kalayan salinan cadangan kami, ngalereskeun idin sareng tips sanésna pikeun nyingkahan masalah di pikahareupeun sareng henteu nyandak kasalahan tina versi sateuacana.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Henry cenahna

    Sistem operasi os x ieu mangrupikeun nyeri sirah pikeun diperbarui nalika file anu aya di appstore henteu kapendak deui, henteu nganggo alesan alat-alat goréng na mahal teuing. karunya pisan