Lalajo nalika George Lucas ngagunakeun 280 Mac pikeun nyiptakeun sora Star Wars

Bentang perang

Apple nembé ngeposkeun dokumenter dina koleksi YouTube na.Tukangeun Mac» nunjukkeun kumaha George Lucas mangrupikeun palanggan anu saé pikeun perusahaan Cupertino. Di fasilitas lab sorana, Skywalker Sound, 280 Mac damel unggal dinten pikeun nyiptakeun sora Stars Wars anu ikonik.

Pidéo anu pikaresepeun pisan dimana dina 16 menit urang tiasa ningali kumaha insinyur sora damel di Skywalker Ranch di George Lucas pikeun nyiptakeun sadaya sora anu urang kadéngé dina film baheula, ayeuna sareng anu bakal datang sareng séri saga Stars Wars.

Sora pilem sareng séri Bentang perang aranjeunna jadi iconic nu urang bisa ngaidentipikasi aranjeunna dina mimiti kalawan panon urang ditutup. Engapan Darth Vader, bip R2-D2, whir of lightsabers, Chewbacca's roars, laser starfighter - sakabéh sora ieu langsung dipikawanoh tur langsung membangkitkan gambar visual tina pamandangan ti The War of the Galaxies.

Sareng sadaya sora ieu diciptakeun, diédit, dicampur sareng diselapkeun dina pilem sareng séri saga mitis di perusahaan produksi sora. Skywalker Sora milik George Lucas. Sareng pikeun ieu, insinyur na nganggo jumlahna aya 280 Macs.

Apple ngan ngarilis dokumenter on 16 menit Durasi dimana eta dipedar kumaha gawéna kalayan sora ceuk dina Skywalker ranch, dimana fasilitas produser sora Skywalker Sora lokasina.

Desain audio kelas dunya anu canggih, ngedit, nyampur sareng fasilitas pasca produksi. Hiji wangunan tina 14.000 méter pasagi dikurilingan ku kebon anggur hiji situ jieunan disebut Ewok.

Dina video ceuk, redaktur sora Ryan Frias nyandak tur ka kamar komputer sentral Skywalker Sora, anu anjeunna ngajelaskeun salaku "otak sadaya operasi panggung." "Salaku jalma kreatif, anjeun henteu hoyong kalem ku téknologi," saur anjeunna. "Nalika anjeun gaduh pamikiran sareng anjeun leres-leres hoyong dina kanvas kosong sapertos kitu, anjeun leres-leres peryogi alat anu gancang anu tiasa masihan hasil anu gancang sakumaha anu anjeun pikirkeun."

Parabot komputer fasilitas ieu diwangun ku 280 Macs: 130 rak Mac Pro, 50 iMac, 50 MacBook Pro, jeung 50 Mac mini ngajalankeun Pro Pakakas nyambungkeun jarak jauh pikeun gawé bareng. Hiji dokumenter pisan metot. Abdi nyarankeun eta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.