Kumaha ngalakukeun pamasangan seger macOS High Sierra 10.13

Naha anjeun badé masangkeun macOS High Sierra ti mimiti? Kami nyanghareupan sistem operasi Apple anu anyar pikeun Macs sareng sakali éta diunduh dina komputer urang, dua jinis pamasangan tiasa dilaksanakeun: anu kami sebut Pembaruan sareng anu kami sebut bersih atanapi ti mimiti.

Dina dua kasus, pangguna milih pilihan anu pangsaéna sareng jelas sadayana bakal gumantung kana naon anu urang laksanakeun sapopoé sareng tim kami, upami urang ngumpulkeun seueur aplikasi atanapi dokumén sareng anu sanés. Data penting anu sanés dina kadua kasus, naha urang ngamutahirkeun atanapi masang ti mimiti, éta wajib ngadamel salinan cadangan Mac kami dina Mesin Waktos atanapi anu sami, janten kami bakal nyingkahan nyeri sirah upami aya anu lepat.

Kabeneran aya yén jenis pembaruan penting ieu disarankeun pikeun dilakukeun ti mimiti sanajan éta henteu sarat penting, nyaéta, Upami anjeun henteu hoyong masang macOS Sierra ti mimiti, kantun unduh tina Mac App Store teras pencét dina masang. Kami nyarankeun anjeun masang ti mimiti pikeun ngaleungitkeun aplikasi anu dicabut, kasalahan atanapi naon waé anu tiasa ngarugikeun pangalaman dina versi anyar sistem, tapi teraskeun anu henteu wajib, urang tiasa ngamutahirkeun sareng ngaléngkah.

Instalasi ti mimiti

Dina hal ieu, naon anu bakal urang lakukeun taun ayeuna nyaéta nyisihkeun alat anu ngabantosan urang ngadamel boot disk tina USB atanapi disk éksternal kalayan sahanteuna 8 GB panyimpenan sareng urang bade tumaros ti Terminal. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta unduh macOS High Sierra ti App Store, Nalika unduhan parantos réngsé kami moal dipasang, kami bakal nutup installer ku mencét cmd + Q.

Sakali unduhan dimimitian urang tiasa teraskeun sareng prosés instalasi ti mimiti sareng éta saderhana pisan. Format sareng ganti nami USB kana maka urang muka setasion sareng kami nyalin kode yén urang angkat di dieu di handap, éta bakal naroskeun kecap akses kami, kami lebetkeun sareng teraskeun.

sudo / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app

Siap, ayeuna urang parantos nyiptakeun installer kami ngan kedah ngantosan macOS High Sierra énggal disalin kana USB. Pormat bakal dilakukeun sacara otomatis sareng urang ngan ukur kedah pormat disk internal urang dimana sistem operasi anu lami nyaéta, nyaéta macOS Sierra. Teras kantun sareng USB atanapi disk éksternal anu nyambung ka Mac, anu kedah urang lakukeun nyaéta boot ku mencét Alt sareng masang sistem macOS High Sierra énggal.

Ngamutahirkeun paranti

Upami urang hoyong urang tiasa ngalangkungan pamasangan ti mimiti, kantun ngamutahirkeun Mac ti Mac App Store. Naon anu dilakukeun nyaéta masang sistem di luhur tina naon anu urang gaduh sareng sanaos leres yén Apple henteu nyegah urang ngadamel jenis pembaruan ieu, upami urang gaduh seueur file, aplikasi sareng anu sanés dina Mac, éta bakal lami-lami janten jalan lain laun. Kami ogé terang jalma anu henteu pernah ngalakukeun pamasangan anu bersih atanapi seger dina Mac na teu ngagaduhan masalah.

Kumaha waé ogé, ngamutahirkeun Mac saderhana sareng urang ngan saukur kedah nuturkeun ieu léngkah anu dituduhkeun ku installer macOS High Sierra. Urang tiasa ningali yén aranjeunna saderhana pisan sareng dasarna masihan: salajengna - salajengna - salajengna.

Penting pikeun disebatkeun yén cadangan dina kasus ieu ogé penting, urang tiasa ngalaman potongan kakuatan anu teu disangka-sangka atanapi setback sanés anu ngarusak soré sareng khususna dokumén anu urang gaduh dina komputer, janten sateuacan ngaklik tombol pembaruan Saatos diunduh, éta penting dilakukeun a cadangan nganggo Time Machine atanapi alat naon waé anu dipikahoyong. Upami anjeun gaduh mamang anjeun tiasa nganggo bagian koméntar.

