Tanggal WWDC 2016, anyar 12 ″ MacBooks, béta anyar OS X El Capitan sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina SoydeMac

soydemac1v2

Minggu ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling sengit dina hal berita anu aya hubunganana sareng dunya Apple sareng khusus pikeun urang anu resep Macs. Leres, Apple tungtungna mutuskeun pikeun ngaluncurkeun MacBook 12 inci anu diperbarui sareng prosesor Intel anu énggal, anu Aranjeunna nyayogikeun anjeun sareng paningkatan otonomi sareng warna emas mawar anyar. Anjeun tiasa ningali sadayana ieu dina tulisan yén kami ngaluncurkeun sababaraha menit saatos terang renovasi ieu dimana kami katewak ku sadayana média. Leres, leres yén rumor ngeunaan pembaruan ieu mangrupikeun rumor anu paling anyar, tapi teu aya anu nyangka éta bakal gancang. Salaku tambahan pikeun pembaharuan ieu laptop anu paling ipis sareng paling enteng ti jalma-jalma ti Cupertino, saminggu parantos pinuh ku berita anu menarik anu urang bakal nyimpulkeun saatos luncat.

Sakali MacBooks anyar dileupaskeun, éta tés kinerja munggaran aranjeunna henteu ngantosan. Hasil anu diala tina ieu tés patokan, dipiharep dina hal pamutahiran anu diterapkeun dina mesin sareng ka tingkat anu langkung ageung berkat prosesor anu énggal.

macbook-anyar

Di sisi anu sanés sareng sateuacan peluncuran ieu urang kedah nyorot jam saringan sateuacan warta resmi ti WWDC taun 2016 ieu. Sacara prinsip éta Siri anu tanggung jawab nembangkeun berita ngeunaan tanggal WWDC ieu 2016, tapi teras konfirmasi resmi sumping ti Apple.

WWDC-2016-Minggu

Saatos warta anu pikaresepeun ieu sumping berita ngeunaan maotna anu diumumkeun. Manzana resmina ngeureunkeun dukungan QuickTime pikeun platform Windows, kukituna ngumumkeun ilangna anu parantos lami ngantosan dugi.

Mac OS-El Capitan-nami-1

Isukna warta ngeunaan betas anyar OS X, iOS sareng watchOS pikeun pamekar ngajantenkeun celah anu saluyu diantara sorotan. Sedengkeun pikeun pembaruan nyalira, henteu seueur anu tiasa dicarioskeun kecuali sababaraha perbaikan kinerja sareng stabilitas sistem.

melengkung-emac

Tungtungna kuring henteu hoyong anu tinggaleun tanpa ningali éta pagawéan dilakukeun ku CURVED sareng pamaca Mac lami anjeun nganggo téknologi pangénggalna. Sacara prinsip Mac atanapi eMac ieu, sabab aranjeunna ditelepon ku anu ngurus ngararancang éta, éta moal katingali di toko tapi pikaresepeun ningali aranjeunna dina pidéo ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jibril cenahna

    Naha Pro MacBook Anyar ogé bakal kaluar?