Langkung seueur poto Beats Studio Buds, diluncurkeun caket

Ngéléhkeun Studio Buds

Sababaraha gambar headphone Beats Studio Buds anyar parantos bocor sacara online, di mana anjeun tiasa ningali sacara rinci sareng jelas desain kotak sareng headphone éta nyalira. Dina pengertian ieu, kabocoran asalna tina NCC di Taiwan (Basis Data Komisi Komunikasi Nasional) janten kami jelas yén desainna bakal kieu.

Saminggu kamari, gambar pamuter NBA legendaris na bocor Lebron James,  nganggo headphone Beats sareng gambar anyar ieu nembongan di tempat kajadian Studio Buds. Headphone ieu rada béda ti AirPods sareng nambihan tip silikon sapertos AirPods Pro.

USB C Kabél Gagelut Studio Buds

Dina hal ieu dina poto, aranjeunna bahkan nambihan aturan pikeun ningali ukuran headphone ieu, sigana mah salian ti éta anggo port ngecas USB C dina kotak panyimpenan kumargi kabel nganggo USB C dina dua sisi nembongan dina gambar, sareng ieu mangrupikeun hal énggal kumargi modél bit anu sateuacanna biasana nganggo port Kilat kanggo ngeusi batre.

Kamungkinan headphone Beats énggal ieu bakal gancang pencét kana toko-toko sareng éta sadayana sertifikasi anu parantos kalangkung sareng kabocoran anu urang tingali dina sababaraha bulan ka pengker nunjukkeun yén aranjeunna siap ngamimitian dipasarkeun. Sigana mah headphone tandatangan ieu aya dina papayung Apple bakal dileupaskeun bahkan sateuacan AirPods 3 dikabarkan saminggu katukang sareng sigana ujug-ujug teu aya beja ngeunaan aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.