Tungtungna, pastikeun yén pamasangan ti mimiti tiasa langkung rumit pikeun pangguna anu henteu kenal sareng Mac atanapi anu nembé ngagaleuh peralatanna, janten leres upami nembé ngagaduhan Mac anjeun teu acan ngagaduhan waktos pikeun "ngamuatna" éta anu langkung saé pikeun anjeun langsung ngapdet sareng anjeun moal ngagaduhan masalah sareng alat-alat anjeun bakal tiasa dianggo sampurna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

34 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Álvaro cenahna

    Halo, kuring gaduh Imac ti 2013 sareng saatos pormat komputer sareng nyobian masang deui OSx sistem nyarios ka kuring yén Sierra henteu sayogi di App Store ...

    Sareng ayeuna kitu?…

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Alvaro,

      naha anjeun parantos nyetél USB bootable? naha anjeun ngagaduhan wifi aktip?

      Kumaha waé ogé, upami anjeun nuturkeun léngkahna, éta kedah dianggo pikeun anjeun, upami henteu, anjeun tiasa teras install deui tina cadangan Time Machine.

      Anjeun parantos ngawartosan kami

      1.    Álvaro cenahna

        Halo, upami kuring gaduh Wi-Fi aktip tapi kuring henteu ngagaduhan USB anu diciptakeun atanapi salinan dina Time Machine ... sareng komputer parantos diformat….

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Tingali, kami salawasna ngingetan ngeunaan cadangan huh!

          Coba pareuman Mac sareng nalika ngamimitian pencét Pencét-Komando-R, teras perbarui kana versi terbaru macOS anu cocog sareng komputer anjeun

          anjeun carioskeun ka kami

          1.    Álvaro cenahna

            Faktanya nyaéta kuring gaduh sadayana file penting kuring aman tapi kuring hoyong pasang deui OS tina tiheula ... Kuring nuturkeun léngkahna dimimitian ku Command + R tapi nalika milarian App Store OS parantos henteu aya ... upami kuring sumping pikeun terang yén ieu moal tiasa kajadian, dumasarkeun ka kuring pikeun pormat anu saleresna….


  2.   Borja cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan, kuring gaduh macbook pro 2012 sareng kuring badé dipasang ti mimiti, kuring gaduh dua hard drive, nyaéta cdd anu kuring dipasang sistem sareng aplikasi sareng HDD anu sanésna kuring resep poto, musik sareng anu sanésna , ngalaksanakeun pamasangan ti mimiti, naha duanana disk dibersihan? Atanapi ngan ukur anu bakal diformat?

    1.    Álvaro cenahna

      Halo, upami kuring gaduh Wi-Fi aktip tapi kuring henteu ngagaduhan USB anu diciptakeun atanapi salinan dina Time Machine ... sareng komputer parantos diformat….

    2.    Marxter cenahna

      Dear, ngan pormat SSD anu sanésna henteu perlu

  3.   Jordi Giménez cenahna

    Hai Borja, anjeun kedah ngan ukur ngan ukur disk anu anjeun gaduh OS, anu sanésna, tong ditoél.

    Wasalam

  4.   Álvaro cenahna

    Halo deui, kuring nyobian ngadamel usb di mac anu sanés ku sierra sareng nalika kuring nempelkeun garis dina terminal éta nyarios ka kuring….
    Anjeun kedah nangtoskeun jalur volume.
    Kuring parantos nyobian sababaraha kali ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Paréntah ieu kanggo nyiptakeun installer pikeun macOS High Sierra, sanés pikeun macOS Sierra

      Wasalam

  5.   Alex cenahna

    Memang paréntah anjeun salah, nyuhungkeun jalan polumeu

  6.   Alex cenahna

    Anu leres nyaéta
    "Sudo / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app"

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Sigana mah gangguan dina naskah nalika nyerat kode ku tangan sanés?

      Sareng paréntahna sami dina dua kasus

      Wasalam

      1.    Alex cenahna

        Nyatana kuring nyalin sareng nempelkeunana, anu kuring lebetkeun parantos dilereskeun, kuring parantos gaduh installer usb kuring 😛 Tks!

