Lenovo ngarahkeun cara ngecas pikeun Apple Magic Mouse

Beurit Lenovo Go

Sakumaha resep Apple Magic Mouse, teu mungkin pikeun ngartos kumaha aranjeunna ngagaduhan "ideu cemerlang" pikeun nempatkeunana ngecas palabuhan dina handapeun beurit ninggalkeun periferal lengkep henteu kapake nalika ngecas.

Dina pengertian ieu urang kedah nyarios yén parobihan Apple dina Magic Mouse ieu kajantenan nalika aranjeunna hoyong nambihan batré anu tiasa diisi ulang kanggo ngagentos batré anu khas. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilereskeun lami tapi Kami henteu kantos ningali parobihan dina metoda ngecas sareng ogé di lokasi palabuhan ieu.

Lenovo Ngenalkeun Mouse Nirkabel kalayan Ngeusi Wireless

Sareng éta sigana henteu rumit pikeun nambihan balap kabel kana périferal éksternal sapertos anu parantos urang tingali atanapi ningali ku mérek anu sanés. Ayeuna Lenovo nembé ngenalkeun Lenovo GO na, mouse kalayan ngecas nirkabel sareng éta sadayana nirkabel.

Salaku tambahan, mouse Lenovo anyar ieu ngamungkinkeun atanapi langkung cocog sareng Qi ngecas janten naon waé dasar muatanana kompatibel. Sareng urang sadayana terang éta aya leres-leres dock ngecas sapertos mat janten kami bakal ngeusi beurit nalika urang nganggo. Tapi dina hal ieu Lenovo ogé nambihan sajenis "batré éksternal" anu kuring tiasa ngaleupaskeun Mouse anjeun sareng périferal sanés berkat port USB C anu dilebetkeun.

Kami tetep henteu ngartos kumaha Apple dina generasi anyar iMac henteu nambihan atanapi ngarobih port muatan dina Magic Mouse (ditambah nambihan warna anu saé na) pikeun ngamungkinkeun ngecas bari nganggo. Upami anjeun henteu hoyong nambihan pangisian nirkabel sahenteuna ngarobih lokasi palabuan supados pangguna tiasa ngecas bari nganggo ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.