  7.   Winston duran cenahna

    Halo!!!
    Kuring gaduh iMac Ahir 2009, kuring parantos masang macOS Sierra sareng nalika nyobian ngapdet ka macOS High Sierra, kuring ngagaduhan kasalahan ¨ Aya kasalahan dina verifikasi firmware ¨

    naha aya jalan kaluar tina masalah ieu ???

    1.    ditagihkeun cenahna

      Winston hi, lakukeun cek pertolongan pertama dina OS X sareng parios pembaruan tinggi Sierra atanapi unduh deui. salam

      1.    Winston cenahna

        Hatur nuhun ditagihkeun,
        Kuring parantos ngalaksanakeunana sareng kuring bahkan parantos ngarékam usb pikeun masangna tina 0, tapi pamasanganana henteu pernah réngsé sareng ngirim kuring deui pikeun malikeun sistem.
        Bisa jadi éta SSD (SanDisk) henteu cocog sareng éta sababna éta masihan kasalahan éta atanapi henteu ngantep kuring masang?

        Salam,

  8.   Anas cenahna

    Karakter sateuacan diréktif «jilid» lepat; Sigana mah sadaya halaman wéb nyalin éta tina hiji sumber anu salah. Pikeun ngabenerkeunana, hapus dash anu parantos aya dina téks sareng ngagentos ku dua dash anyar. Anjeun tiasa nganggo ieu:

    sudo / Applications / Install macOS High Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install macOS High Sierra.app

  9.   Manu cenahna

    pantun,
    Nalika ngeunaan mupus disk utama (SSD) ti Disk Utilities, naha anjeun kedah nempatkeun AFPS atanapi macOS Plus (kalayan pendaptaran)?
    Hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Upami éta SSD anjeun tiasa nempatkeun AFPS atanapi macOS Plus, sakur anu anjeun pikahoyong

      Manajemén file nganggo SSD nyatakeun Apple langkung gancang sareng langkung saé sareng AFPS

      salam

    2.    Marxter cenahna

      Manu saatos maca sababaraha forum nyarankeun nempatkeun macOS Plus (kalayan pendaptaran) saatos instalasi réngsé upami anjeun mariksa hard drive anjeun nembongan ku AFPS

  10.   Francisco Valenzuela Rojas cenahna

    Tadi wengi kuring ngahasilkeun drive usb ngalangkungan terminal, sumbanganana diapresiasi. Nanging, sigana mah kuring bakal ngantosan sababaraha dinten, sabab aya program anu henteu cocog sareng pembaruan anu anyar ieu.

  11.   Winston cenahna

    Halo!!

    Kuring parantos ningali yén sababaraha pangguna gaduh masalah anu sami sareng anu kuring ayeuna, kuring nyobian ngapdet, tapi éta masihan kuring kasalahan verifikasi Firnware. Kuring ngarékam USB pikeun ngalakukeun instalasi 0, tapi éta henteu pernah réngsé dipasang sareng ngintun kuring ka layar mulangkeun.

    1.    YESUS Oge cenahna

      Persis hal anu sami kajadian ka kuring dina macpro 2013 ku 1db owc ssd, abdi parantos nyobian ngan ukur ngamutahirkeun sareng ti mimiti kuring henteu hasil atanapi kuring ditingalkeun dina layar kalayan folder sareng patarosan anu kedip-kedip di jero.

  12.   Raul cenahna

    Halo, dina macbook pro kuring ti 2012, dipasang sierra tinggi ti mimiti dina partisi, tétéla yén sababaraha tombol henteu jalan, nalika ti sierra teu aya masalah dina keyboard, aya ideu? hatur nuhun pisan

  13.   gardel9 cenahna

    Saé. Abdi hoyong ngaunduh High Sierra kanggo ngagunakeun ssd éksternal salaku disk utama iMac kuring. Kanyataanna nyaéta kuring parantos nga-instal, sareng éta moal ngantep kuring ngaunduh deui. Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun éta pikeun ngamimitian prosés sadayana engké?
    hatur nuhun

  14.   Gilberto cenahna

    Nalika masang Mac OS tinggi Sierra, éta bakal naroskeun ka kuring pikeun akun iCloud, sabab kuring henteu gaduhna, kuduna nalika masang ti mimiti éta saolah-olah kuring mésér éta salaku énggal.

  15.   Gilberto cenahna

    Nalika masang Mac OS tinggi Sierra, éta bakal naroskeun ka kuring pikeun akun iCloud, sabab kuring henteu gaduhna, kuduna nalika masang ti mimiti éta saolah-olah kuring mésér éta salaku énggal.

  16.   Alan cenahna

    Halo Kumaha kuring pormat macbook Pro tapi dina waktos dipasang OS tetep di tengah sareng henteu masang deui. Kuring parantos ngantunkeun sababaraha dinten pikeun ningali naha éta jalan tapi henteu. Ogé robih hard drive pikeun anu sanés anu kuring gaduh tapi éta henteu ngantep kuring bahkan pormat Mac OS (kalayan pendaptaran).

  17.   Miguel cenahna

    halo

    Hapunten perkawis kacau ... naha anjeun terang upami aya masalah masang ti mimiti dina partisi anu parantos APFS? hatur nuhun

    dina iMAC akhir 2013, kuring ngadamel USB sareng sadayana ok. Kuring mimitian nganggo ALT, kuring milih USB ... Sareng saatos sababaraha menit kuring kéngingkeun layar hideung anu silih ganti antara mouse sareng keyboard (sareng henteu mikawanoh mouse)

    Total, anu kuring teu tiasa ... Teras kuring ngabalikan COmand + Option + R ... teras upami mimiti jalan. Éta naros ka kuring naon anu kuring badé lakukeun, sareng kuring pormat SSD pikeun dipasang ti mimiti. Masalahna nyaéta yén SSD parantos ngagaduhan éta salaku APFS ... Pasang, tapi kuring ningali log na aya seueur kasalahan, utamina anu aya hubunganana sareng AFPS ... Total, saatos sakitar 15 menit nyarioskeun aya kasalahan, sareng henteu masang nanaon.

    Kuring ngalakukeun hal anu sami deui, sareng hasilna sami; sareng kuring henteu tiasa ngarobih deui SSD kana MacOs nganggo pendaptaran ... éta henteu ngijinkeun.

    Tungtungna kuring kedah pulih tina Internét, teras TimeMachine ... sareng tangtosna, henteu aya anu masang ti mimiti

    1.    malaikat cenahna

      Halo Miguel; Hal kahiji anu diitung ogé kajantenan kuring (kuring ampir bungah sanés kuring ngan ukur hiji-hijina) sareng modél iMac anu sami (akhir 2013) sareng ogé hard drive SSD (upami kuring ngagentos dina Apple SAT sareng aranjeunna masihan kuring teu resmi) (hal ngeunaan henteu mikawanoh beurit saatos milih partisi instalasi USB).

      Kuring malah muka obrolan sareng Apple SAT sareng tungtungna nyandak kana SAT fisik (kuring parantos tilu dinten deui dugi ka Apple Care kadaluarsana); Dina dua kasus ieu, aranjeunna henteu ngajawab atanapi ngadeteksi éta salaku kasalahan, janten aya di imah kuring, sadayana tiasa dianggo sampurna kecuali anu jéntré leutik.

      Nalika pormat ku Control-Alt-R Kuring henteu ngagaduhan masalah deui, untungna, sok dina format APFS.

      Nanging, dina macbook 2016 kuring teu aya anu sapertos kitu sareng sadayana jalan normal; éta iMac ogé ngalaksanakeunana tanpa aya masalah sateuacan ningkatkeun ka High Sierra sareng APFS.

      Salam sareng wilujeung sumping.

  18.   Antonio cenahna

    Halo Ngaran abdi Antonio. Punten tingali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, hatur nuhun sateuacanna.
    Kuring gaduh mac mini Yosemite sareng sistem operasi Sierra, kuring parantos ngomean deui sareng ningali éta peryogi lami pisan mareumanana, ayeuna henteu ngamimitian.
    Gaduh keyboard anu sanés apél mangrupikeun Kapercayaan anu normal.
    Kuring gaduh cadangan kana hard drive luar, tapi kuring henteu tiasa boot tina disk.
    Punten bantosan.

  19.   M. José cenahna

    Halo, nami abdi M. José. Abdi nembé mésér MacBook Pro sareng kuring henteu terang naha kuring tiasa masang program anu parantos dianggo sapertos cetak sareng corel (sigana mah nganggo sistem operasi anu sanés). Upami tiasa Abdi hoyong anjeun nyarios ka kuring kumaha carana.
    Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun